thagkol Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2022 Το πρωί είχε στο Public Αγίας Παρασκευής διαθέσιμο στο ράφι ένα επετειακό controller (αυτό των 20 ετών) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα έκανα μια παραγγελία για έναν φίλο από το You το xbox series x η πληρωμή ολοκληρώθηκε κανονικά το προϊόν ήταν διαθέσιμο αλλά τώρα που μπήκα να το δω και εγώ δεν το βγάζει καν υπάρχει περίπτωση να μην υπήρχε εξαρχής και να ήταν λάθος του συστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 58 λεπτά πριν, tzioros είπε Καλησπέρα σήμερα το απόγευμα έκανα μια παραγγελία για έναν φίλο από το You το xbox series x η πληρωμή ολοκληρώθηκε κανονικά το προϊόν ήταν διαθέσιμο αλλά τώρα που μπήκα να το δω και εγώ δεν το βγάζει καν υπάρχει περίπτωση να μην υπήρχε εξαρχής και να ήταν λάθος του συστήματος; Η είσαι τυχερός και πέτυχες τελευταίο κομμάτι η έπεσες σε μην ενημέρωση του συστήματος τους. Λογικά το πρώτο, αύριο πρωί θα έχεις email(αν δεν έχεις λάβει ήδη) για την παραγγελία και την ενημέρωση της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Mail της Παραγγελίας ήρθε 2 λεπτά αφού έγινε η παραγγελία σε στυλ επιβεβαίωσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, tzioros είπε Mail της Παραγγελίας ήρθε 2 λεπτά αφού έγινε η παραγγελία σε στυλ επιβεβαίωσης. Περιμένεις νεότερα αύριο, ευχάριστα η δυσάρεστα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzioros Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 👍 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Για πολλοστή φορά. Έχει κάποια ακόμα SeX στο public τσιμισκή. Αναπλήρωναν μόνιμα σε όλες τις γιορτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orestakos21 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Μήπως ξέρουμε εάν θα γίνουν αναπληρώσεις στα γνωστά online πολυκαταστήματα στο σύντομο μέλλον; Γιατί επί μια εβδομάδα κοιτάω και δεν υπάρχει πουθενά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xploderx Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, orestakos21 είπε Μήπως ξέρουμε εάν θα γίνουν αναπληρώσεις στα γνωστά online πολυκαταστήματα στο σύντομο μέλλον; Γιατί επί μια εβδομάδα κοιτάω και δεν υπάρχει πουθενά. Το ίδιο και εγώ! Μήπως η λύση είναι η τηλεφωνική επικοινωνία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά από το τηλέφωνο δε βγαίνει άκρη, εμένα μου λέγανε ό,τι ναναι. Το μόνο που έπαιξε είναι ότι πήγαινα κάθε 2-3 μέρες σε κατάστημα και ρωτούσα εκεί, στο κατάστημα μπορούν να δουν real time τις αποθήκες, και αν δεν έχει στοκ μπορούν να δουν πότε περιμένουν παραλαβές, και σας το λένε για να ξαναπεράσετε τότε. Τουλάχιστον στον κοτσόβολο εγώ έτσι βρήκα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
birdman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα πήγα απο τον κοτσόβολο Γλυφάδας και παρήγγειλα το X με παραλαβή την παρασκευή. Φαίνεται οτι θα έχουν διαθεσιμότητα απο παρασκευή η πέμπτη και στο site. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2022 από birdman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xploderx Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας, και εγώ σήμερα πήγα Κωτσόβολο Σταδίου και θα έχω το X την Πέμπτη! Όπως μου ανέφεραν, υπάρχει απόθεμα στις αποθήκες. 😱 Ευχαριστώ thanasis00 για το tip! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konos10 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά πηγα πριν λίγο στον κοτσοβολο και μου είπαν ότι στα κεντρικά στην Αθήνα έχει 14, παρήγγειλα ένα και θα έρθει την Παρασκευή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ICE-T Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Εγώ τηλέφωνο που έχω κάνει από εχτές δεν υπάρχει μου είπαν στις αποθήκες ούτε παραγγελία δέχονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, ICE-T είπε Εγώ τηλέφωνο που έχω κάνει από εχτές δεν υπάρχει μου είπαν στις αποθήκες ούτε παραγγελία δέχονται. Γι'αυτό και πας σε κατάστημα, όπως ανέφερα και πιο πάνω στο τηλεφωνικό κέντρο μάλλον δε βλέπουν τις αποθήκες όλες, ενώ σε κατάστημα βλέπουν real time τα πάντα. Όταν είχα πάει και εγώ 1 μέρα πριν τα Χριστούγεννα, ενώ πριν 1 ώρα στο τηλέφωνό μου είπαν είναι εξαντλημένο, στο κατάστημα που πέρασα αργότερα μου έκαναν κράτηση κανονικά και σε 2 μέρες παρέλαβα. Οπότε πήγαινε σε κατάστημα και ας λένε ότι δεν έχουν απόθεμα στο τηλέφωνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα