Προς το περιεχόμενο

Τους πληρωνεις και στο κλεινουν

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι γινεται με το ΠΟΤΕ, ειχα να παρω τηλεφωνο  στο 13888 πανω απο 2 χρονια, εχω θεμα με το ρουτερ κ την γραμμη, τους πηρα χθες Κυριακη και μου το εκλειναν "δοκιμαστε μια άλλη στιγμη" ειπα Κυριακη ειναι και κοιμουνται, περνω σημερα το απογευμα και ζητάω επικοινωνια με εκπρόσωπο... παλι τα ιδια, , 140€ το διμηνο τους δίνω μαζι  με το cosmote tv

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 hour ago, GIANNIS400 said:

Τι γινεται με το ΠΟΤΕ, ειχα να παρω τηλεφωνο  στο 13888 πανω απο 2 χρονια, εχω θεμα με το ρουτερ κ την γραμμη, τους πηρα χθες Κυριακη και μου το εκλειναν "δοκιμαστε μια άλλη στιγμη" ειπα Κυριακη ειναι και κοιμουνται, περνω σημερα το απογευμα και ζητάω επικοινωνια με εκπρόσωπο... παλι τα ιδια,  140€ το διμηνο τους δίνω μαζι  με το cosmote tv

Πάρε στο 13788 φίλε μου σε 5 λεπτά απαντάνε συνήθως και είναι πολύ ευγενικοί.

Τελευταία φορά προσπαθούσα επί 5 ημέρες να βγάλω γραμμή στο 13888 και μετά από μισή ώρα έκλεινε , με έπαιρναν τηλέφωνο και με έβαζαν σε αναμονή και μετά έκλεινε πάλι αντίο ζωή

Στο 13788 2 φορές έβγαλα άκρη αμέσως

• Like 1

Ποτέ δε σου απαντάνε. Αφού μιλάς με ηλιθια ρομπότ κάνα δεκάλεπτο σου λέει περίμενε και μετά κλείνει. 

Χτες που κατάφερα να μιλήσω με έναν μου έλεγε πως δεν ξέρει τι γίνεται και δεν μπορεί να βοηθήσει 

Χθες πηρα και περιμενα μια ωρα και 5 λεπτα ακριβως.....(θα μου πεις καλα μλκς εισαι?).....ειχα 3 μερες ομως προσπαθουσα να πιασω γραμμη και δεν μπορουσα.

Με το που της λεω τα στοιχεια κλεινει το τηλεφωνο.....εσπασα το σταθερο αληθεια λεω(ευτυχως ειχα ενα παλιο).Πολλα νευρα.:mad:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες στο δεκατρία επτά ογδόντα οκτώ; Μήπως πάτησες κατά λάθος το οκτώ αντί για το επτά; 

Επεξ/σία από MauroPaltoudias

5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Χθες πηρα και περιμενα μια ωρα και 5 λεπτα ακριβως.....(θα μου πεις καλα μλκς εισαι?).....ειχα 3 μερες ομως προσπαθουσα να πιασω γραμμη και δεν μπορουσα.

Με το που της λεω τα στοιχεια κλεινει το τηλεφωνο.....εσπασα το σταθερο αληθεια λεω(ευτυχως ειχα ενα παλιο).Πολλα νευρα.:mad:

Πάρε στο 13788 αντί για 13888.

• Like 1

Το 13788 η 13888 ειναι τσαμπα και ποιο χρεωνει?

Χρεωνει το 13888 επειδη εχει διαφορα το 8 απο το 7 και αρα ειναι ακριβοτερο?

Αλλα 3Χ7=21 και εχουμε 2021 ,αρα μηπως θα πρεπε να χρεωνει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...