marinos7 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 μια χαρα την τσιμπησα εγω προλαβα με δοσεις αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marinos7 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 τελικα δεν ηταν διαθεσιμο στον κωτσοβολο.πηραν τηλεφωνο και ειπαν λαθος του συστηματος οτι ειχαν στην αποθηκη αλλα τελικα δεν ειχαν. μια μερα ολοκληρη φαινοταν οτι ηταν διαθεσιμο !! απλα τραγικοι και απαραδεκτοι!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 hours ago, marinos7 said: τελικα δεν ηταν διαθεσιμο στον κωτσοβολο.πηραν τηλεφωνο και ειπαν λαθος του συστηματος οτι ειχαν στην αποθηκη αλλα τελικα δεν ειχαν. μια μερα ολοκληρη φαινοταν οτι ηταν διαθεσιμο !! απλα τραγικοι και απαραδεκτοι!!! Ο Κώτσος είναι ένα μπο@ρδέλο. ΜΑΚΡΙΑ!!! Το κακό είναι ότι αναφέρεις δόσεις. Αν ήταν με κάρτα, να ξέρεις ότι η πίστωση θα σου γίνει στον αντίστοιχο αριθμό δόσεων που έβαλες αρχικά και όχι ολόκληρο το ποσό με την μια... Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2022 από SaFiS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestispap2001 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Στο πλαίσιο την έχει πάλι την προσφορά με τα παιχνίδια στα 569. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 για οσους δεν θελουν το παιχνιδι απλα παρτε ενα τηλεφωνο και πειτε τους να το αφαιρεσουν απο την παραγγελια Το εκανα μολις και το δεχτηκαν αμεσως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestispap2001 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε για οσους δεν θελουν το παιχνιδι απλα παρτε ενα τηλεφωνο και πειτε τους να το αφαιρεσουν απο την παραγγελια Το εκανα μολις και το δεχτηκαν αμεσως Και σε χρεώνουν 510€; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, Orestispap2001 είπε Και σε χρεώνουν 510€; ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FiLiP1 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Καλησπέρα, φίλος παρέλαβε xbox bundle με forza από το πλαίσιο, σε προσπάθεια του να γυρίσει το παιχνίδι πίσω σε κατάστημα του είπαν ότι δεν γίνεται καθώς είναι bundle, στην απόδειξη γράφει xbox bundle και από κάτω έχει τους 2 κωδικούς αναλυτικά με την τιμή του καθενός, μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό ή απλά κρατάει το παιχνίδι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestispap2001 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 4 λεπτά πριν, FiLiP1 είπε Καλησπέρα, φίλος παρέλαβε xbox bundle με forza από το πλαίσιο, σε προσπάθεια του να γυρίσει το παιχνίδι πίσω σε κατάστημα του είπαν ότι δεν γίνεται καθώς είναι bundle, στην απόδειξη γράφει xbox bundle και από κάτω έχει τους 2 κωδικούς αναλυτικά με την τιμή του καθενός, μπορεί να κάνει κάτι γι αυτό ή απλά κρατάει το παιχνίδι ; Λογικά κρατάει το παιχνίδι. Ο φίλος πάνω έκανε παραγγελία αφαιρώντας το, οπότε χρεώθηκε μόνο η κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Πήρα πλαίσιο να ρωτήω κάτι άλλο που ήθελα και ρώτησα και γι'αυτό. Μόνο bundle μου είπαν δίνουν, δεν δίνουν ξεχωριστά την κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orestispap2001 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξέρει κανένας πως μπορώ να κάνω την αγορά, τα μισά σε πιστωτική με άτοκες δόσεις και τα υπόλοιπα μετρητής μέσω σάιτ; Στις επιλογές που δίνουν τα σάιτ με μόνο αποστολή και όχι παραλαβή από κατάστημα δίνει τις κλασικές, αντικαταβολή/πιστωτική κάρτα/τρ. κατάθεση και χρεωστική. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Orestispap2001 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 509 μετα την αφαιρεση του halo απο το bundle Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, Pcgamer999 είπε 509 μετα την αφαιρεση του halo απο το bundle Εμένα άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pcgamer999 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, DiAvOl είπε Εμένα άλλα μου είπαν στο τηλέφωνο. εγω πρωτα εκανα την παραγγελια και μετα τους πηρα για να το αφαιρεσουν χωρις ερωτησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Pcgamer999 είπε εγω πρωτα εκανα την παραγγελια και μετα τους πηρα για να το αφαιρεσουν χωρις ερωτησεις. Risky business, ελπίζω να σου έρθει η κονσόλα! Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2022 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα