Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 582
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μίλησα εγώ σήμερα με Γερμανό, δεν έχουν τίποτα και ούτε ξέρουν ποτέ θα παραλάβουν. Μίλησα και με τις πωλήσεις του eshop και με τις πωλήσεις υπεύθυνες για τα καταστήματα 

Δημοσ.

Οντως ισχύει, αν δεν είχε αυτό το "δώρο"- κοροϊδία, θα το αγόραζα. Δεν πειράζει κάνω υπομονή μέχρι να υπάρξει σκέτη κονσόλα κάπου...

Δημοσ.
21 ώρες πριν, kostispapag είπε

Πηγα κωτσοβολο, μου ειπαν οτι εχουν τη συλλεκτικη εκδοχη, πηγα στον μεγαλο κωτσοβολο, μου ειπαν οτι το εχουν, πηγα να το παραγγειλω, προεκυψε καποιο τεχνικο προβλημα, παιρνω την επομενη ημερα τηλεφωνο για εξηγησεις και μου λενε οτι δεν το εχουν

bruh noise 100

σε ποιον κωτσοβολο εχουν φιλε μου την συλλεκτική έκδοση ?? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Therealrocknrolla είπε

Για κάποιον που έχει σκοπό να κάνει game pass, δεν είναι πεταμένα χρήματα αυτά τα παιχνιδια των bundles? 

Αν έχεις σκοπό να έχεις μονίμως game pass τότε ναι, αλλά από την άλλη δεν έχεις και εναλλακτική. Μπορείς να τα πουλήσεις πχ να πάρεις έστω κάτι πίσω.

Δημοσ.

Ξέρουμε αν απο πλαισιο ή απο you μπορω να αλλαξω το παιχνιδι να παρω καποιο αλλο;; Με φοβιζει οτι το πλασαρουν σαν δωρο και δεν ξερω αν θα ειναι ξεχωριστα τιμολογημενο για να υπαρχει αυτη η δυνατοτητα.

Δημοσ.

Αυτό που σε βάζουν να πάρεις παιχνίδι με το έτσι θέλω το οποίο υπάρχει δωρεάν στο gamepass...

Όχι δεν θα πάρουμε. 

Θα περιμένουμε σκέτη την κονσόλα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο στο πλαίσιο τώρα . 569 ευρω, με παιχνίδι Forza Horizon 5 ή Halo Infinte

63848546_.JPG.3794bb84454b2008419dcbd7a8c1b3c8.JPG

Επεξ/σία από kojo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...