GREGORYMO Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Θέλω να μεταβιβάσω πουλήσω ένα μοτοποδήλατο. Έχει κάνει κανείς πρόσφατα την διαδικασία ? ΥΓ. Μπήκα στο site της αστυνομίας και έριξα μια ματιά.
Ihavetheanswers Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Πριν 4-5 χρόνια. 😅 Ουσιαστικά είχα κοιτάξει και εγώ στο site της αστυνομίας. Πληρώνεις τα δύο παράβολα περίπου 17 ευρώ, παίρνεις την παλιά άδεια κυκλοφορίας μαζί σου και το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχεις κάνει με τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και τα πας στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί θα σε ρωτήσουν κάποια στοιχεία σου και θα συμπληρώσεις ίσως κάποια φόρμα.
SilentVoice Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Στις 16/6/2021 στις 8:58 ΜΜ, GREGORYMO είπε Θέλω να μεταβιβάσω πουλήσω ένα μοτοποδήλατο. Έχει κάνει κανείς πρόσφατα την διαδικασία ? ΥΓ. Μπήκα στο site της αστυνομίας και έριξα μια ματιά. Είναι μια συγκεκριμένη φόρμα ιδιωτικού συμφωνητικού που παίρνεις απο την τροχαία. Την συμπληρώνεις και θέλει γνήσιο υπογραφής. Πρέπει να έχει ενεργή ασφάλεια το μηχανάκι και πληρωμένα τα τέλη μέχρι σήμερα στην άδεια. Τα παράβολα πληρωμένα. Μπορείς να κάνεις και εξουσιοδότηση για την διαδικασία. http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=1175&Itemid=131&lang=
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα