Backpacker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 13 λεπτά πριν, vortex365 είπε Αυτό το έργο δεν επαιζε περσι και προπερσι ? Βαλτε τουλαχιστον ενα ¨Ε¨ επανω δεξια να ξέρει ο κόσμος ότι επροκειτο για επαναληψη. 6 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μα εδω και 2 plus χρόνια λέγετε NOVA. Πριν 2 χρόνια που ζήτησα να μου δώσουν νεο router εχει την ονομασια NOVA επάνω. Εδώ και 2 χρόνια το brand name των υπηρεσιών έγινε Nova. Η εταιρική ονομασία συνεχιζόταν να λέγεται Forthnet. Τώρα μετονομάζεται και η εταιρεία σε Nova. 1
ignome4 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Το νέο logo μου θυμίζει το παλιότερο ενός βουλγαρικού καναλιού νομίζω 1
Jos3ph Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Αν δεν φέρουν τσακάλια να φτιάξουν κάτι αντίστοιχο με το netflix , front and back , να μην περιμένετε βελτίωση ή κάποια καλή πλατφόρμα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Για να δούμε, θα αγοράσουν και τη Wind ή μπα?
peet Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Λάθος πόστ Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από peet
adrfinance Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 η BC Partners θεωρώ πως είναι σοβαρή εταιρεία. Ο μόνος τρόπος να πάνε καλά είναι να παρέχουν internet και full τηλεόραση στα 30 ευρώ μαζί το μήνα. 1
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 52 λεπτά πριν, adrfinance είπε η BC Partners θεωρώ πως είναι σοβαρή εταιρεία. Ο μόνος τρόπος να πάνε καλά είναι να παρέχουν internet και full τηλεόραση στα 30 ευρώ μαζί το μήνα. Δηλαδή όσο δίνει ο ΟΤΕ Τα 24 mbps και τα τηλέφωνα Μηπως στα τριάντα ευρώ να βάλουμε και κανα Netflix δώρο ; 4
adrfinance Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, AristidisZ είπε Δηλαδή όσο δίνει ο ΟΤΕ Τα 24 mbps και τα τηλέφωνα Μηπως στα τριάντα ευρώ να βάλουμε και κανα Netflix δώρο ; εσύ δώσε και παραπάνω αν σου περισσεύουν
AristidisZ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, adrfinance είπε εσύ δώσε και παραπάνω αν σου περισσεύουν Δεν έχει να κάνει με το τι μου περισσεύει ή όχι Ποσο κάνει το πιο φτηνό double play στην Ελλάδα, με 24αρι Ίντερνετ ; Έχει πουθενά κάτω από 23-24 ευρώ ; Νομίζω πως όχι Αρα εσυ θες να πληρώνεις το τηλεοπτικό κομμάτι του 3play κανα τάληρο το μήνα Τίποτα άλλο ;
Backpacker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, adrfinance είπε η BC Partners θεωρώ πως είναι σοβαρή εταιρεία. Ο μόνος τρόπος να πάνε καλά είναι να παρέχουν internet και full τηλεόραση στα 30 ευρώ μαζί το μήνα. Ναι και δώρα 10ευρη κάρτα για το κινητό σου και ένα 6ευρω κουπόνι efood. Που ζείτε ρε παιδια? Εσύ θες να βλέπεις πρωταθλήματα που τα δικαιώματα τους στοιχίζουν δεκάδες μύρια ευρώ και ταινίες/σειρές/ντοκιμαντέρ από studio που τα δικαιώματα τους στοιχίζουν άλλα πόσα δεκάδες μύρια ευρώ και όλα αυτά με 6-7 ευρώ? Γιατί το ιντερνετ κάτω απο 23-24 ευρώ δεν γίνεται να πέσει. Τι όνειρα βλέπετε? 9
Degian Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στην forthnet-nova ζουνε έντονα την ημέρα της μαρμότας😛😛
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 1 hour ago, adrfinance said: η BC Partners θεωρώ πως είναι σοβαρή εταιρεία. Ο μόνος τρόπος να πάνε καλά είναι να παρέχουν internet και full τηλεόραση στα 30 ευρώ μαζί το μήνα. Με ADSL δεν είναι και τόσο απίθανο.
Ghost_Rider Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, AristidisZ είπε Δεν έχει να κάνει με το τι μου περισσεύει ή όχι Ποσο κάνει το πιο φτηνό double play στην Ελλάδα, με 24αρι Ίντερνετ ; Έχει πουθενά κάτω από 23-24 ευρώ ; Νομίζω πως όχι Αρα εσυ θες να πληρώνεις το τηλεοπτικό κομμάτι του 3play κανα τάληρο το μήνα Τίποτα άλλο ; Στα 20.90 είναι τώρα 1
SakafliaC Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 5 ώρες πριν, SeaLion είπε Εγώ θα συνεχίσω να την λέω Forthnet! Oldschool HOL συνδρομητής..
petasis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Πάντως στο on demand που έχουν, είναι μεγάλο μειονέκτημα που δεν μπορείς να δεις πράγματα που έχουν προβληθεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα