Jaco Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Δημοσ. 27 Μαΐου 2004 Θέλω να πάρω μια κάρτα PCMCIA για τον φορητό μου, η οποία να έχει δυο εξόδους σε serial ports, καθότι ο εν λόγο φορητός δεν διαθέτει... Η απορία μου είναι αν τα ports που δίνει το PCMCIA αναγνωρίζονται από το λειτουργικό (win98) σαν COM ports ή τα βλέπει διαφορετικά... Τα προγράμματα που θέλω να χρησιμοποιήσω απαιτούν την σύνδεση των συσκευών στην έξοδο μιας COM (από 1-6)... Παρακαλώ ας απαντήσει όποιος έχει συνδεμένη παρόμοια κάρτα και όχι υποθέσεις (έχω κάνει τις δικές μου), γιατί είναι σημαντικό...
sinnaig Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2004 Εγώ για το ίδιο πρόβλημα (ήθελα σειριακή για να προγραματίζω plc ktl) έχω κάνει κάτι άλλο... έχω βάλει μετατροπέα απο usb se serial και ναι την βλεπουν τα windows σαν com. εγώ το έχω σε ΧΡ αλλά στο cd είχε και drivers για 98... οπότε μάλλον θα δουλευει με τον ίδιο τρόπο! δεν έχω δοκιμάσει βέβαια 2 σειριακές αλλά πιστεύω οτι δεν θα είναι πρόβλημα. ελπιζω να βοήθησα!
Jaco Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 sinnaig, ευχαριστώ... και εγώ για προγραμματισμό του STK500 τις χρειάζομαι... από που πήρες τον μετατροπέα...?
sinnaig Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2004 χμ.... το απο που ειναι λιγο δυσκολο να το θυμιθω αλλα νομιζω απο microland... αν και τον εχω δει και σε διαφορα μικρομαγαζα (στην θεσσαλονικη). ισως να τον βρεις και σε μαγαζια ηλεκτρονικων αν θυμαμε καλα τον ειχα παρει κάπου στα 30 ευρω. uc 232a ειναι το ονομα του μετατροπεα.... ελπιζω να τον βρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.