Ukforthemoment Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2024 1 ώρα πριν, Trikala_city είπε Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν κοπεί θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά δηλαδή ή απλά θα βγεί Off το στεγνωτήριο ????? Αντε να δούμε ποτε θα έρθει ο μάστορας... Aν είναι το λουρί τότε αν βγει ή κοπεί απλά δεν θα γυρίζει ο κάδος.Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ζημιά. 1
XristosP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων 2 χρόνια τώρα. Είμαι για 10 μέρες εκτός εγγυήσης και παρατήρησα αυτό στον κάδο μου. Θα ανεβάσω λίνκ με 2 βίντεο. Ο κάδος δεν είναι κεντραρισμένος όπως θα έπρεπε να είναι. https://drive.google.com/drive/folders/1qmQKzch1MbkvUiv0rM_aEBwQsCzKNJ1t?usp=sharing Παρατηρήστε το και θα καταλάβετε τι εννόω. Τι πρόβλημα σημαίνει ότι έχω; Να σημειωθεί ότι κάνει πολύ θόρυβο. Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2024 από XristosP
blitzNikos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι ειδικός αλλά το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι αμορτισέρ/ρουλεμάν. Αν είναι κάτι τέτοιο, πολύ γρήγορα παρουσιάστηκε. Μήπως έβαζες περισσότερα κιλά από ότι είναι οι προδιαγραφές του? Τι μάρκα είναι το πλυντήριο? Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2024 από blitzNikos
XristosP Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, blitzNikos είπε Δεν είμαι ειδικός αλλά το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι αμορτισέρ/ρουλεμάν. Αν είναι κάτι τέτοιο, πολύ γρήγορα παρουσιάστηκε. Μήπως έβαζες περισσότερα κιλά από ότι είναι οι προδιαγραφές του? Τι μάρκα είναι το πλυντήριο. 9 κιλό είναι αλλά πάντα το φορτώνω στα 2/3 ή στα 3/4 περίπου. Δε βγάζει νόημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα