Προς το περιεχόμενο

Διαθεσιμότητα & εξέλιξη παραγγελίας και αποστολών Xbox Series X & S

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Και εμένα με ξενέρωσε που πήγα και την παρέλαβα την κονσόλα από το κατάστημα και μου χρέωσαν επιπλέον την σακούλα μεταφοράς σε κάτι τόσο ογκώδες,αλλά it is what it is.

Για αυτο εχω σακουλα ικεα στο αμαξι. Προσφατα πηγα jumbo με αυτην :P

Μόλις τώρα, thagkol είπε

Να το πουλήσω δεν πρόκειται. Για την εγγύηση χρειάζεται και το κουτί; Δεν το ήξερα.

ε για να το στειλεις πισω, προφανως. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 582
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συνήθως σε αποστολές/δέματα ειδικά τέτοιου όγκου προφανώς και τα βάζουν σε άλλα κουτιά που αναγράφουν και τα στοιχεία παράδοσης μεταξύ άλλων.

Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται τον τελευταίο καιρό στις μεγάλες αλυσίδες που γενικά έχουν ΄χασει από πέρυσι την μπάλα με τα του covid.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Συνήθως σε αποστολές/δέματα ειδικά τέτοιου όγκου προφανώς και τα βάζουν σε άλλα κουτιά που αναγράφουν και τα στοιχεία παράδοσης μεταξύ άλλων.

Το αυτοκόλλητο με τα στοιχεία παράδοσης είναι κολλημένο στο κάτω μέρος του xbox κουτιού!

Επεξ/σία από thagkol

Γιαυτό και μου κάνει εντύπωση. Μάλλον θέλουν απλά να ξεπετάξουν τις παραγγελίες πριν το black friday και τα στέλνουν όπως να ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και μένα από πλαίσιο σκέτο κουτί ήρθε και είναι και λίγο σκισμένο. Το αυτοκόλλητο με τα στοιχεία μου επίσης είναι κολλημένο πάνω στο κουτί του Xbox. Για κάποιο λόγο όταν το συνδέω με Ethernet μέσω gigabit switch (level one) δεν συνδέεται στο Internet, μου πήρε ώρα μέχρι να καταλάβω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα. Κατευθείαν πάνω στο ρουτερ (fritzbox) παίζει χωρίς πρόβλημα.

Κωδικό για game pass/ gold δεν έχει?

Επεξ/σία από leo066

1 ώρα πριν, georgegi77 είπε

Καλησπέρα παιδιά, λέτε να βάλουν σε κανένα μεγάλο κατάστημα διαθέσιμο κανένα Xbox;

Δύσκολα. Και εαν βάλουν θα είναι λιγα κομμάτια οποίος προλάβει. Καπου διαβασα οτι μεχρι το 2023 θα υπάρχει έλλειψη 

Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι bug

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-forza-horizon-5_3856690

Τελευταια τεμαχια κυριοι και κυριες προλαβα επιτελους

9 λεπτά πριν, jaygmiata είπε

Ειλικρινα δεν ξερω αν ειναι bug

https://www.plaisio.gr/gaming-zone/konsoles/microsoft-xbox-series-x-forza-horizon-5_3856690

Έφερε όντως κομμάτια το Πλαίσιο και Xbox και PS5. Καλορίζικο! :D

• Like 1

1 λεπτό πριν, Dimkask8 είπε

Σε καταλαβαινω :(

Μπαίνε σε Κωτσο,Γερμ,Public,MM, και Πλαίσιο συνέχεια (δεν ξερω κ αν παιζει να αποθηκευσεις καποιες σελιδες ωστε απλα να κανεις ενα refresh). Επίσης, παρε και κανα τηλέφωνο αν έχεις υπομονή, ειδικά σε Κωτσο και Πλαισιο, φέρνουν συχνά παρτίδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...