Προς το περιεχόμενο

Audio switch

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω μόνιμης τηλεργασιας, θέλω να κάνω μια σοβαρή αναβάθμιση στο ήχο μου.

Συγκεκριμένα έχω 3 pc.

1. Laptop εργασίας, με άπειρες ώρες calls σε teams, zoom, ΚΟΚ.

2. Οικιακό pc για χαλαρό σερφαριαμα, YouTube, office, κοκ.

3. Gaming/server για εκτέλεση βαριών διαδικασιών, gaming, ΚΟΚ.

Μέχρι πρότινος είχα στο κάθε pc κουμπωμενο το δικό του headset. Δηλαδή συνολικά 3 headset και αναλόγως τι ήθελα να ακούσω, διάλεγα ποια ψείρα θα έβαζα στο αυτί μου.

Επειδή αυτό όμως έχει αρχίσει να με ενοχλεί, ψάχνω τρόπους να καταργήσω (όχι βέβαια εντελώς) τα 3 ξεχωριστά headsets και στην θέση τους να τοποθετηθούν ένα ζευγάρι ηχεία + μικρόφωνο.

Προφανώς επειδή αυτά πιάνουν χώρο (και στην δική μου περίπτωση ο χώρος δεν είναι άπλετος), ψάχνω για λύση που να μπορώ με ένα ζευγάρι ηχείων & μικροφώνου και με το πάτημα ενός κουμπιού να εναλλάσω τις πηγές μου. Ενώ αν χρειαστεί η ανάγκη για ησυχία, να μπορώ να συνδέσω το headset.

Α. Θα με ενδιέφερε να δω και λύσεις που δεν απομονώνουν πλήρως τον ήχο από τις υπόλοιπες πηγές. Πχ να έχω χαμηλή μουσική από το home desktop μου που έχει πρόσβαση σε όλα τα τραγούδια μου, αλλά ταυτόχρονα να ακούω και το τι λένε στο call, από το laptop της δουλειάς.

Β. Αν μπορώ να ελέγχω και την ένταση του ήχου από την συσκευή αυτή, θα βοηθούσε πάρα πολύ.

Γ. Αν υπάρχει και mute/unmute button για μικρόφωνο, θα ήταν τέλειο. (Ναι με εκνευρίζει πλέον να κάνω click στο teams και για να γίνομαι unmute)

Δ. Προτάσεις για ηχεία και μικρόφωνο, ενώ το μπάτζετ μου μπορεί να διακυμανθει αναλόγως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...