Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα παιδιά (6 και 8 ετών) θέλουν να τους πάω για καρτ. 

Έχετε κάτι να προτείνετε (Αττική); Δεν έχω τίποτα από εξοπλισμό, ό,τι χρειαστεί θα πρέπει να το νοικιάσω. 

Τι θα χρειαστώ; Κόστη; Προτάσεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Τα παιδιά (6 και 8 ετών) θέλουν να τους πάω για καρτ. 

Έχετε κάτι να προτείνετε (Αττική); Δεν έχω τίποτα από εξοπλισμό, ό,τι χρειαστεί θα πρέπει να το νοικιάσω. 

Τι θα χρειαστώ; Κόστη; Προτάσεις;

Το ίδιο θα ήθελα και εγώ. Λόγω covid αποκλείω να πάω και να φοράνε κράνη που έχουν φορέσει άλλοι 800 την τελευταία εβδομάδα. 

Τέλος ειδικά για τα μικρά, έχει 2 θέσια που πας μαζί του και μετράει.

Αττική έχει Αφίδνες, Αγία Μαρίνα, Ασπρόπυργο και Γέρακα. 
image.png.c89524f777a36d706b41d174ed5178e9.png

Επεξ/σία από sphinxgr
Δημοσ.

Μην κανετε τετοιο λάθος, κανεις μεσα σε καρτ χωρις κρανος. Αν φοβασται για covid μην πατε για καρτ. Ειναι πολυ επικυνδυνο παιχνιδι. Στις Αφιδνες στο καρτοδρομιο μπροστα μου ενα καρτ καβαλησε το αλλο με αποτελεσμα να ερθει τουμπα και για καλη της τυχη της κοπελας λογο του κρανους γλυτωσε με μονο ενα σπασμενο χερι. Ολοι οι οδηγοι δεν ειναι ιδιοι. Καποιοι ξερουν καποιοι δεν ξερουν. Παντα προφυλαξεις!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, zNikosz είπε

Μην κανετε τετοιο λάθος, κανεις μεσα σε καρτ χωρις κρανος. Αν φοβασται για covid μην πατε για καρτ. Ειναι πολυ επικυνδυνο παιχνιδι. Στις Αφιδνες στο καρτοδρομιο μπροστα μου ενα καρτ καβαλησε το αλλο με αποτελεσμα να ερθει τουμπα και για καλη της τυχη της κοπελας λογο του κρανους γλυτωσε με μονο ενα σπασμενο χερι. Ολοι οι οδηγοι δεν ειναι ιδιοι. Καποιοι ξερουν καποιοι δεν ξερουν. Παντα προφυλαξεις!

Εγω δεν εννοώ να μην πάει κάποιος χωρις κράνος. Προφανως και δεν πας χωρίς κράνος. 

Εννοώ, αποκλείω την περίπτωση να πάω λόγω κοινόχρηστου κράνους. Θα πήγαινα μόνο με ιδιόκτητο. Το γράφω εδώ να γίνει πιο ξεκάθαρο, μην πάει κανείς και θέλει να κάνει χωρίς κράνος!

Επίσης για παιδιά είναι διπλά επικίνδυνο σαν άθλημα, γιατί έχουν πιο ευαίσθητο αυχένα / νωτιαίο μυελό.  Μια γρήγορη στροφή για ενήλικα, μπορεί να είναι μοιραία για παιδί. Και για αυτό χρειάζεται και προστατευτικό στον αυχένα / λαιμό και σε διπλό κάρτ κάποιος που τα έχει υπόψη του αυτα. Οχι να τρέχει όπως με τους φίλους του που έκαναν αγώνες. Τα παιδάκια είναι για βόλτα κυρίως /  για να το ζήσουν ως εμπειρία και οχι για επιδόσεις και παντιλίκια . 

Επεξ/σία από sphinxgr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...