Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Η εικονα ειναι ενδεικτικη Υπαρχουν σε αυλη σπιτιου δυο σκαλες μια ανηφορικη και μια κατηφορικη . Με ποιο τροπο μπορομε να εμποδισουμε σκυλι 6-7 κιλά να εχει προσβαση σε αυτες γιατι αν εχει ...εξαφανιστηκε ? Η μια (κατηφορικη) τσιμεντενια σαν της εικονας περιπου και η ανηφορικη με επενδυση πετρας καθως και τα πλαϊνα της Να μην χρειζεται να τρυπησουμε Ευχαριστω. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από Γιάννης Platano
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Πρωτα απο όλα θα το τσιπάρεις και θα του βάλεις κονκάρδα με τηλεφωνο ,καλή ιδέα να βάλεις και αμοιβη €100 ωστε να εχει κινητρο να στο επιστρέψουν αν το βρει κάποιος. Μετά ,κάγκελα γυρω απο τα σκαλιά.Το να τρυπήσεις μην το σκέφτεσαι,σκεψου να χάσεις το σκυλί ή να στο χτυπήσει αμάξι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πρωτα απο όλα θα το τσιπάρεις και θα του βάλεις κονκάρδα με τηλεφωνο ,καλή ιδέα να βάλεις και αμοιβη €100 ωστε να εχει κινητρο να στο επιστρέψουν αν το βρει κάποιος. Μετά ,κάγκελα γυρω απο τα σκαλιά.Το να τρυπήσεις μην το σκέφτεσαι,σκεψου να χάσεις το σκυλί ή να στο χτυπήσει αμάξι. Τα παραπανω υπαρχουν..... Το θεμα ειναι να μην ανεβει την σκαλα τη μια ή να μην κατεβει την αλλη .
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στην αρχή της σκάλας υπάρχει πόρτα/κάσα? Στο τέλος τι υπάρχει? Νομίζω ότι θα χρειαζόταν πραγματική φωτογραφία για να καταλάβουμε πως είναι και άρα τι βολεύει να μπει. Το τρύπημα πάντως δεν νομίζω ότι το γλιτώνεις
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 βαλε μια κανονικη φωτο μπας και σκεφτουμε κατι. πορτα υπαρχει παντως. μπορεις και τελαρο με κουμπασο και πλεγμα να φτιαξεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Στην αρχή της σκάλας υπάρχει πόρτα/κάσα? Στο τέλος τι υπάρχει? Νομίζω ότι θα χρειαζόταν πραγματική φωτογραφία για να καταλάβουμε πως είναι και άρα τι βολεύει να μπει. Το τρύπημα πάντως δεν νομίζω ότι το γλιτώνεις 11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε βαλε μια κανονικη φωτο μπας και σκεφτουμε κατι. πορτα υπαρχει παντως. μπορεις και τελαρο με κουμπασο και πλεγμα να φτιαξεις. Θα ψαξω για φωτο ..Καπου θα εχω . Οχι δεν υπαρχουν κασες Στη μια πιο πανω ειναι οικοπεδο με χορταρια και στην αλλη τσιμεντο Τελαρο με κουμπασο τι ειναι ? Κατι σε στυλ σουσπασιον μηπως θα βολευε ? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από Γιάννης Platano
basilis_k6 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Θα ψαξω για φωτο ..Καπου θα εχω . Οχι δεν υπαρχουν κασες Στη μια πιο πανω ειναι οικοπεδο με χορταρια και στην αλλη τσιμεντο Τελαρο με κουμπασο τι ειναι ? Κατι σε στυλ σουσπασιον μηπως θα βολευε ? ναι αυτο ειναι το κουμπασο, αμορτισερ κτλ. αλλα θελει ενα σταθερο σημειο να βάλεις 2 μεντεσέδες να κρατήσουν ενα ξυλινο τελάρο και το πλέγμα μέσα. 1
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μη λυπηθείς τα εξοδα!Τρυπα,βαλε πορτουλα,οτι μπορεις. εγω ειχα κανει πατεντα με παλετες για να κλείνω την αυλη σε μονοκατοικια που μπηκα αυτη τη βδομαδα,μεχρι να δω τι θα φτιαξω.Τις εβγαλα για να περασει το νεο πλυντηριο,και οταν βγηκα να τις στησω παλι,τα παλιοπαιδα ανοιξαν την εξωπορτα και βγηκαν εξω σκοτωτοι. Βρεθηκα σε συμβολη κεντρικων οδων,ξυπολητος,η μια παντοφλα στον ενα δρομο,η αλλη στον αλλο,με σκισμενα γονατα και χερια απο τη βουτια,και να κραταω τα σκυλια οπως πατουσαν τον Floyd οι σεριφηδες,μεχρι να μου φερει η κοπελα μου τα λουρια τους. Στο τελος μου ξαναεφυγε η μια,και τη μαζεψα 10 λεπτα αργοτερα κατα τυχη. Μη σας τυχει τετοιος πανικος παιδια,εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου. 2 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μη λυπηθείς τα εξοδα!Τρυπα,βαλε πορτουλα,οτι μπορεις. εγω ειχα κανει πατεντα με παλετες για να κλείνω την αυλη σε μονοκατοικια που μπηκα αυτη τη βδομαδα,μεχρι να δω τι θα φτιαξω.Τις εβγαλα για να περασει το νεο πλυντηριο,και οταν βγηκα να τις στησω παλι,τα παλιοπαιδα ανοιξαν την εξωπορτα και βγηκαν εξω σκοτωτοι. Βρεθηκα σε συμβολη κεντρικων οδων,ξυπολητος,η μια παντοφλα στον ενα δρομο,η αλλη στον αλλο,με σκισμενα γονατα και χερια απο τη βουτια,και να κραταω τα σκυλια οπως πατουσαν τον Floyd οι σεριφηδες,μεχρι να μου φερει η κοπελα μου τα λουρια τους. Στο τελος μου ξαναεφυγε η μια,και τη μαζεψα 10 λεπτα αργοτερα κατα τυχη. Μη σας τυχει τετοιος πανικος παιδια,εχασα 10 χρονια απο τη ζωη μου. Σε νιωθω απόλυτα γιατι έτσι την έχω πατησει και εγώ.Ετρεχα να τα μαζεψω απο τον δρομο μην τα πατήσει αμαξι γιατί ξεχασα την πόρτα ανοιχτη όταν έβαλα το αμάξι μέσα.Τρόμος!!!! 1
basilis_k6 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 η πορτα δεν κάνει τπτ αν δεν κλεινει μονη της. γιαυτο ειπα να βαλει κουμπασο γιατι εγω εχω 2 πορτες και εχω δει αρκετες φορες το σκυλι με το ενα ποδι εξω. βεβαια εχω κάνει μια μικρή εκπαιδευση στο θεμα αυτο. αφηνα ανοιχτη την πορτα και εβγαινα εξω και μόλις εφτανε εκει εμπηγα τις φωνες και του εριχνα φάπες. μια δυο τωρα πραγματικα δεν βγαινει ΕΚΤΟΣ αν δει γατα. αυτος ειναι ο φοβος μου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε νιωθω απόλυτα γιατι έτσι την έχω πατησει και εγώ.Ετρεχα να τα μαζεψω απο τον δρομο μην τα πατήσει αμαξι γιατί ξεχασα την πόρτα ανοιχτη όταν έβαλα το αμάξι μέσα.Τρόμος!!!! Περυσι με τις πυτζαμες πεταχτηκα απο τον μεσημεριανο υπνο και την κυνηγαγαμε στα γυρω χωραφια .Ευτυχως ειδε μια γατα και την στριμωξαμε...Η καημενη η γατα ανεβηκε σε ενα δενδρο .
Jos3ph Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ο βάναυσος τρόπος , κολλάρο με ηλεκτρισμό όταν απομακρύνεται.
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 35 λεπτά πριν, Jos3ph είπε Ο βάναυσος τρόπος , κολλάρο με ηλεκτρισμό όταν απομακρύνεται. Με τιποτα !!!!!!!!!!!!!!!!!! 3
StamTheMan Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Και για κάτι τετοια ποστ σαν το παραπανω ειναι ηδη στη λίστα αγνόησης. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Και για κάτι τετοια ποστ σαν το παραπανω ειναι ηδη στη λίστα αγνόησης. Συγκινήθηκα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα