Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα ,θα ηθελα να ρωτησω αν με βαση το παρακατω uptime (11+ μερες) ειναι αποδεκτα τα crc/fec errors και αν χρειαζεται να το ψαξω περισσοτερο .Καποιο συγκεκριμενο θεμα στο ιντερνετ δεν εχω αλλα μερικες φορες εχω σπασιματα εικονας στην vodafone tv.

errors2021.jpg

Δημοσ.

Τα fec δεν σε ενδιαφερουν. Τα crc ειναι το προβλημα. Δεν ειμαι ειδικος αλλα θεωρω 1k crc errors στις 11 μερες , ειναι λιγα. Μια χαρα εισαι.
Τα σπασιματα στην tv , ισως να εχει να κανει με γενικοτερη ταχυτητα της συνδεσης..δεν εχω εμπειρια με τετοιες καταστασεις...

• Thanks 1
Δημοσ.

Καταρχάς για να μετρήσεις σοβαρά τα errors παίρνεις και σοβαρό εξοπλισμό δηλαδή κάποιο fritzbox.

Η διαφορά με τα speedport και τα σκουπίδια αυτής της κατηγορίας είναι χαοτική στη δημιουργία errors.

Δημοσ.

Αρχικα εχεις δικιο,αλλα δεν μπορουν ολοι σε μια οικιακη συνδεση να βαλουν εξοπλισμο 200€ συν οτι πρεπει να εισαι ψαγμενος για να το κανεις να δουλεψει...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bill27 είπε

Αρχικα εχεις δικιο,αλλα δεν μπορουν ολοι σε μια οικιακη συνδεση να βαλουν εξοπλισμο 200€ συν οτι πρεπει να εισαι ψαγμενος για να το κανεις να δουλεψει...

μια χαρά είναι.παίζεις και σε fastpath.αν pixeliazei η ip tv μπορεί εκείνη τη στιγμή να κατεβάζεις/updates σε άλλη συσκευή ή οτιδήποτε άλλο και να δημιουργούνται

• Thanks 1
Δημοσ.
Kalhspera,exeis 1k errors kai exw 70k stis idies wres peripou,h grammh s den exei tpt xaxaxa,gnwmh gia noise xD,xwris aposundeseis btw

Link Status Up 
Modulation Type ADSL_2plus 
Actual Rate(Up/Down) 1021/14046 kbps 
Attainable Rate(Up/Down) 1073/14804 kbps 
Noise Margin(Up/Down) 9.3/2.2 dB 
Line Attenuation(Up/Down) 10/20.7 dB 
Output Power(Up/Down) 11.3/18.9 dBm 
Data Path(Up/Down) Fast/Fast 
Interleave Depth(Up/Down) 1/1 
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms 
INP(Up/Down) 0/0 symbols 
Profile N/A 
Showtime Start 235 h 32 min 31 s 
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM 
CRC Errors(Up/Down) 34/48024 
FEC Errors(Up/Down) 0/22578 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...