JTRGamer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα έχω πρόβλημα στα windows .Μου εμφανίζεται Μηνύμα σφάλματος κατά τον τερματισμό που δεν προλαβαίνω να δω τι γράφει και αδυναμία εγκαταστάσεως windows 10 update Υπάρχει λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Οκ το θέμα με το windows update το εφτιαξα και εώς τώρα δεν μου ξαναβγαλε το error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) τελικά μου το βγαλε παλι πριν λίγη ώρα το error την ώρα του τερματισμου των windows 10 Πρόλαβα και το φωτογραφισα,αυτό είναι ,ξερει κανεις καμια λύση? Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) οκ φαίνεται να εφτιαξε το error με την πρώτη λύση αυτου του βιντεο Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2021 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2021 Μου το βγαλε πάλι το error μηνυμα. Τι άλλο να κανω δεν ξερω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Αν έχεις παραπάνω από ένα dimm μνήμης βγάλτα και άσε μόνο το ένα. Αν στο ξανακάνει άλλαξε το με το άλλο. Αν κάποια στιγμή στρώσει τότε, μάλλον το ένα dimm έχει πρόβλημα. Αν δεν στρώσει το ξαναβλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, micos000 είπε Αν έχεις παραπάνω από ένα dimm μνήμης βγάλτα και άσε μόνο το ένα. Αν στο ξανακάνει άλλαξε το με το άλλο. Αν κάποια στιγμή στρώσει τότε, μάλλον το ένα dimm έχει πρόβλημα. Αν δεν στρώσει το ξαναβλέπουμε. Εκανα memtest86 2 ώρες και δε βρηκε κανενα error Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Άλλαξα θέση στις μνήμες ram έκανα scan and verify τα windows, έκανα uninstall chipset driver audio drivers GPU drivers και reinstall και δε ξέρω ποιο ήταν αυτό που το έφτιαξε αλλά φαίνεται να έφτιαξε.Απο εχθές με καμια 10αρια επανεκκίνησεις δεν μου έβγαλε κανένα error Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2021 από JTRGamer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2021 Μου το έβγαλε πάλι το ίδιο error. Αύριο θα κάνω φορμάτ εκτός αν έχετε κάποια άλλη ιδέα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Προχώρα σε φορμάτ αν δεν έχεις πρόβλημα με τις επαναγκαταστάσεις. Θα βάλεις όμως επίσημο iso και όχι κάποιο πειραγμένο, σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Προχώρα σε φορμάτ αν δεν έχεις πρόβλημα με τις επαναγκαταστάσεις. Θα βάλεις όμως επίσημο iso και όχι κάποιο πειραγμένο, σωστά; Επισημο .ναι Προς το παρόν ακόμα δεν έκανα format λέω να του δώσω 2-3 μέρες ευκαιρία ακόμα μιας και επιδιορθωσα κάτι errors στα event viewers και εως τώρα δεν μου το χει ξαναβγάλει ακόμα.Βρήκα και καμιά 10αρια ιόυς και αναμένω ...αν μου το ξαναβγαλει παω για format Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JTRGamer Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Ok έκανα format και το πρόβλημα λύθηκε .Και λυθηκαν και πολλά άλλα προβληματα που είχα πριν το format 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) ...when the going gets tough the tough get going. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα