Zengar Zombolt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 16 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε Φίλε, ο Κώτσος ακόμα βρίσκεται στον ..... Νοέμβριο σε προπαραγγελίες! Οι άνθρωποι είναι στην κοσμάρα τους. Αν τους πάρεις τηλέφωνο για το συγκεκριμένο πακέτο θα σε βάλουν να το πληρώσεις και θα σε ειδοποιήσουν όταν με το καλό! 😛 δυστηχως ειναι μια αληθεια αυτη... ειναι λιγο πισω σαν καταστημα αλλα που και που γινεται κανα θαυμα και βρισκω λαυρακια σε κωτσοβολο πχ χθες παρήγγειλα το ταμπλετ huawei t3 2/32gb 9.6" sta 51€ απλα επειδη πιστευω πως η εξτρα εγγυηση θα χρειαστει περιμενω 1
xxatziva Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 και σε λιγο θα γινει μεταφορά απο εδω στο ps5 παραγγελιες με τοσα ακυρα και αναμονες
downhill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Τουλάχιστον ας το απολαύσουμε στη φωτό ασχέτως αν παραλάβουμε 1
Aias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Σιγουρα το συγκεκριμενο πακετο θα ερθει και στα υπολοιπα καταστηματα εκτος και αν αποφασισουν να τα δωσουν στις προπαραγγελιες που δεν το πιστευω λογο αλλαγης τιμης.Οποτε περιμενουμε
nickol-us Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μα τι χουνερι έχουμε φάει με αυτή την κονσόλα; Πήρα χτες τηλέφωνο Γερμανό μήπως ανοίξει η τύχη μου, αφού είδα ότι απο το site απέσυραν το disc που έβγαινε εξαντλημένο όλο αυτόν τον καιρό. Ρωτάω μία κοπέλα τι γίνεται με το ps5 και γιατί το βλέπω μόνιμα εξαντλημένο. Μου απαντάει στο site δεν έχουμε διαθέσιμα κομμάτια, έχουν έρθει όμως στα καταστήματα, αν θέλετε να σας συνδέσω στο κέντρο και να ρωτήσετε. Με χαρά της είπα φυσικά και με λύπη έφαγα χυλοπίτα για να το δω σήμερα διαθέσιμο, που και πάλι δεν πρόλαβα....
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 10 λεπτα πριν κανω την πληρωμη στον γερμανο ,τα εβγαλαν απο επανω,ευτυχως που δεν πληρωσα θα ετρωγα ακυρα και τα λεφτα μου θα τα επαιρνα σε 2 εβδομαδες πισω..Ουφφ
Aias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μόλις τώρα, SOCRATIS1000 είπε 10 λεπτα πριν κανω την πληρωμη στον γερμανο ,τα εβγαλαν απο επανω,ευτυχως που δεν πληρωσα θα ετρωγα ακυρα και τα λεφτα μου θα τα επαιρνα σε 2 εβδομαδες πισω..Ουφφ Βασικα οταν στο πλαισιο ειναι διαθεσιμο για 10-15 λεπτα μαξ ενω στον γερμανο πανω απο μια ωρα το ακυρο θα σκασει απο τον ουρανο σαν σφαλλιαρα. Μακαρι οχι αλλα δεν το βλεπω. 1
eko13 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Σορρυ κιολας 399 και 499 δεν κανουν οι εκδοσεις? +70 ευρω το παιχνιδι. Που ειναι η προσφορα? η ειδηση απλα ειναι οτι βγηκε νεο αποθεμα... Παω στοιχημα οτι οποια κομματια βγηκαν στα φυσικα καταστηματα, πηγαν στα κρυφα ντουλαπια και λενε στον κοσμο οτι τελειωσαν... 4
kournias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) στο skroutz η κονσόλα παίζει από 758 έως 1032 ευρώ... https://www.skroutz.gr/s/23600384/Sony-PlayStation-5.html?from=best_sellers_tag οπότε 569 ευρώ μαζί με game απο αξιόπιστο κατάστημα (πλαίσιο) μπορείς να το πεις και προσφορά... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από kournias 3
downhill Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 εγώ πόνταρα στο διπλό bundle του Γερμανού που είχε και δεύτερο άκυρο game (destruction allstars) με +10ευρώ σκεφτόμενος ότι θα ήταν η λιγότερο επιθυμητή επιλογή.. για να δούμε.. Απ'ότι διάβασα βγήκαν κάπου 10-12χιλιάδες κομμάτια (παγκοσμίως?) Last week, a French retailer already made mention of the rumored bundle, and since then, various images of this PS5 Ratchet & Clank Rift Apart have found their way online. According to the retailer, the bundle includes the PS5 disc version, a DualSense controller, and a retail copy of Insomniac’s new Ratchet & Clank installment on Sony’s next-gen console. Apparently, the bundle will be sold for €569.99 with the retailer reporting that around 10,000 to 12,000 bundles will be made available by Sony.
