Zengar Zombolt Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Nick77 είπε Λογικά παρέλαβε στο χώρο του με μεταφορική... Πιθανότατα του ίδιου του Πλαισίου. και παλι απο οσο γνωριζω εχουν απαγορευσει της αγορες πανω απο 500€ με μετρητα εκτος αν τιμολογησαν 499 το ps5 και 69 το game ξεχωριστα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Zengar Zombolt
downhill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 36 λεπτά πριν, kournias είπε μόλις παρέλαβα απο πλαίσιο με αντικαταβολή, η κονσόλα είναι στην κλασική (λευκη μπλε) συσκευασία του ps5 και ξεχωριστά σε ενα φάκελο ήρθε το παιχνίδι Ratchet&Clank, άψογοι σε όλα στο πλαίσιο και όχι μόνο σε αυτή την περίπτωση άρα δεν πρόκειται για το bundle της φωτογραφίας. περίεργο τότε πώς διοχετεύθηκαν σκέτες κονσόλες για άμεση πώληση, όταν υπάρχουν τόσες εκκρεμείς προπαραγγελίες 1
kournias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) κι εγώ αυτό γνώριζα για αυτό χθες το απόγευμα τους τηλεφώνησα για να καταθέσω το ποσό σε τράπεζα, μόλις είδε ο υπάλληλος την διεύθυνση παραλαβής (...Πάτρα) μου είπε οτι η παράδοση θα γίνει απο την μεταφορική ΟRBIT PATRAS και μπορώ να πληρώσω μετρητά απόδειξη μία έλαβα στα 569 ευρώ και στην περιγραφή είδους Sony PlayStation 5 + Ratchet&Clank Rift Apart Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από kournias
Nick77 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 8 λεπτά πριν, downhill είπε άρα δεν πρόκειται για το bundle της φωτογραφίας. περίεργο τότε πώς διοχετεύθηκαν σκέτες κονσόλες για άμεση πώληση, όταν υπάρχουν τόσες εκκρεμείς προπαραγγελίες Υπάρχουν εκκρεμείς παραγγελίες και από το ίδιο το Πλαίσιο? Ή αναφέρεσαι σε προπαραγγελίες άλλων καταστημάτων όπως ο Κώτσος? Προ ολίγου έλαβα e-mail ότι έχει προγραμματιστεί η παραγγελία μου για παράδοση αύριο, μέχρι στιγμής δεν με έχουν ενημερώσει για κάποιο θέμα με την αντικαταβολή. Αναμένομεν... 1
hasiotis_john Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Ένας στις αγγελίες πουλάει το συγκεκριμένο bundle και λέει πως το έχει σε αναμονή στο Public, το έδωσαν και αυτοί?
Aias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) μου ηρθε μαιλ οτι η παραγγελια μου θα παραδωθει αυριο να δουμε Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Aias
Jts Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ πρόλαβα το δεύτερο bundle με spiderman στα 569€ από πλαίσιο, έρχεται αύριο. Ευχαριστώ για την ενημέρωση! Εντάξει πάντως κρίμα σε όσους είχαν παραγγείλει απ'την αρχή και δεν έχουν παραλάβει. Εγώ για 3080 πήγαινα αλλά μέχρι να πέσουν οι τιμές... Ps5 καλύτερα. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Jts 2
downhill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, Nick77 είπε Υπάρχουν εκκρεμείς παραγγελίες και από το ίδιο το Πλαίσιο? Ή αναφέρεσαι σε προπαραγγελίες άλλων καταστημάτων όπως ο Κώτσος? Προ ολίγου έλαβα e-mail ότι έχει προγραμματιστεί η παραγγελία μου για παράδοση αύριο, μέχρι στιγμής δεν με έχουν ενημερώσει για κάποιο θέμα με την αντικαταβολή. Αναμένομεν... όχι, αναφέρομαι γενικά σε παραγγελίες ps5, δεν ξέρω αν είχαν γίνει και στο πλαίσιο. απλά απόρησα γιατί θεωρητικά έρχονται μέσω αντιπροσωπείας τα κομμάτια και θα έπρεπε κανονικά να διοχετευθούν στα καταστήματα που υπάρχουν οι εκκρεμείς παραγγελίες, αφού δεν είναι αυτοτελές bundle όπως αυτό της φωτογραφίας
ababapanos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Για έμας που παραγγείλαμε από πλαίσιο αφού είχε εξαντληθεί και έγραφε αναμένεται ενώ πέρασε η παραγγελία τι ισχύει; Θα ακυρωθεί η θα μπει αναμονή για επόμενη παραλαβή;
Applefun Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Εγω εχτες πηρα ενα απο γερμανο και σε δευτερολεπτα εδειχνε εξαντλημενο και μολις τωρα ηρθε email οτι η παραγγελια μου ειναι στην κουριερ οποτε μαλλον θα παραλλαβω!😝
SabotazNic Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε και παλι απο οσο γνωριζω εχουν απαγορευσει της αγορες πανω απο 500€ με μετρητα εκτος αν τιμολογησαν 499 το ps5 και 69 το game ξεχωριστα https://www.acscourier.net/en/acs-news/-/asset_publisher/5Ufr/content/diacheirise-antikatabolon-me-axia-ano-ton-500-metreta-pros-paraleptes-idiotes Η ACS σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο 4446/22-12-2016 άρθρο 69, που απαγορεύει τις συναλλαγές των ιδιωτών για ποσά άνω των 500€ (τελικού ποσού συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) σε μετρητά, ενημερώνει ότι οι αποστολές αυτές θα παραδίδονται στους παραλήπτες, αποκλειστικά από τις reception των καταστημάτων μας, όπου θα γίνεται είσπραξη μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας και για ολόκληρο το ποσό της συναλλαγής. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης δεν διαθέτει τραπεζική κάρτα με το ανάλογο υπόλοιπο, δεν θα είναι δυνατή η παράδοση της αποστολής και η αποστολή θα επιστρέφεται στον αποστολέα. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω μετρητα ειχα δωσει γιατι δε δουλευε το pos τους . Είναι μονίμως άρρωστο στα μισα τουλαχιστο points εδω δε πιανει και σημα ποτε η μουγκαφον ποτε η σβιντ... Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις