Προς το περιεχόμενο

Indiana Jones and the Dial of Destiny (Lucasfilms/Disney, 2023)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Lotof είπε

Πάντως δεν πιστεύω ότι η επικείμενη εμπορική αποτυχία έχει να κάνει με woke elements της ταινίας (τα οποία δεν ξέρω σε τι βαθμό έχει) αλλά περισσοτερο με το ότι ένας γέρος πλεον Indiana δεν μπορεί να πείσει το κοινό ότι μπορεί να κάνει τις γνωστές του ταρζανιές και να είναι fun. 

Από ότι έχω δει τα πρώτα 20 λεπτά της ταινίας που είναι μονο Indy είναι το καλύτερο μέρος. Το πρόβλημα της ταινίας λένε, που βασικά ισχύει για σχεδόν όλες τις τελευτές παραγωγές της Disney, είναι το μετριότατο έως κάκιστο γράψιμο.

• Like 3
  • Confused 1
  • Απαντ. 392
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αφού δεν είδατε τι ταινία ρε παιδιά γιατί κοινοποιείται κριτικές τρίτων; Άμα πας να δεις με προκατάληψη μια ταινία δε θα την απολαύσεις κιόλας.

• Like 3
Δημοσ.
1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Στην θέση σου θα έκανα ένα search τον σκωτζέζο πριν εκφράσω γνώμη δημοσια για το ποσο άσχετος η σχετικός είναι. Επίσης άμα δεν καταλαβαίνεις καλά αγγλικά υπάρχουν και υπότιτλοι να σε βοηθήσουν. ;)

Τι search να κάνω; Είδα το κανάλι του και τις ταινίες που διαλέγει να κάνει review. Επαγγελματίας γκρινιάρης, ακολουθεί την τάση της εποχής για να βγάλει λεφτάκια και κράζει τους άλλους που κάνουν ταινίες, επίσης για να βγάλουν λεφτάκια. Θα έπρεπε να σέβεται λίγο, αν μη τι άλλο. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Στην θέση σου θα έκανα ένα search τον σκωτζέζο πριν εκφράσω γνώμη δημοσια για το ποσο άσχετος η σχετικός είναι. Επίσης άμα δεν καταλαβαίνεις καλά αγγλικά υπάρχουν και υπότιτλοι να σε βοηθήσουν. ;)

επειδή έκανα ένα search για τον σκωτζέζο, μπορείς εσύ να με διαφωτίσεις τι ακριβώς τον καθιστά σχετικό με τις ταινείες?

το πτυχίο στην πληροφορική ή ότι γράφει βιβλία?

https://youthmotivator4life.com/will-jordan-biography/

https://www.imdb.com/name/nm11145958/bio/?ref_=nm_ov_bio_sm

ένας youtuber είναι που σχολιάζει ταινείες, και ανέβασε τους subscribers όταν τα πιε και τα έχωσε στην captain marvel..

Επεξ/σία από johnieXoX
Δημοσ.
5 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Εύκολες κριτικές του καναπέ από άτομα που δεν έχουν γυρίσει μισό καρέ στη ζωή τους. Μόνο και μόνο για το ηλίθιο, χιλίων καρδιναλίων ύφος του Σκοτσέζου, θα πάω να τη δω και θα μ' αρέσει. "Είμαι απ' τη Σκοτία" λέει. Στα @@ μας, τι σημαίνει αυτό, έχει κάποια παραπάνω βαρύτητα η κριτική του; Άσε μας κουκλίτσα μου...

Είναι λίγο ενοχλητικός ο τυπάς αλλά δεν παύει να σημάνει ότι η ταινία είναι σκουπίδι. 

3 ώρες πριν, pontez2 είπε

Αφού δεν είδατε τι ταινία ρε παιδιά γιατί κοινοποιείται κριτικές τρίτων; Άμα πας να δεις με προκατάληψη μια ταινία δε θα την απολαύσεις κιόλας.

Δίκιο αλλά φίλε, δεν θέλω να χαλάσω λεφτά για μια ταινία που η χαλιά πλοκή έχει διαρρεύσει εδώ και μήνες και επιβεβαιώθηκε από reshoots για να καλύψουν την μαλακια τους το στούντιο. Απλά άστο καλύτερα, αυτή τη φορά απλά θα εμπιστευτώ τους κριτικούς..

4 ώρες πριν, Lotof είπε

Πάντως δεν πιστεύω ότι η επικείμενη εμπορική αποτυχία έχει να κάνει με woke elements της ταινίας (τα οποία δεν ξέρω σε τι βαθμό έχει) αλλά περισσοτερο με το ότι ένας γέρος πλεον Indiana δεν μπορεί να πείσει το κοινό ότι μπορεί να κάνει τις γνωστές του ταρζανιές και να είναι fun. 

Α καλά με τέτοια φάτσα για πρωταγωνιστή δεν την βλέπει κανείς.. αν θέλαμε τέτοια πάμε σε γηροκομείο.. 

• Like 1
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Τι search να κάνω; Είδα το κανάλι του και τις ταινίες που διαλέγει να κάνει review. Επαγγελματίας γκρινιάρης, ακολουθεί την τάση της εποχής για να βγάλει λεφτάκια και κράζει τους άλλους που κάνουν ταινίες, επίσης για να βγάλουν λεφτάκια. Θα έπρεπε να σέβεται λίγο, αν μη τι άλλο. 

Δες και τα "The Drinker Recommends" για να δεις ότι δεν γκρινιάζει μόνο, αλλά έχει και ταινίες που θεωρεί καλές και πρέπει να δει το κοινό.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 hours ago, CheOnWeb said:

6 hours ago, GhostRiderLSOV said:

Δες και τα "The Drinker Recommends" για να δεις ότι δεν γκρινιάζει μόνο, αλλά έχει και ταινίες που θεωρεί καλές και πρέπει να δει το κοινό.

Από ότι έχω δει, δεν κρίνει με βάση τεχνικά κριτήρια. Κακά τα ψέματα,η συντριπτική πλειοψηφία των θεατών γνωρίζει τα ονόματα 1-2 πρωταγωνιστων και τέλος. Ούτε του σκηνοθέτη δεν ξέρει. Καλά, για μουσικοσυνθέτη, σεναριογράφο ούτε λόγος.

Κρίνει με βάση την αίσθηση που του έχει αφήσει η ταινία, τα συναισθήματα, το suspension of disbelief, τους χαρακτήρες και πόσο καλογραμμένοι είναι.

Σωστός, λάθος είναι στην κρίση του καθένος.

Πάντως δεν νομιζω να έχω δει ταινία που προτείνει και να μην θεωρώ τουλάχιστον καλή. Βέβαια, δεν εφευρίσκει και τον τροχό. Για ήδη γνωστές ταινίες λέει συνήθως

Επεξ/σία από mike299
  • Like 2
Δημοσ.

Πήγα παρασκευή και την είδα, καθώς γενικά δεν εμπιστεύομαι κριτικές άλλων.

Αυτό που είδα λοιπόν που ανέφερε και ένα παλικάρι προς τα πίσω, είναι ότι είναι κλάσης ανώτερο απο το krystal skull, αλλά υποδεέστερο απο την τελευταία σταυροφορία.

Ωραία πινελιά η αναφορά γενικά για την χώρα μας, μεσόγειο κτλ. 

Ρόλος έκπληξη απο τον συνονόματό μου Μπαντέρας, που και αυτός έδωσε μια πινελιά.

Με ψιλοχάλασε στο τέλος ότι βρέθηκε ένα αεροπλάνο να πετάει πάνω απο τριήρεις αλλά wtf, πολύ καλύτερο απο τους εξωγήινους του skull.

Τέλος σε αντίθεση με το skull, το οποίο το έχω μόνο και μόνο για αρχειακούς σκοπούς, το dial of destiny θα μπορούσα χαλαρά να κάτσω και να το ξαναδώ.

• Like 3
Δημοσ.

Οσον αφορά τον critical drinker, εχει χασει τελειως credibility κατ εμε. Ενας no lifer με χιουμορ και ταλεντο στο λογο, εχει ψιλιαστει οτι η μοδα της εποχης ειναι το κραξιμο για να βγαλει φραγκα.

Ο κοσμος δεν γουσταρει εμπεριστατωμενες κριτικες και αναλυσεις αλλα κραξιμο και δραμα. Να φτιαχνεις βιντεο του σωρου με τον τιτλο "αυτη η ταινια ειναι ενας κουβας σκατα" να κραζεις αβερτα, να ακυρωνεις τελειως την δουλεια 500 διαφορετικων ατομων που εργαστηκαν για μια ταινια για να ταιζεις σανο στα προβατα.

Έχει δικιο σε πολλά απο αυτά που λέει (ειδικά για Marvel) ? ναι, αλλα χανει το δικιο του γιατι οταν πιανει μια ταινια την καταποντιζει τελειως, ενω μια ταινια ειναι ενα συνθετο πραγμα που απαιτει τη δουλεια διαφορετικων ατομων.

Το κακο είναι οτι τουλαχιστον αυτος ειναι original, αλλα εχει δημιουρησει πολλα κακεκτυπα (αμερικανους hiliibillies οπως ο nerdrotic, που τον κανουν να φαινεται rogert ebert μπροστα τους.

• Like 3
Δημοσ.

Ωραιο επιχειρημα, με το καταλληλο κονε βιβλια γραφει κ η γιαγια μου. Το οτι παρουσιαζεις το οτι καποιος εγραψε ενα βιβλιο σαν αποδειξη αυθεντιας ειναι περιεργο, λες και δεν υπάρχουν χιλιαδες αχρηστοι και κακοι συγγραφεις εκει εξω οπως σε καθε επαγγελμα, εδω ειναι συγγραφεας η Δημουλιδου και η τυπισσα που εγραψε το 50 Shades of grey και το Twilight.

Η καταλληλη ερωτηση ειναι εσυ ποιο βιβλιο του διαβασες και σχηματισες γνωμη?

• Like 1
Δημοσ.

Η κακή κριτική και η ισοπέδωση αποτελεί μόδα τα τελευταία χρόνια.

Δε περιμένω φυσικά από οσους  βγάζουν χρήματα από αυτή τη μόδα να κρίνω μια ταινία.

Το χειρότερο είδος κριτή κατά την άποψη μου είναι αυτού που κρίνει χωρίς να έχει δεί.

Για όσους έχουν αμφιβολίες, αν σας άρεσαν τα 2 πρωτα Ιντιάνα πιθανόν θα σας αρέσει και αυτό. Αν δεν είστε λάτρεις του εύκολου σεναρίου σε μια εξωτική περιπέτεια για 2 ώρες με ποκ κορν, μην ασχοληθείτε 😃

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, thermo-sifounas είπε

Ωραιο επιχειρημα, με το καταλληλο κονε βιβλια γραφει κ η γιαγια μου. Το οτι παρουσιαζεις το οτι καποιος εγραψε ενα βιβλιο σαν αποδειξη αυθεντιας ειναι περιεργο, λες και δεν υπάρχουν χιλιαδες αχρηστοι και κακοι συγγραφεις εκει εξω οπως σε καθε επαγγελμα, εδω ειναι συγγραφεας η Δημουλιδου και η τυπισσα που εγραψε το 50 Shades of grey και το Twilight.

Η καταλληλη ερωτηση ειναι εσυ ποιο βιβλιο του διαβασες και σχηματισες γνωμη?

Το ότι γράφετε online χωρίς να check your facts που απαιτούν ελάχιστο χρόνο τα λέει όλα. Έχει γράψει δέκα ποσα βιβλία και από αυτά ούτε ένα δεν έχει κάτω από 4/5 αστερια. Anyways, waste of time και offtopic. Συνεχίστε! :P

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η απαντηση σου, 4,6/5 έχουν τα γνωστα σκουπιδια Fifty Shades of Grey στην Amazon με 70000 reviews (απο πιθανοτατα ερωτοχτυπημενες κυριες). Τα δε βιβλια του Critical drinker κυμαινονται στο 4-4,5 έχοντας απο 550-3500 reviews (πολυ μικρο sample που μπορει να ειναι και ομοιδεατες του απο το youtube, δεν ξερουμε τι βαθμολογια ειχαν τα βιβλια πριν γινει γνωστος...).

Επίσης προσπαθείς να με πείσεις το οτι κάποιος γράφει βιβλία (ισώς και επιτυχημένα) συνεπάγεται οτι είναι αντικειμενικός στην κριτική ταινιών?? check your logical fallacy

https://www.amazon.com/Fifty-Shades-Trilogy-Darker-Freed/dp/034580404X

Επεξ/σία από thermo-sifounas
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thermo-sifounas είπε

Ο κοσμος δεν γουσταρει εμπεριστατωμενες κριτικες και αναλυσεις

Ποιοί τις κάνουν αυτές; Κάποιο παράδειγμα έχουμε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...