IcemanGr71 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Υπομονή όσοι μπορείτε για την συλλεκτική έκδοση του PS5 με το νέο GOW ή Horizon Zero Dawn.... Θα έρθει..
SabotazNic Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, eko13 είπε Σορρυ κιολας 399 και 499 δεν κανουν οι εκδοσεις? +70 ευρω το παιχνιδι. Που ειναι η προσφορα? η ειδηση απλα ειναι οτι βγηκε νεο αποθεμα... Παω στοιχημα οτι οποια κομματια βγηκαν στα φυσικα καταστηματα, πηγαν στα κρυφα ντουλαπια και λενε στον κοσμο οτι τελειωσαν... Δεν ειναι προσφορα, αλλα σίγουρα λόγω μεγαλης ζητησης, υπαρχει λογος να δημιουργηθει σχετικο θεμα. Μην παιρνουμε ολους τους κανονισμους τοις μετρητοις. Και σιγουρα δεν χρειαζεται να απαντησεις, απλα κανεις αναφορα και αφηνεις τον mod να κρινει την ορθοτητα του θεματος. 18 ώρες πριν, Aias είπε Βασικα οταν στο πλαισιο ειναι διαθεσιμο για 10-15 λεπτα μαξ ενω στον γερμανο πανω απο μια ωρα το ακυρο θα σκασει απο τον ουρανο σαν σφαλλιαρα. Μακαρι οχι αλλα δεν το βλεπω. Επειδη ετυχε να το παρω απο Γερμανο ως προπαραγγελια, παλι ειχε μεινει για αρκετη ωρα γιατι πολλοι δεν σκεφτονται να μπουν εκει να δουν. Πλαισιο/Κωτσο/ΜΜ ειναι τα σιγουρα που θα τελειωσει η οποια διαθεσιμοτητα σε 30 λεπτα Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από SabotazNic 1
jerry banana Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Aias είπε παραγγελια που δεν ηρθε ποτε.Ειχα πληρωμη στο καταστημα Ωχ! Μη μας λες τέτοιοα γιατί έσκασα τα χρήματα και εγώ με τη κάρτα μου.Έάν δω φώς θα ενημερώσω. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από jerry banana
Aias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ωχ! Μη μας λες τέτοιοα γιατί έσκασα τα χρήματα και εγώ με τη κάρτα μου.Έάν δω φώς θα ενημερώσω. καλα επειδη εγινε μια φορα σε μενα δεν σημαινει οτι θα γινει και σε σενα 1
Ola150 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Κάποιος ήδη το πουλάει 670 στο Facebook 😂 1 ώρα πριν, jerry banana είπε Ωχ! Μη μας λες τέτοιοα γιατί έσκασα τα χρήματα και εγώ με τη κάρτα μου.Έάν δω φώς θα ενημερώσω. Σε άλλη προσφορά (Huawei Nova 5T) παρέλαβα κανονικά. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις