d_gkal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, Fulgore said: Στο site πάντως δεν εμφανίζει τίποτα,άρα ρίξτε τηλέφωνο https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/217078-microsoft-xbox-series-x Διαθεσιμο είναι αυτή τη στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Οταν έβαλα το link ήταν κενή η σελίδα. Τώρα που το τσέκαρα,όντως το εμφανίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Παραγγελια 13/10 απο κωτσοβολο και σημερα που εχει διαθεσιμότητα μου εγραψε ημερομηνια εναρξης αποστολης 30/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreaming123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Έχει αρκετά τεμάχια διαθέσιμα. Οσοι παραγγείλουν σήμερα η το σβκ θα τα έχουν μέσα στη εβδομάδα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GearDoGi Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Επιβεβαιώνω ότι πράγματι έχει καθώς έκανα την παραγγελία μου (τηλεφωνικά) σήμερα το πρωί. Η κυρία βέβαια στο τηλέφωνο, μου είπε ότι ήταν το τελευταίο αυτό που έβλεπε να υπάρχει στις αποθήκες απο το σύστημα της. Ωστόσο ένα τηλεφώνημα στον Κωτσόβολο δεν βλάπτει για όσους ενδιαφέρονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Παρέλαβα σήμερα εγώ από κωτσοβολο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JetNek71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Εκανα την παραγγελια ξημερωματα 30-10 ελεγε περιορισμενα τεμαχια,το συστημα του κωτσοβολου δεχθηκε την πληρωμη με καρτα και τωρα στην εξελιξη της παραγγελιας λεει αναμονη διαθεσιμοτητας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 13 λεπτά πριν, JetNek71 είπε Εκανα την παραγγελια ξημερωματα 30-10 ελεγε περιορισμενα τεμαχια,το συστημα του κωτσοβολου δεχθηκε την πληρωμη με καρτα και τωρα στην εξελιξη της παραγγελιας λεει αναμονη διαθεσιμοτητας... Έτσι έγραφε και σε μένα όταν έκανα την παραγγελία 13/10.Εγω είχα βάλει με αντικαταβολή μπας και το έβρισκα κάπου αλλού διαθέσιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JetNek71 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 10 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Έτσι έγραφε και σε μένα όταν έκανα την παραγγελία 13/10.Εγω είχα βάλει με αντικαταβολή μπας και το έβρισκα κάπου αλλού διαθέσιμο. Eπικοινωνησα πριν λιγο μαζι τους και μου ειπαν οτι δρομολογηθηκε για 5-11 ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Το έχει και στο you.gr με το Fifa 21 στα 549 αν ενδιαφέρει κάποιον το game Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARISTIDIS 007 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 τεμάχια για το Xbox series x, πέρασα από το κατάστημα Θεσσαλονίκης και ρώτησα, παραδώσει 2 ημέρες Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από ARISTIDIS 007 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 18 λεπτά πριν, ARISTIDIS 007 είπε 16 τεμάχια για το Xbox series x, πέρασα από το κατάστημα Θεσσαλονίκης και ρώτησα, παραδώσει 2 ημέρες Μα γιατί δεν τα βγάζουν στο site ? Θα περάσω και εγώ αύριο μήπως πετύχω τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 34 λεπτά πριν, tsofras είπε Μα γιατί δεν τα βγάζουν στο site ? Θα περάσω και εγώ αύριο μήπως πετύχω τίποτα Γιατι... Ελλάδα,κοινώς δεν υπάρχει λογική. Ρίξει ένα τηλέφωνο καλού κακού αν θες για σιγουριά,μην πάς τσάμπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UncleKim Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Και εγώ περιμένω να παραλάβω από Κωτσόβολο. Παραγγελία 29/10. Από ότι έμαθα προ ολίγου το παρέδωσαν σήμερα το πρωί στην καινούρια courrier που συνεργάζονται, οπότε λογικά θα παραλάβω αύριο-μεθαύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από Κωτσόβολο το βλέπω διαθέσιμο για παραγγελία πάντως το σκέτο αυτή την στιγμή. https://www.kotsovolos.gr/gaming-gadgets/xbox-series/konsola-xbox-series-x/217078-microsoft-xbox-series-x# Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα