Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 εψαχνα την αντιπροσωπεια για fujiju θεσσαλονικη και ο κωλο google με εβγαλε ενα κοινο μαγαζι με κλιματιστικα και συντηρηση το θεμα ειναι ομως οτι οταν πηρα τηλεφωνο ρωτησα και με διαβεβαιωσε το αφεντικο ειναι η επισημη αντιπροσωπεια της fujiju στη θεσσαλονικη τους φωναξα χθες και μου καναν την επισκευη που ηθελα αλλα ο τεχνικος εσπασε το κλιματιστικο σε 2 σημεια και μου ειπε μεταξυ σοβαρου και αστειου θα κρατησει αλλα 5 χρονια εγω τι πρεπει να κανω τωρα μηπως να παρω στην επισημη αντιπροσωπεια και να το καταγγειλω γιατι ειναι αντιποιηση επαγγελματος
lasithi12 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 δεν πήρες το αφεντικό με τη μια; εγώ δεν θα οτν αφηνα να φυγει ετσι... 1
Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 4 minutes ago, lasithi12 said: δεν πήρες το αφεντικό με τη μια; εγώ δεν θα οτν αφηνα να φυγει ετσι... προς το παρον δουλευει μια χαρα το κλιματιστικο αλλα δεν ξερω αν θα δουλευει για πολυ
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Κάποιο κρακ εννοεις ότι έκανε σε κάποιο πλαστικό εξωτερικά? https://www.fgeurope.gr/diktyo-technikis-ypostirixis/ Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από kage
Runner25 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 2 minutes ago, kage said: Κάποιο κρακ εννοεις ότι έκανε σε κάποιο πλαστικό εξωτερικά? εσπασε το πλαστικο που ηταν μεσα η πλακετα και μπροστα ξεκολησε και ξανακολησε το σημειο που μαζευονται τα νερα και τα αποβαλει εξω μετα
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Φωτό από αυτό π λες(μάλλον νιπτήρα/αποχέτευση το λένε) οτι ξανακολλησε . Μεταξύ μας αν το a.c. είναι παλιό (σίγουρα πάνω από 10ετια) κ φτηνή σειρά μπορεί να συμβει.. clips σπάνε και στα αυτοκίνητα(εννοώ πολλαπλάσιας αξίας) σε αρκετές δουλειές κ χλωμό να τα αντικαθιστούν.. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα