tompatrik Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 16 ώρες πριν, giannis_ps_21 είπε Καλησπέρα κ από μένα! Να ευχαριστήσω δημόσια τον tompatrik που μου παραχώρησε τον κωδικό της κράτησής του και μόλις απέκτησα το δικό μου/δικό του 🤣 Xbox series X. Να 'σαι καλά φίλε! Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι! Νάσαι καλά Γιάννη,ευχαριστώ,καλή Χρονιά νά έχουμε.....!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_ps_21 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-halo-infinte_3881865 https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-forza-horizon-5_3856690 Υπάρχει και στο πλαίσιο αυτή τη στιγμή για όποιον το θέλει και δεν πρόλαβε από κάπου αλλού. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2021 από giannis_ps_21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dvakal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Από ότι φαίνεται Xbox series x πλέον βρίσκεις αρκετά εύκολα. Εγώ με 1 εβδομάδα με το δικό μου είμαι πολύ ευχαριστημένος. Καλές γιορτές ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MadPax Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Στις 28/12/2021 στις 8:40 ΜΜ, forgotten είπε ψαχνω επετειακο series x αν δει κανεις σε store ενημερωνει , ειχα ευκαιρια για το κανονικο αλλα θελω την επετειακη εκδοση. Τα έχουν μαζέψει τα πιο πολλά σκάλπερς, φίλε μου, υπάρχουν ακόμα και εδώ μέσα απαράδεκτες αγγελίες. Όταν βγήκε μπήκα να κάνω παραγγελία στο μισάωρο σε Γερμανό και Πλαίσιο και απλά δεν με άφηνε να προχωρήσω, τα είχαν μαζέψει...εύχομαι να τα βάλουν σε ωραίο ζεστό μέρος σε κάποια κοιλότητα 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soler777 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Τι εννοειτε επετειακο ρε παιδια την limited του halo ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Η Limited του Halo δε νομίζω να ξαναβγεί σε stock στα καταστήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasis00 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Παρέλαβα και εγώ από Κωτσόβολο σήμερα! Είδα και άλλους 2 να φεύγουν με Xbox σήμερα! Καλές μας γιορτές! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Warlord1981 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2021 Πάνω στην ώρα και γω για την αλλαγή του έτους (Κύπρο) 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mikele13- Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Σκέτη κονσόλα ορματε... https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/217078-microsoft-xbox-series-x 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) εχει διαθεσιμοτητα και ο κοτσοβολος κυπρου Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2022 από forgotten Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billbig2 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Κατάφερα και πήρα απο Κοτσόβολο. Ακόμα δείχνει διαθέσιμο, οπότε μάλλον έχουν αρκετά κομμάτια αυτή τη στιγμή. @Mikele13- με έφτιαξες με την ανάρτησή σου. A million thanks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Revered Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Πήρα το xbox μου 20% επιστροφή απο γνωστή αλυσίδα - έχω αφήσει ένα στα MM Αγιάς Παρασκευής - όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει DM να του δώσω τον κωδικό παραγγελίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antnatal Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Revered είπε Πήρα το xbox μου 20% επιστροφή απο γνωστή αλυσίδα - έχω αφήσει ένα στα MM Αγιάς Παρασκευής - όποιος ενδιαφέρεται να μου στείλει DM να του δώσω τον κωδικό παραγγελίας. Από ποια αλυσίδα;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Revered Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 MM το έγραψα 8 λεπτά πριν, antnatal είπε Από ποια αλυσίδα;; α εννοείς από πια αλύσιδα το πήρα με 20% επιστροφή. Μια έδινε την επιλογή και με wallet pay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimkask8 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/217078-microsoft-xbox-series-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα