d_gkal Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 6 hours ago, solidsname1991 said: Λοιπον μαγκες μου.Ειχα παει τη παρασκευη στο media markt συγγρου για να παρω ενα σεσουαρ μαλλιων. Οταν παω σε τετοια καταστηματα παντα παω στο gaming section... και μαντεψτε τη ειχαν ετοιμοπαραδοτο... 2 κομματια οποτε πηρα το ενα χωρις πολλα πολλα. Το θεμα ειναι δεν γνωριζω αν εχει φυγει το αλλο οποτε οποιος μενει κοντα και δεν προλαβε αρ ριξει μια ματια Ξεχασα να αναφερω οτι το εκανα ηδη πρε ορντερ απο media markt οποτε και ακυρωσα την παραγγελεια στο ταμειο μακαρι καθε φορα που πηγαινα για σεσουαρ να εφευγα με κονσολα 🤣
pollop Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, NickTG είπε Ήρθε και το δικό μου από MediaMarkt. η ζώνη ασφαλείας όλα τα λεφτα 1
konstantin79 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Μια ερωτηση σε όσους παρέλαβαν. Η κονσόλα είχε μέσα καρτα για κανα μήνα game pass ή κάτι τέτοιο για νέους συνδρομητές? και αν ναι που ήταν γιατί δεν βρήκα κάτι και μου φάνηκε παράξενο...είχα την εντύπωση οτι όλες έχουν
NickTG Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 2 hours ago, konstantin79 said: Μια ερωτηση σε όσους παρέλαβαν. Η κονσόλα είχε μέσα καρτα για κανα μήνα game pass ή κάτι τέτοιο για νέους συνδρομητές? και αν ναι που ήταν γιατί δεν βρήκα κάτι και μου φάνηκε παράξενο...είχα την εντύπωση οτι όλες έχουν Δεν έψαξα ιδιαίτερα καθώς έχω συνδρομή για κάμποσο ακόμα αλλά νομίζω πως δεν είχε κάτι μέσα. 1
tompatrik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 21 ώρες πριν, thanasis00 είπε Δε πρόλαβα τη προηγούμενη παρτίδα και τώρα έχει εξαντληθεί από όλα τα μεγάλα καταστήματα. Αν πάρει κάτι το μάτι σας πείτε μου, για Xbox Series X ενδιαφέρομαι, από τα επίσημα καταστήματα (πλαίσιο, public, mediamarkt, γερμανός, κοτσόβολος), περιοχή Αθήνα. Καλημέρα και χρόνια πολλά,αν θέλεις έχω έναν αριθμό κράτησης από console club στο Ν.Ηράκλειο που λήγη σήμερα...
thanasis00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, tompatrik είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά,αν θέλεις έχω έναν αριθμό κράτησης από console club στο Ν.Ηράκλειο που λήγη σήμερα... Καλημέρα, ευχαριστώ πολύ αλλά νομίζω δε θα καταφέρω να πάω μέχρι Ν.Ηράκλειο σήμερα... Ίσως το δει κάποιος άλλος που να μπορεί να πάει. Να σαι καλά πάντως!
MadPax Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, konstantin79 είπε Μια ερωτηση σε όσους παρέλαβαν. Η κονσόλα είχε μέσα καρτα για κανα μήνα game pass ή κάτι τέτοιο για νέους συνδρομητές? και αν ναι που ήταν γιατί δεν βρήκα κάτι και μου φάνηκε παράξενο...είχα την εντύπωση οτι όλες έχουν Δεν είχε κάρτα για Gamepass μέσα. 1
LouCi4er Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, chrisgewrgi είπε Πριν λίγο Δεν θα μεινει κολυμπηθροξυλο.3 X και 7 S δεν φτανουν ουτε για ζητω.
thanasis00 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πέρασα από έναν Κοτσόβωλο πριν λίγο, και μου είπε ότι είχαν λίγα Xbox Series X διαθέσιμα στη κεντρική τους αποθήκη, οπότε αν θέλετε περάστε μια βόλτα να ρωτήσετε. Το Public Ζωγράφου είχε 2 ετοιμοπαράδοτα Xbox Series S αν ενδιαφέρεται κάποιος. Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από thanasis00
giannis_ps_21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα κ από μένα! Να ευχαριστήσω δημόσια τον tompatrik που μου παραχώρησε τον κωδικό της κράτησής του και μόλις απέκτησα το δικό μου/δικό του 🤣 Xbox series X. Να 'σαι καλά φίλε! Καλές γιορτές σε όλους εύχομαι! Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2021 από giannis_ps_21 4
forgotten Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 ψαχνω επετειακο series x αν δει κανεις σε store ενημερωνει , ειχα ευκαιρια για το κανονικο αλλα θελω την επετειακη εκδοση.
aekoupoli Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2021 Κωτσος διαθέσιμο με halo https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/241641-σετ-console-xbox-series-x-ηαlo 1
europont25 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, aekoupoli είπε Κωτσος διαθέσιμο με halo https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/241641-σετ-console-xbox-series-x-ηαlo Να είσαι καλά φίλε μου, αν ήσουν κοντά θα σε φιλούσα!!!! Το τσίμπησα!!!! Χρονιά Πολλά και καλή χρονιά να έχετε! με υγεία 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα