jimmyh Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, d_gkal είπε Μπορούμε να βρούμε κάπου το Χ ή θα πάμε προς Χριστούγεννα;;; Συνεχείς παρακολούθηση στα e-shop, και δοκίμασε με συχνά τηλέφωνα μήπως πετύχεις παραλαβή, όπως εγώ με Κωτσόβολο, 7/9 τηλεφωνική παραγγελία, 9/9 το παρέλαβα. Το στόκ στα ράφια μάλλον θα αργήσει ακόμη αρκετά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
breddie Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Οποιος ενδιαφέρεται υπάρχει ακυρωμένη παραγγελία XBOX SERIES X στο κατάστημα του Κωτσοβολου στη ΛΑΜΙΑ.η παραγγελία ακυρώθηκε σήμερα το μεσημέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio73 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2021 Παίδες επιβεβαιώνω και γω τηλεφωνική παραγγελία και αγορά από Κωτσόβολο!! Τηλεφώνούσα για 2 ημέρες σε όλα τα καταστήματα (πρωινή ώρα στις 09:00κ με το άνοιγμα των γραμμών) και την 3η μερα έκπληκτος άκουσα την υπάλληλο να μου λέει ότι υπάρχει διαθέσιμο - Στις 9/9 το παρήγγειλα στις 13/9 το παρέλαβα! Πραγματικά ευχαριστώ όσους έγραψαν κ διάβασα για τον τρόπο που βρήκαν διαθέσιμο κ είπα να το αναφέρω κ γω για να το επιβεβαιώσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jt1973 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 σε τι τιμή το περνετε ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Προφανώς 509€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lkv100 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Πιστεύω η φάση είναι οποιος προλάβει τηλεφωνικώς όπως γίνεται τις τελευταιες μέρες πριν μπουν στα ράφια και στο site γιατί black Friday έρχεται, Χριστούγεννα πλησιάζουν και για μεγιστοποίηση του κέρδους τους οι πιο πολλοί λογικά θα το βάλουν σε bundle με χειριστήρια charge kits παιχνίδια και η τιμή θα εκτοξευτεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gio73 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 509 ευρώ το αγόρασα. Με τλφ παραγγελία βρίσκουν πολλοί κ ξέρω κ άλλους... Τώρα γιατί κ πως δεν γνωρίζω να σας πω...! Πάντως από δω το διάβασα κ γι'αυτό μπήκα στο κόπο να επιβεβαιώσω κ γω ότι ισχύει.. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από gio73 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argate7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ πάντως που κάλεσα πριν από 5 λεπτά στον Κωτσόβολο, μου είπαν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Επιβεβαιώνω τηλεφωνική παραγγελία απο plaisio προ 5λέπτου. Λίγα τεμάχια μου είπαν. Παραλαμβάνω Σάββατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argate7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2021 Κι εγώ επιβεβαιώνω πως μετά την πρωινή αποτυχία, κάλεσα πάλι το μεσημέρι και μου είπαν για ελάχιστα τεμάχια, οπότε έριξα κι εγώ παραγγελία. Ελπίζω σύντομα να το έχω. Αποστολή με courier μου είπαν και περιμένω τον Κωτσόβολο να παίξει γρήγορα μπαλίτσα μπας και προλάβουμε να παίξουμε κι εμείς μέσα στο ΣΚ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kabamaru2372 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Παίρνω συνεχώς τηλέφωνα στα καταστήματα ( Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Πάμπλικ) από το Σαββάτο μέχρι και πριν λίγο και δεν υπάρχει τίποτα... σας παρακαλώ όποιος βρει κάτι ας στείλει ένα μνμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 37 λεπτά πριν, kabamaru2372 είπε Παίρνω συνεχώς τηλέφωνα στα καταστήματα ( Πλαίσιο, Κωτσόβολος, Πάμπλικ) από το Σαββάτο μέχρι και πριν λίγο και δεν υπάρχει τίποτα... σας παρακαλώ όποιος βρει κάτι ας στείλει ένα μνμ... Διαθέσιμο you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Διαθέσιμο you Εξαντλήθηκε δυστυχώς ήδη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kundi Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) a Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2021 από kundi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argate7 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2021 Εγώ θα πρότεινα να καλέσεις και 2 και 3 και 5 φορές πχ στον Κωτσόβολο. Εγώ αυτό που καταλαβα είναι ότι ο πρωινός μάλλον δεν ήξερε και πολλά, ενώ η κοπέλα που με εξυπηρέτησε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ήταν τζιμάνι και βρήκε στοκ. Οπότε για μένα προσπάθησε περισσότερο και κάτι θα βρεθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα