Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με laptop (δε λειτουργεί κανένα πληκτρολόγιο και ποντίκι)

idefixius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε laptop Asus (μοντέλο X550jx) έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί το πληκτρολόγιο, ενώ και το ποντίκι (τόσο το ενσωματωμένο, όσο και το εξωτερικό) δυσλειτουργεί και κάνει του κεφαλιού του.  Έκανα αρχικά αποκατάσταση των windows (10 pro), η οποία δεν έλυσε το πρόβλημα.  Στη συνέχεια προχώρησα σε φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση, η οποία επίσης δεν έλυσε το πρόβλημα.  Σκέφτηκα μήπως φταίει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, ούτε όμως εξωτερικό πληκτρολόγιο λειτουργεί.  Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.

Σας έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα?  Καμιά ιδέα επίλυσης?  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, idefixius είπε

Σε laptop Asus (μοντέλο X550jx) έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί το πληκτρολόγιο, ενώ και το ποντίκι (τόσο το ενσωματωμένο, όσο και το εξωτερικό) δυσλειτουργεί και κάνει του κεφαλιού του.  Έκανα αρχικά αποκατάσταση των windows (10 pro), η οποία δεν έλυσε το πρόβλημα.  Στη συνέχεια προχώρησα σε φορμάτ και καθαρή εγκατάσταση, η οποία επίσης δεν έλυσε το πρόβλημα.  Σκέφτηκα μήπως φταίει το πληκτρολόγιο του υπολογιστή, ούτε όμως εξωτερικό πληκτρολόγιο λειτουργεί.  Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσω.

Σας έχει τύχει παρόμοιο πρόβλημα?  Καμιά ιδέα επίλυσης?  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Θελω να πιστευω χωρις να σε στεναχωρησω οτι προσπαθει να παραδωσει πνευμα , η δικη μου συμβουλη ειναι να κοιταξεις το turbo boost του cpu μηπως χτυπαει ''ταβάνι'' , αν ναι ειναι απο τα τελευταια drivers των windows (στον ανεβαζουν στο τερμα με φουλ θερμοκρασιες και συ απλα εισαι απεναντι του και το κοιτας χωρις να μπορεις να κανεις κατι) , αλλιως κοιτα την παστα

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...