thomason993 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Στις 19/1/2022 στις 11:44 ΜΜ, thanasis00 είπε Γι'αυτό και πας σε κατάστημα, όπως ανέφερα και πιο πάνω στο τηλεφωνικό κέντρο μάλλον δε βλέπουν τις αποθήκες όλες, ενώ σε κατάστημα βλέπουν real time τα πάντα. Όταν είχα πάει και εγώ 1 μέρα πριν τα Χριστούγεννα, ενώ πριν 1 ώρα στο τηλέφωνό μου είπαν είναι εξαντλημένο, στο κατάστημα που πέρασα αργότερα μου έκαναν κράτηση κανονικά και σε 2 μέρες παρέλαβα. Οπότε πήγαινε σε κατάστημα και ας λένε ότι δεν έχουν απόθεμα στο τηλέφωνο. Μία ερώτηση. Στο κατάστημα το ζητάς με το όνομά του, δηλαδή σαν Xbox Series X? Ή πρέπει να δώσεις και το κωδικό του προϊόντος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, thomason993 είπε Μία ερώτηση. Στο κατάστημα το ζητάς με το όνομά του, δηλαδή σαν Xbox Series X? Ή πρέπει να δώσεις και το κωδικό του προϊόντος? Με το όνομά του εγώ το ζήτησα, απλά κοίταζα και την οθόνη για να είμαι σίγουρος ότι το έγραψε σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, thanasis00 είπε Με το όνομά του εγώ το ζήτησα, απλά κοίταζα και την οθόνη για να είμαι σίγουρος ότι το έγραψε σωστά. Οκ, θα πάω αύριο σε κατάστημα της επαρχίας να δοκιμάσω τη τύχη μου. Το είχα παραγγείλει από Γερμανό και μετά από 1 μήνα στην αναμονή μου ακύρωσαν τη παραγγελία. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetchua Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Καλημέρα κι από εμένα! Θα ήθελα να να μάθω αν βγάλατε άκρη με τον Κωτσόβολο και τις αποθήκες τους μιας κι εγώ δεν είχα τέτοια τύχη. Προσωπικά είμαι από Θεσσαλονίκη και εχθές ,το Σάββατο, γύρισα όλες της γνωστές αλυσίδες του κέντρου (συν 2~3 γνωστά μαγαζάκια τύπου toyshop) Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά καθώς σύμφωνα με το προσωπικό, πάει χειρότερα από το ps5 (από θέμα ρη-στοκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Tetchua είπε Καλημέρα κι από εμένα! Θα ήθελα να να μάθω αν βγάλατε άκρη με τον Κωτσόβολο και τις αποθήκες τους μιας κι εγώ δεν είχα τέτοια τύχη. Προσωπικά είμαι από Θεσσαλονίκη και εχθές ,το Σάββατο, γύρισα όλες της γνωστές αλυσίδες του κέντρου (συν 2~3 γνωστά μαγαζάκια τύπου toyshop) Δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά καθώς σύμφωνα με το προσωπικό, πάει χειρότερα από το ps5 (από θέμα ρη-στοκ) πουλάνε εδώ στις αγγελίες από Θεσσαλονίκη αν δεν βρεις από κατάστημα κοίταξε μήπως εξυπηρετήθεις από εδώ αν βρεις σε φυσιολογική τιμή. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) για όποιον ενδιαφέρεται έχει διαθέσιμο στο you.gr 510 euros,οποίος ενδιαφέρεται ας το τσεκαρει όσο υπάρχει. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 32 λεπτά πριν, ICE-T είπε για όποιον ενδιαφέρεται έχει διαθέσιμο στο you.gr 510 euros,οποίος ενδιαφέρεται ας το τσεκαρει όσο υπάρχει. Το τσίμπησα! ευχαριστώ. Είναι έμπιστο site το you.gr; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Το τσίμπησα! ευχαριστώ. Είναι έμπιστο site το you.gr; 2 φορές έχω ψωνίσει headsets και μου τα έχουν στείλει με ACS χωρίς πρόβλημα αν δεν σε πιάσει χιονιάς θα παραλάβεις μέχρι την Τρίτη. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από ICE-T Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, DiAvOl είπε Είναι έμπιστο site το you.gr; Επώνυμο μαγαζί είναι, έχω πάρει κι εγώ από εκεί Monitor. Το έχει η ίδια εταιρεία που έχει τα ACS και τα i-storm. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2022 από thagkol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 τελος οποιος προλαβε ,προλαβε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, DiAvOl είπε Το τσίμπησα! ευχαριστώ. Είναι έμπιστο site το you.gr; Τερμα εμπιστο.Δεν εχεις να φοβασαι για τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Μια ερώτηση, η εγγύηση είναι 1 ή 2 έτη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 12/1/2022 στις 10:25 ΜΜ, tzioros είπε Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα έκανα μια παραγγελία για έναν φίλο από το You το xbox series x η πληρωμή ολοκληρώθηκε κανονικά το προϊόν ήταν διαθέσιμο αλλά τώρα που μπήκα να το δω και εγώ δεν το βγάζει καν υπάρχει περίπτωση να μην υπήρχε εξαρχής και να ήταν λάθος του συστήματος; Φίλε τελικά παρέλαβες κανονικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
back15220 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, DiAvOl είπε Μια ερώτηση, η εγγύηση είναι 1 ή 2 έτη; 2 έτη φίλε μου! 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetchua Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2022 Στις 23/1/2022 στις 10:30 ΠΜ, ICE-T είπε πουλάνε εδώ στις αγγελίες από Θεσσαλονίκη αν δεν βρεις από κατάστημα κοίταξε μήπως εξυπηρετήθεις από εδώ αν βρεις σε φυσιολογική τιμή. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου αλλά ψάχνω για καινούριο-καινούριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα