Seth Elijah Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Καλησπερες μαγκες ,γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να μειωσω το Latency απο δορυφορικη συνδεση Internet της Nova? εχω δει,διαβασει,ρωτησει περι Ping σε δορυφορικη παροχη τα βλεπω γυρω στο 300αρι αλλα εμενα ειναι καρφωμενο 600-750 ms ειναι εκνευριστικο οτι εχω δοκιμασει και επανεκκινησεις router και ελεγχο πιατου ολα ειναι καθως πρεπει και δεν νομιζω ο τεχνικος να το εβαλε οπου ναναι,εχθες ηρθε το παιδι μαζι το ψαχναμε,το σημα 100% το λαμβανω δεν εχω απολεια download Mbps ,απλα μια λυση για τη καθυστερηση αποκρισης δυκτιου θελω Βοηθεια :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Που είδες αναφορά για 300ms σε δορυφορικό Internet. Με τον δορυφόρο να είναι στα 36.000 χλμ, θεωρητικά έχουμε 500ms μέχρι τον κόμβο που συνδέεται αυτός, αλλά στην καλύτερη περίπτωση να παίζεις στα 600ms πραγματικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 On 16/06/2021 at 01:23, Seth Elijah said: Καλησπερες μαγκες ,γνωριζει κανεις τι μπορω να κανω για να μειωσω το Latency απο δορυφορικη συνδεση Internet της Nova? εχω δει,διαβασει,ρωτησει περι Ping σε δορυφορικη παροχη τα βλεπω γυρω στο 300αρι αλλα εμενα ειναι καρφωμενο 600-750 ms ειναι εκνευριστικο οτι εχω δοκιμασει και επανεκκινησεις router και ελεγχο πιατου ολα ειναι καθως πρεπει και δεν νομιζω ο τεχνικος να το εβαλε οπου ναναι,εχθες ηρθε το παιδι μαζι το ψαχναμε,το σημα 100% το λαμβανω δεν εχω απολεια download Mbps ,απλα μια λυση για τη καθυστερηση αποκρισης δυκτιου θελω Βοηθεια simply u can't εκτος αν ελεγες το δορυφορικο του elon musk.300 ari ξεχνα το.εδω αν μιλας voip καταλαβαινεις το μισο sec delay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα