Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aν τον θορυβο τον κανει όταν γυριζεις εσυ με το χερι τον κάδο, τοτε ειναι ρουλεμαν. Αν τον κανει στο στιψιμο μονο, τοτε ειναι αμορτισερ.

Δεν χρειαζεται να χοροπηδαει το πλυντηριο για να ειναι αμορτισερ. στην αρχη κοπαναει λιγο κ με τον καιρο που χανουν την "δυναμη" τους τα αμορτισερ, κοπαναει ολο και περισσοτερο.

Καλο θα ηταν να φωναξεις ΑΜΕΣΑ μαστορα γιατι μπορει μια ζημια που ειναι μικρη, στο τελος να πρεπει να πεταξεις το πλυντηριο. Αν ειναι τα ρουλεμαν και το πλυντηριο ειναι καποιο φθηνο, πιθανοτατα να μην σε συμφερει να το επισκευασεις..

• Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το κανει παντα. Οταν το πλυντηριο γυρναει σε γρηγορες στροφες δεν ακουγεται θορυβος. Ναι οταν το γυριζω με το χερι, κανει θορυβο.

Επεξ/σία από DogElon
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
On 03/07/2021 at 15:07, DogElon said:

Δεν το κανει παντα. Οταν το πλυντηριο γυρναει σε γρηγορες στροφες δεν ακουγεται θορυβος. Ναι οταν το γυριζω με το χερι, κανει θορυβο.

Ακριβως το ιδιο θεμα εχω κ εγω. Αρχισε να σφυριζει σε χαμηλες στροφες μονο. Στις γρηγορες στροφες κανει τον κλασικο του ηχο (ενα πιο ηπιο σφυριγμα).

Να υποθεσω ρουλεμαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, n_kout είπε

Ακριβως το ιδιο θεμα εχω κ εγω. Αρχισε να σφυριζει σε χαμηλες στροφες μονο. Στις γρηγορες στροφες κανει τον κλασικο του ηχο (ενα πιο ηπιο σφυριγμα).

Να υποθεσω ρουλεμαν?

Να υποθέσεις ρουλεμάν και να εύχεσαι να βρείς άνθρωπο να στο αλλάξει γιατί οι περισσότεροι σου λένε πέταξε το και πάρε καινούργιο πλυντήριο.

Όσο περισσότερο το αφήνεις, τόσο θα αυξάνεται ο ήχος κατά την λειτουργία του αλλά το χειρότερο είναι ότι θα αρχίσει να στάζει λάδι μέσα στον κάδο, σε ελάχιστες ποσότητες μεν, αλλά θα σου λερώνει τα ρούχα.

Επεξ/σία από dpolal
  • Like 1
Δημοσ.

Ναι δεν ξερω τι θα κανω... Ισως το αφησω οσο ζησει κ το αλλαξω μετα. Εχει σκουριασει κτο πλαισιο στη μια πλευρα (απο νερα που επεφταν απο το ντουζ) κ θελει βαψιμο. Οποτε μαζευονται πολλα.

Δημοσ.

Μετα απο επικοινωνια με τεχνικο που μου ζητησε να ανοιξω το πανω καπακι κ να βγαλω φωτογραφια τον καδο, καταληξαμε πως ο καδος ειναι ενιαιος κ δεν γινεται επισκευη. 

image.png.91f80c0126ba48c9f76727efaae6d57e.png

• Like 1
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

Στο δικό μου πλυντήριο siemens έσπασε κομμάτι της πέτρας (όχι της μεγάλης που είναι επάνω στον κάδο) αυτή που είναι μπροστά.. αυτά φτιάχνονται κάπως;

Επεξ/σία από Lazarosioak
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Lazarosioak είπε

Καλησπέρα.

Στο δικό μου πλυντήριο siemens έσπασε κομμάτι της πέτρας (όχι της μεγάλης που είναι επάνω στον κάδο) αυτή που είναι μπροστά.. αυτά φτιάχνονται κάπως;

Καλησπερα, το αντιβαρο ειναι. Δεν ξερω αν υπαρχει ανταλλακτικο η αν παει μαζι με τον καδο. Αν εχεις το κομμάτι μηπως να δοκιμαζες να το κολλήσεις με μια καλή κολλά 2 συστατικών ? 

Δημοσ.

Δεν ξέρω καν αν κολλήσει.. έφυγε ένα κομμάτι περίπου 15 εκατοστά αλλά δεν έχει επηρεάσει κάπως την λειτουργία του.. θα δοκιμάσω να το κολλήσω μπας και 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Lazarosioak είπε

Δεν ξέρω καν αν κολλήσει.. έφυγε ένα κομμάτι περίπου 15 εκατοστά αλλά δεν έχει επηρεάσει κάπως την λειτουργία του.. θα δοκιμάσω να το κολλήσω μπας και 

κολλησε το με σιλικονη σε πιστολι. η με ελαστομερη σιλικονη. 

Δημοσ.

Σε εμάς κάνει το στεγνωτηριο έναν θόρυβο. Είναι δυνατός, όταν γυρνάει ο κάδος, σαν να βρίσκει κάτι. Όπως κάνουν τα μαρκουτσια από τις πομονες των αγροτών ένα πράγμα. Καμία ιδέα??? 

Γιατί τα μαστόρια εδώ στην περιοχή θέλουν παρακαλειτό μόνο και μόνο για να έρθουν να το δουν.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Trikala_city είπε

Σε εμάς κάνει το στεγνωτηριο έναν θόρυβο. Είναι δυνατός, όταν γυρνάει ο κάδος, σαν να βρίσκει κάτι. Όπως κάνουν τα μαρκουτσια από τις πομονες των αγροτών ένα πράγμα. Καμία ιδέα??? 

Γιατί τα μαστόρια εδώ στην περιοχή θέλουν παρακαλειτό μόνο και μόνο για να έρθουν να το δουν.

Ιμάντας/λουρί μάλλον εννοείς.Μπορεί να έχει φθαρεί και όσο το χρησιμοποιείς πλησιάζει την ώρα  που θα κοπεί.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε πλυντήριο Pitsos σε χαμηλές στροφές, δηλαδή όταν περιστρέφεται πολύ αργά δεξιά ή αριστερά, κάποιες φορές ο κάδος κάνει αριστερά-δεξιά και ακούγεται ήχος, σαν να έχει φύγει απο την θέση του.

Στην κανονική λειτουργία στις πολλές στροφές, δεν το κάνει τόσο πολύ, αλλά φαίνεται ότι δεν περιστρέφεται σταθερά, τρεμοπαίζει.

Τα αντίβαρα είναι;Μπορεί να γίνει αντικατάσταση άραγε;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Σε πλυντήριο Pitsos σε χαμηλές στροφές, δηλαδή όταν περιστρέφεται πολύ αργά δεξιά ή αριστερά, κάποιες φορές ο κάδος κάνει αριστερά-δεξιά και ακούγεται ήχος, σαν να έχει φύγει απο την θέση του.

Στην κανονική λειτουργία στις πολλές στροφές, δεν το κάνει τόσο πολύ, αλλά φαίνεται ότι δεν περιστρέφεται σταθερά, τρεμοπαίζει.

Τα αντίβαρα είναι;Μπορεί να γίνει αντικατάσταση άραγε;

αμορτισερ?Ανοίγεις και βλέπεις τα σημεία που πιάνει ο κάδος.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ιμάντας/λουρί μάλλον εννοείς.Μπορεί να έχει φθαρεί και όσο το χρησιμοποιείς πλησιάζει την ώρα  που θα κοπεί.

Σε ευχαριστώ φίλε μου. Αν κοπεί θα γίνει μεγαλύτερη ζημιά δηλαδή ή απλά θα βγεί Off το στεγνωτήριο ?????

Αντε να δούμε ποτε θα έρθει ο μάστορας...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...