Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το αμάξι αυτή την στιγμή είναι στην πρώτη εβδομάδα μετά την ημερομηνία λήξης του ΚΤΕΟ , έχω κλείσει ραντεβού στο ΚΤΕΟ για αύριο

Απο χθες όμως είναι στον ηλεκτρολόγο για βλάβη στο ABS ( είχα ραντεβού ) και μέχρι τώρα δεν το έχει δει . Με βλέπω το απόγευμα να ακυρώνω το ραντεβού , τι χρειάζεται για να μην πληρώσω το πρόστιμο για το εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ ;

Δημοσ.

ενα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ κανε. αν και δεν νομιζω οτι θα γλυτώσεις την προσαύξηση εκτός κι αν το πας εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία συμπλήρωσης της τετραετίας (ή διετίας) από τον προηγούμενο έλεγχο

• Like 1
Δημοσ.

Πάρτο από τον ηλεκτρολόγο και πήγαινε το κανονικά αύριο στο ΚΤΕΟ, το πιθανότερο είναι να περάσει κανονικά χωρίς παρατήρηση.

Αλλά και σοβαρή έλλειψη να σημειωθεί (απίθανο), μέσα σε 20-30 ημέρες το ξαναπάς για επανέλεγχο με κόστος από 0 έως 5€(κάθε ΚΤΕΟ έχει δικό του τιμοκατάλογο).

Αν δεν το πας καθόλου τότε το πρόστιμο για εκπρόθεσμο έλεγχο έως 30 ημέρες είναι 16€.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Πάρτο από τον ηλεκτρολόγο και πήγαινε το κανονικά αύριο στο ΚΤΕΟ, το πιθανότερο είναι να περάσει κανονικά χωρίς παρατήρηση.

Αλλά και σοβαρή έλλειψη να σημειωθεί (απίθανο), μέσα σε 20-30 ημέρες το ξαναπάς για επανέλεγχο με κόστος από 0 έως 5€(κάθε ΚΤΕΟ έχει δικό του τιμοκατάλογο).

Αν δεν το πας καθόλου τότε το πρόστιμο για εκπρόθεσμο έλεγχο έως 30 ημέρες είναι 16€.

Πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ , δεν περνάει αν δεν επισκευαστεί. Θα το πάρω αύριο να το πάω ΚΤΕΟ και μετά βλέπουμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jos3ph είπε

Πήρα τηλέφωνο στο ΚΤΕΟ , δεν περνάει αν δεν επισκευαστεί. Θα το πάρω αύριο να το πάω ΚΤΕΟ και μετά βλέπουμε

Τι ακριβώς τους είπες πως έχει, ή μάλλον τι ακριβώς πρόβλημα έχει? Αν δεν φρενάρει σωστά τότε εννοείται πως θα σημειωθεί σοβαρή έλλειψη, αν όμως απλά έχει ανάψει προειδοποιητικό λαμπάκι στο καντράν θα περάσει κανονικά.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Jos3ph είπε

δεν έχει καθόλου ABS. Από το 2019 είναι πλέον απαραίτητο να λειτουργεί σωστά.

Πολύ αμφιβάλλω, αλλά όπως και να έχει τα ΚΤΕΟ ούτε μπορούν ούτε προβλέπεται να ελέγχουν την αποτελεσματικότητα του ABS.

Σκέψου μόνο αυτό, στις χαμηλές ταχύτητες περιστροφής που ελέγχει τα φρένα το ΚΤΕΟ, δεν μπαίνει καν σε λειτουργία το ABS.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Jos3ph είπε

τι χρειάζεται για να μην πληρώσω το πρόστιμο για το εκπρόθεσμο ΚΤΕΟ ;

Ήξερες ότι περνάς κτεο και τα άφησες όλα τελευταία στιγμή? Αν πρόκειται για μτχ που αγόρασες τώρα δικαιολογείσαι αλλιώς είσαι αδικαιολόγητος

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Nabuko είπε

Ήξερες ότι περνάς κτεο και τα άφησες όλα τελευταία στιγμή? Αν πρόκειται για μτχ που αγόρασες τώρα δικαιολογείσαι αλλιώς είσαι αδικαιολόγητος

Το αμάξι το έχω από το 2009 , το πρόβλημα παρουσιάστηκε στις 5 Ιουνίου , στις 7 πήγα στο συνεργείο και με είπαν για ABS , έκλεισα ηλεκτρολόγο για προχθες την Τρίτη και αύριο ΚΤΕΟ. Δεν άφησα κάτι τελευταία στιγμή. Τελικά παρέλαβα πριν λίγο , αύριο θα πάω στο ραντεβού , το πρόβλημα λύθηκε. Ευχαριστώ για την συμμετοχή.

6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φορτηγάκι είναι;

Seat Ibiza , έχει σημασία ;

• Like 2
Δημοσ.

Τελικό συμπέρασμα , πέρασε και το ΚΤΕΟ , παρατηρήσεις για ένα μικρό βαθούλωμα στην δεξιά πόρτα και για την έλλειψη πλαστικού διάφανους καλύματος στο πίσω φανάρι. Θα αλλάχτει το φανάρι κάποια στιγμή το καλοκαίρι , γιατί είναι σαν σημαδούρα στο δρόμο , και το βαθούλωμα θα μείνει μάλλον ως έχει. Δεν χρειάστηκε επανέλεγχος. αυτά. Καλή συνέχεια

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το μικρο βαθουλωμα ειναι λαμαρινοδουλεια. δεν υπαρχει επισημανση απο το κτεο για τετοια πραγματα εκτος και εαν ειναι κατι επικινδυνο. 

• Like 1
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί είμαι και νέος οδηγός έχω διαβάσει ότι δεν είναι υποχρεωτικά τα ABS στην Ελλάδα. Το ερώτημα μπυ είναι το εξής έχω ένα Land Rover freelander 1 που είχε μαμά ABS παρόλα αυτά δεν λειτουργεί και την Τρίτη έχω ραντεβού στο ΚΤΕΟ υπάρχει κίνδυνος να κοπώ ;

Δημοσ.

νομίζω το ελέγχουν μόνο εάν έχει μπει εκ των υστέρων οπότε λογικά δεν θα έχεις θέμα

https://www.mrkteo.gr/elegxos-abs/

Αλλά περισσότερο από το αν θα σε κόψουν θα έπρεπε να σε νοιάζει η ασφάλεια σου και των συνεπιβατών σου κατά τη γνώμη μου και να πας να το φτιάξεις :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...