ICE-T Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Tetchua είπε Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά ψάχνω για καινούριο-καινούριο είχα γράψει εχτές είχε το you.gr που είχε μερικά στα 510 όπως καταλαβαίνεις εξαφανίστηκαν σε 1 ώρα Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T
Tetchua Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ICE-T είπε είχα γράψει εχτές είχε το you.gr που είχε μερικά στα 510 όπως καταλαβαίνεις εξαφανίστηκαν σε 1 ώρα Ισχύει μα για κακή μου τύχη άργησα να το δω. Για την ακρίβεια το είδα 13 ώρες μετά και όπως ήταν αναμενόμενο , είχαν εξαντληθεί. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά.. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2022 από Tetchua
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, ICE-T είπε 2 φορές έχω ψωνίσει headsets και μου τα έχουν στείλει με ACS χωρίς πρόβλημα αν δεν σε πιάσει χιονιάς θα παραλάβεις μέχρι την Τρίτη. Δυστυχώς μας έπιασε ο χιονιάς, η παραγγελία είναι ακόμα σε κατάσταση "Τιμολόγηση" 😑 Ελπίζω να μην κάνει καμιά εβδομάδα να έρθει Θεσσαλονίκη..
ChrisAce Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μην περιμένετε να τα δείτε στο site του κάθε καταστήματος, αν μπορείτε να επισκέπτεστε μια-δυο φορές την εβδομάδα από κοντά τις μεγάλες αλυσίδες και να λέτε στους πωλητές να μπαίνουν στο σύστημά τους να βλέπουν κεντρική αποθήκη και αν υπάρχει σε κάποιο άλλο κατάστημα ετοιμοπαράδοτο. Η πρώτη τους κουβέντα είναι έτσι και αλλιώς έχουν έλλειψη κτλπ.. Δεν έχει νόημα δηλαδή να τα ανεβάζουν στο site όταν είναι λίγα κομμάτια... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά παρά τον χιονιά κατέφθασε στην ώρα του: Έπαθα ένα μικρό σοκ όταν είδα το controller και τις.. μπαταρίες (!!). Νομίζω του PS το dualsense είναι έτη φωτός μπροστά και σαν βάρος και σαν ευκολία χρήσης και σαν μέγεθος. Θα το συνηθίσω πιστεύω. Ένα ευχαριστώ πάλι στον @ICE-T για την ειδοποίηση ότι υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Επισκέπτης
ICE-T Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Τελικά παρά τον χιονιά κατέφθασε στην ώρα του: Έπαθα ένα μικρό σοκ όταν είδα το controller και τις.. μπαταρίες (!!). Νομίζω του PS το dualsense είναι έτη φωτός μπροστά και σαν βάρος και σαν ευκολία χρήσης και σαν μέγεθος. Θα το συνηθίσω πιστεύω. Ένα ευχαριστώ πάλι στον @ICE-T για την ειδοποίηση ότι υπάρχουν διαθέσιμες κονσόλες! Καλορίζικο φίλε μου ελπίζω να την ευχαριστηθεις 🙏🙏. αγόρασε και ένα game pass και είσαι άρχοντας καλό gaming.
skiabox Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Σήμερα μετέτρεψα το δεύτερο elite series 2 που επέστρεψα στο πλαίσιο σε πιστωτικό και αναμένω να μου φέρουν xbox series x και να πληρώσω τη διαφορά. Δε βιάζομαι καθόλου. Ας το φέρουν όποτε θέλουν. Ετσι κι αλλιώς μπήκα σε σειρά προτεραιότητας πλέον και δεν χρειάζεται και να πηγαίνω στα μαγαζιά επι τόπου να ελέγχω. Μέχρι να έρθει θα παίζω στο επίσης τρομερό xbox series s. 2
ababapanos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Για οποιον ενδιαφερεται αυτη την στιγμη υπαρχει διαθεσιμο το seriers X στην σελιδα του Γερμανου χωρις bundle στα 509. Εγω μολις εκανα παραγγελια. Δεν πρεπει να υπαρχουν πολλα οποτε οποιος θελει πρεπει αμεσα 2
orestakos21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 10:27 ΠΜ, ababapanos είπε Για οποιον ενδιαφερεται αυτη την στιγμη υπαρχει διαθεσιμο το seriers X στην σελιδα του Γερμανου χωρις bundle στα 509. Εγω μολις εκανα παραγγελια. Δεν πρεπει να υπαρχουν πολλα οποτε οποιος θελει πρεπει αμεσα Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε... 😂
ababapanos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, orestakos21 είπε Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε... 😂 ηταν σχετικα αρκετη ωρα διαθεσιμο, απο το πρωι της 10:30 που ενημέρωσα μεχρι το μεσημέρι κατα της 4 που ξανα κοίταξα ακομα υπηρχε , ειχες χρονο αν το ηθελες 1
ICE-T Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, ababapanos είπε ηταν σχετικα αρκετη ωρα διαθεσιμο, απο το πρωι της 10:30 που ενημέρωσα μεχρι το μεσημέρι κατα της 4 που ξανα κοίταξα ακομα υπηρχε , ειχες χρονο αν το ηθελες εσύ έκανες αυτό που έπρεπε φίλε δεν χρειάζεται να δίνεις και εξηγήσεις . 1
FCastor Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Πλαίσιο: https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/console_model_consoles_filter-xbox-series-x 1
orestakos21 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, FCastor είπε Πλαίσιο: https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/console_model_consoles_filter-xbox-series-x Είσαι θεούλης! Το άρπαξα ❤️ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Παντώς αυτό με το game "bundle" στο PS5 να το καταλάβω εάν θέλεις να αγοράσεις τα συγκεκριμένα παιχνίδια, για το Xbox είναι λίγο κάπως, γιατί δίνουν παιχνίδια που υπάρχουν στο gamepass..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα