G@rg@oun Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά από Γερμανία επειδή ψάχνω κάρτα σε νορμάλ τιμή. Αρχικά έχει πάρει κάποιος με ενδοκοινοτική αγορά? και τέλος..τα μεταφορικά που κοπανάνε 99.99ε από πχ. caseking ήταν πάντα τόσο πολύ? ps."εάν υπάρχει και κάποιο άλλο κατάστημα που μπορεί να μου προτείνει κάποιος και δέχεται ενδοκοινοτικές αγορές(business 2 business ex. VAT taxes)!" Ευχαριστώ
Dionisakos4 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 15 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω για αγορά από Γερμανία επειδή ψάχνω κάρτα σε νορμάλ τιμή. Αρχικά έχει πάρει κάποιος με ενδοκοινοτική αγορά? και τέλος..τα μεταφορικά που κοπανάνε 99.99ε από πχ. caseking ήταν πάντα τόσο πολύ? ps."εάν υπάρχει και κάποιο άλλο κατάστημα που μπορεί να μου προτείνει κάποιος και δέχεται ενδοκοινοτικές αγορές(business 2 business ex. VAT taxes)!" Ευχαριστώ Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα 2 , πολύ παλιά στο χώρο... https://www.mindfactory.de/ https://www.computeruniverse.net/en
G@rg@oun Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, Dionisakos4 είπε Ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα 2 , πολύ παλιά στο χώρο... https://www.mindfactory.de/ https://www.computeruniverse.net/en Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Το mindfactory εστειλα δεν πραγματοποιει συναλλαγες εκτος γερμανιας. Μου ειπαν μονο για αποστολη εντος γινεται κατι. οποτε προφανως και δεν εχουν B2B. Στο δευτερο δεν βρισκω καλες τιμες σε κατι..το τσεκαρω καθημερινα.
jgeorgiou Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Το mindfactory εστειλα δεν πραγματοποιει συναλλαγες εκτος γερμανιας. Μου ειπαν μονο για αποστολη εντος γινεται κατι. οποτε προφανως και δεν εχουν B2B. Στο δευτερο δεν βρισκω καλες τιμες σε κατι..το τσεκαρω καθημερινα. Η θα είναι φθηνά και ακριβά στα μεταφορικά η το αναποδο . Εσύ ζητάς πολλά , ουσιαστικά με τα μεταφορικά σου έρχεται συνήθως τιμή σαν του σκρουτζ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 20 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Καταρχας ευχαριστω για την απαντηση. Το mindfactory εστειλα δεν πραγματοποιει συναλλαγες εκτος γερμανιας. Μου ειπαν μονο για αποστολη εντος γινεται κατι. οποτε προφανως και δεν εχουν B2B. Στο δευτερο δεν βρισκω καλες τιμες σε κατι..το τσεκαρω καθημερινα. Αγόρασα από mindfactory Γερμανίας πρόσφατα. Έχω έναν γνωστό εκεί και απλά την παρέλαβε και μου την έστειλα (εγώ ουσιαστηκά έστειλα courier σπίτι του). Πήγε με DHL 10 EUR στο σπίτι του από mindfactory και από εκεί για Ελλάδα 49 ευρώ γιατί έκανα ασφάλιση μέχρι 2000 ευρώ. Με ασφάλιση μέχρι 500 ευρώ βγαίνει 15 ευρώ. Διάρκεια παράδοσης περίπου μιάμιση εβδομάδα. Αν τωρα δεν έχεις κάποιον γνωστό εκεί, μπορείς να δεις κάτι σε https://www.eshopwedrop.gr/
G@rg@oun Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 14 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Η θα είναι φθηνά και ακριβά στα μεταφορικά η το αναποδο . Εσύ ζητάς πολλά , ουσιαστικά με τα μεταφορικά σου έρχεται συνήθως τιμή σαν του σκρουτζ Ναι ακριβως για αυτο το εγραψα..αν ερχεται μια η αλλη..δεν εχει νοημα το εξω. 54 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Αγόρασα από mindfactory Γερμανίας πρόσφατα. Έχω έναν γνωστό εκεί και απλά την παρέλαβε και μου την έστειλα (εγώ ουσιαστηκά έστειλα courier σπίτι του). Πήγε με DHL 10 EUR στο σπίτι του από mindfactory και από εκεί για Ελλάδα 49 ευρώ γιατί έκανα ασφάλιση μέχρι 2000 ευρώ. Με ασφάλιση μέχρι 500 ευρώ βγαίνει 15 ευρώ. Διάρκεια παράδοσης περίπου μιάμιση εβδομάδα. Αν τωρα δεν έχεις κάποιον γνωστό εκεί, μπορείς να δεις κάτι σε https://www.eshopwedrop.gr/ Αυτο εψαχνα και εγω καπως να κανω..αλλα δεν δεχοντε λεει πλεον τα B2B. οποτε το παγωσα το site. Απο pccomponentes.com εχει ψωνισει κανεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Ναι ακριβως για αυτο το εγραψα..αν ερχεται μια η αλλη..δεν εχει νοημα το εξω. Αυτο εψαχνα και εγω καπως να κανω..αλλα δεν δεχοντε λεει πλεον τα B2B. οποτε το παγωσα το site. Απο pccomponentes.com εχει ψωνισει κανεις? Μπορείς να το κάνεις πάλι μέσο mindfactory απλά βάζεις την διεύθυνση που σου δίνει το eshopwedrop και στο στέλνουν αυτοί Ελλάδα. Είχα δοκιμάσει από pcomponentes και ζητούσε κάποιο Ισπανικό ID.
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δοκίμασε το Pccompontenes. Είναι λίγο pain in the ass το registration, αλλά το βήμα με το ID παρακάμπτεται. Εκεί που συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, πήγαινε πρώτα στο billing information ή επέλεξε χώρα και μετά βάλε τον αριθμό ταυτότητας σου στο tab που ζητάει το ID. Στο περνάει απλώς είναι ανάπηρος ο τρόπος που γίνεται. Οι τιμές εννοείται πως περιέχουν καπελαδούρα αλλά είναι συγκριτικά οι λιγότερο άπληστοι scalpers. Your choice. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Το mindfactory έχει χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με το Pccompontenes
Alex21121988 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Το mindfactory έχει χαμηλότερες τιμές συγκριτικά με το Pccompontenes Το stock του στο θέμα που μας απασχολεί (gpu) είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Πχ μόλις μια 3080ti (υλοποίηση άγνωστη for me) η τιμή της πάνω κάτω ίδια ή χειρότερη από το PCcomponentes. Οπότε δεν ξέρω σε ποιες τιμές αναφέρεσαι καθώς δεν έχουμε συγκριτικό. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από Alex21121988
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Το stock του στο θέμα που μας απασχολεί (gpu) είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Πχ μόλις μια 3080ti (υλοποίηση άγνωστη for me) η τιμή της πάνω κάτω ίδια ή χειρότερη από το PCcomponentes. Οπότε δεν ξέρω σε ποιες τιμές αναφέρεσαι καθώς δεν έχουμε συγκριτικό. 6700 XT & 6900 XT. Η αλήθεια είναι ότι για NVIDIA δεν κοίταξα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
G@rg@oun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Στις 18/6/2021 στις 1:18 ΜΜ, DiAvOl είπε Μπορείς να το κάνεις πάλι μέσο mindfactory απλά βάζεις την διεύθυνση που σου δίνει το eshopwedrop και στο στέλνουν αυτοί Ελλάδα. Είχα δοκιμάσει από pcomponentes και ζητούσε κάποιο Ισπανικό ID. Αρα το mindfactory στελνει Ελλαδα μονο μεσω τριτων. σωστα? Στις 18/6/2021 στις 1:51 ΜΜ, Alex21121988 είπε Δοκίμασε το Pccompontenes. Είναι λίγο pain in the ass το registration, αλλά το βήμα με το ID παρακάμπτεται. Εκεί που συμπληρώνεις τα στοιχεία σου, πήγαινε πρώτα στο billing information ή επέλεξε χώρα και μετά βάλε τον αριθμό ταυτότητας σου στο tab που ζητάει το ID. Στο περνάει απλώς είναι ανάπηρος ο τρόπος που γίνεται. Οι τιμές εννοείται πως περιέχουν καπελαδούρα αλλά είναι συγκριτικά οι λιγότερο άπληστοι scalpers. Your choice. Με αυτους μιλαω με email και μου λενε να συμπληρωσω τα στοιχεια της εταιρειας και θα αφαιρεσουν κανονικα το VAT αυτοι στην αγορα. Για καρτες δεν παω τοσο ψηλα. μια 3060-3060ti αν βρεθει. δεν μπορω να παω σε μεγαλυτερες..οικονομικα!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 13 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Αρα το mindfactory στελνει Ελλαδα μονο μεσω τριτων. σωστα? Με αυτους μιλαω με email και μου λενε να συμπληρωσω τα στοιχεια της εταιρειας και θα αφαιρεσουν κανονικα το VAT αυτοι στην αγορα. Για καρτες δεν παω τοσο ψηλα. μια 3060-3060ti αν βρεθει. δεν μπορω να παω σε μεγαλυτερες..οικονομικα! Σωστά, το mindfactory μόνο μέσω τρίτων. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με το προιόν μπορείς να το στείλεις απευθείας σε αυτούς από Ελλάδα, αλλα για να το παραλάβεις πάλι πίσω μόνο από 3ο
G@rg@oun Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 2 ώρες πριν, DiAvOl είπε Σωστά, το mindfactory μόνο μέσω τρίτων. Αν προκύψει κάποιο πρόβλημα με το προιόν μπορείς να το στείλεις απευθείας σε αυτούς από Ελλάδα, αλλα για να το παραλάβεις πάλι πίσω μόνο από 3ο Ευχαριστώ. κοίταγα το pccompontenes γιατι ειχε προσφορες τις προαλλες αλλα μεχρι να ψαξω να βρω τι ισχυει περασαν. ειχε βαλει και 3060 strix με 600ε χωρις το VAT
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) έχει μερικές 3060 και το mindfactory σε αντίστοιχες τιμές αλλά όχι πολλές επιλογές. Θέλεις απαραίτητα Nvidia? Έχει αρκετές 6700 XT https://www.mindfactory.de/search_result.php?search_query=6700+xt Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα