Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι φοιτητής στην Αθήνα και θέλω ένα παπί η ενα σκουτερακι να μετακινούμε αλλά οι γονείς μου δεν με αφήνουν υπάρχει κάποιος που ξέρει να μου πει που φαίνεται μια μηχανή σε χαρτιά και τέτοια και αν μπορώ να αγοράσω μια χωρίς να το καταλάβουν οι γονεις μου λεω για ασφάλειες σήματα και τέτοια πράγματα βοηθήστε οποίος ξέρει πλζ γτ δεν ξερω τπτ απο τετια                      

• Confused 1
Δημοσ.

να δω τον γιο μου να μ κανει τετοια χουνερια σε καμια εικοσαετια)))))

φιλε μου αν και δεν ξερω να σ απαντησω, αλλα τετοια πραγματα καλο ειναι να μην τα κρυβεις απο τους γονεις σου, μια στο εκατομυριο, ΜΙΑ, καλυτερα διαφανεια σε αυτα τα πραγματα

Δημοσ.

Φαντάζομαι θα πρέπει να τη δηλώσεις στην επόμενη φορολογική σου δήλωση, οπότε κάπως δύσκολο να μην το πάρουν χαμπάρι, ακόμα κι αν καταφέρεις να το κρύψεις μέχρι τότε.

Κατά τ' αλλά είναι δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες εφόσον είσαι νόμιμος, αλλά είναι και δικαίωμα των γονιών σου να πράξουν αναλόγως, οπότε τα ζυγίζεις.

• Like 2
Δημοσ.

ένας φίλος μου έκανε τα ίδια φοιτητής.

Η αγορά θα φανεί στην επόμενη φορολογική. Αν τη φορολογική σου την κάνουν οι γονείς σου ή έχετε οικογενειακό λογιστή, την πάτησες. Αν την κάνεις μόνος σου και οι δικοί σου δεν έχουν ιδέα, δε θα το μάθουν. Σε επόμενες δηλώσεις δε φαίνεται τίποτα.  Τηλέφωνο και διεύθυνση εννοείται ότι δε θα δώσεις των γονιών σου.

Γενικά θα πρότεινα να μη το κάνεις αλλά εσύ ξέρεις. Εγώ όταν ήμουν μικρός και ήθελα να κρύψω κάτι από τους δικούς μου, με είχε καρφώσει άλλος. Ποτέ δεν έμαθα ποιος φούστης ήταν.

• Like 2
Δημοσ.

Νομίζω ότι στη δήλωση κάθε έτους φαίνονται τα οχήματα που έχεις στην κατοχή σου, όχι μόνο τη χρονιά που δηλώνεις την απόκτησή τους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μηχανη δεν δηλωνεται στην φορολογικη δηλωση. Το μονο που θα φανει και μονο αν εχει καποιος προσβαση στους δικους σου κωδικους Taxis, ειναι το σημα κυκλοφοριας που πρεπει να πληρωνεις(η οχι αν ειναι 0) καθε χρονο. Παρε ηλεκτρικο πατινι και εισαι αρχοντας.

Α και ενα κρανακι ειναι απαραιτητο.

Επεξ/σία από tyxeros
  • Like 1
Δημοσ.

η αγορά της μηχανής είναι τεκμήριο. Την επόμενη φορά θα φανεί το ποσό. τις επόμενες χρονιές όχι. Τα αυτοκίνητα φαίνονται όλες τις χρονιές

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...