SabotazNic Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Fulgore είπε Και εμένα με ξενέρωσε που πήγα και την παρέλαβα την κονσόλα από το κατάστημα και μου χρέωσαν επιπλέον την σακούλα μεταφοράς σε κάτι τόσο ογκώδες,αλλά it is what it is. Για αυτο εχω σακουλα ικεα στο αμαξι. Προσφατα πηγα jumbo με αυτην Μόλις τώρα, thagkol είπε Να το πουλήσω δεν πρόκειται. Για την εγγύηση χρειάζεται και το κουτί; Δεν το ήξερα. ε για να το στειλεις πισω, προφανως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, thagkol είπε Για την εγγύηση χρειάζεται και το κουτί; Δεν το ήξερα. Προφανώς και δεν χρειάζεται το κουτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Και μένα μου κάνει εντύπωση πάντως. Από πλαίσιο αγορά και είχε ένα καφέ κουτί πάνω από το κουτί του xbox. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Συνήθως σε αποστολές/δέματα ειδικά τέτοιου όγκου προφανώς και τα βάζουν σε άλλα κουτιά που αναγράφουν και τα στοιχεία παράδοσης μεταξύ άλλων. Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται τον τελευταίο καιρό στις μεγάλες αλυσίδες που γενικά έχουν ΄χασει από πέρυσι την μπάλα με τα του covid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thagkol Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Fulgore είπε Συνήθως σε αποστολές/δέματα ειδικά τέτοιου όγκου προφανώς και τα βάζουν σε άλλα κουτιά που αναγράφουν και τα στοιχεία παράδοσης μεταξύ άλλων. Το αυτοκόλλητο με τα στοιχεία παράδοσης είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του xbox κουτιού! Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από thagkol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Γιαυτό και μου κάνει εντύπωση. Μάλλον θέλουν απλά να ξεπετάξουν τις παραγγελίες πριν το black friday και τα στέλνουν όπως να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και μένα από πλαίσιο σκέτο κουτί ήρθε και είναι και λίγο σκισμένο. Το αυτοκόλλητο με τα στοιχεία μου επίσης είναι κολλημένο πάνω στο κουτί του Xbox. Για κάποιο λόγο όταν το συνδέω με Ethernet μέσω gigabit switch (level one) δεν συνδέεται στο Internet, μου πήρε ώρα μέχρι να καταλάβω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατευθείαν πάνω στο ρουτερ (fritzbox) παίζει χωρίς πρόβλημα. Κωδικό για game pass/ gold δεν έχει? Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2021 από leo066 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgegi77 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά, λέτε να βάλουν σε κανένα μεγάλο κατάστημα διαθέσιμο κανένα Xbox; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimkask8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, georgegi77 είπε Καλησπέρα παιδιά, λέτε να βάλουν σε κανένα μεγάλο κατάστημα διαθέσιμο κανένα Xbox; Δύσκολα. Και εαν βάλουν θα είναι λιγα κομμάτια οποίος προλάβει. Καπου διαβασα οτι μεχρι το 2023 θα υπάρχει έλλειψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaygmiata Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι bug https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-forza-horizon-5_3856690 Τελευταια τεμαχια κυριοι και κυριες προλαβα επιτελους :Ρ Τελευταια τεμαχια κυριοι και κυριες προλαβα επιτελους :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Charismo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, jaygmiata είπε Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι bug https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-forza-horizon-5_3856690 Τελευταια τεμαχια κυριοι και κυριες προλαβα επιτελους :Ρ Τελευταια τεμαχια κυριοι και κυριες προλαβα επιτελους :Ρ Έφερε όντως κομμάτια το Πλαίσιο και Xbox και PS5. Καλορίζικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Εξαντλήθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimkask8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, georgegi77 είπε 8 λεπτά πριν, UncleKim είπε Εξαντλήθηκε Δεν τ πρόλαβα. Γμτ και μπαίνω συνέχεια κ κοιταω 7 λεπτά πριν, UncleKim είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Dimkask8 είπε Σε καταλαβαινω Μπαίνε σε Κωτσο,Γερμ,Public,MM, και Πλαίσιο συνέχεια (δεν ξερω κ αν παιζει να αποθηκευσεις καποιες σελιδες ωστε απλα να κανεις ενα refresh). Επίσης, παρε και κανα τηλέφωνο αν έχεις υπομονή, ειδικά σε Κωτσο και Πλαισιο, φέρνουν συχνά παρτίδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimkask8 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2021 Αστα να πάνε ατυχία. Ε που θα πάει κάποια στιγμή θα το πάρω χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα