Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Trikala_city είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν κοπεί θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά δηλαδή ή απλά θα βγεί Off το στεγνωτήριο ?????

Αντε να δούμε ποτε θα έρθει ο μάστορας...

Aν είναι το λουρί τότε αν βγει ή κοπεί απλά δεν θα γυρίζει ο κάδος.Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ζημιά.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα. Έχω ένα πλυντήριο ρούχων 2 χρόνια τώρα. Είμαι για 10 μέρες εκτός εγγυήσης και παρατήρησα αυτό στον κάδο μου. Θα ανεβάσω λίνκ με 2 βίντεο. Ο κάδος δεν είναι κεντραρισμένος όπως θα έπρεπε να είναι. https://drive.google.com/drive/folders/1qmQKzch1MbkvUiv0rM_aEBwQsCzKNJ1t?usp=sharing

Παρατηρήστε το και θα καταλάβετε τι εννόω. Τι πρόβλημα σημαίνει ότι έχω; Να σημειωθεί ότι κάνει πολύ θόρυβο.

Επεξ/σία από XristosP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι ειδικός αλλά το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι αμορτισέρ/ρουλεμάν.

Αν είναι κάτι τέτοιο, πολύ γρήγορα παρουσιάστηκε. Μήπως έβαζες περισσότερα κιλά από ότι είναι οι προδιαγραφές του? Τι μάρκα είναι το πλυντήριο?

Επεξ/σία από blitzNikos
Δημοσ.
3 ώρες πριν, blitzNikos είπε

Δεν είμαι ειδικός αλλά το πρώτο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι αμορτισέρ/ρουλεμάν.

Αν είναι κάτι τέτοιο, πολύ γρήγορα παρουσιάστηκε. Μήπως έβαζες περισσότερα κιλά από ότι είναι οι προδιαγραφές του? Τι μάρκα είναι το πλυντήριο.

9 κιλό είναι αλλά πάντα το φορτώνω στα 2/3 ή στα 3/4 περίπου. Δε βγάζει νόημα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...