Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω συνδέσει ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου στο pc με ένα τροφοδοτικό παλιό που είχα turbox(300 βατ)το αποτέλεσμα σε θέμα ήχου είναι καταπληκτικο...ερώτηση επειδή τα τροφοδοτικά pc πιάνουν χώρο αρκετό είναι ασφαλές να βάλω τροφοδοτικό cctv 12v 10a η θα με κρεμάσει?....το ηχοσύστημα jvc λέει πάνω ότι είναι 10 αμπέρ.....

Μόλις τώρα, e1995kati είπε

Γεια σας έχω συνδέσει ένα ηχοσύστημα αυτοκινήτου στο pc με ένα τροφοδοτικό παλιό που είχα turbox(300 βατ)το αποτέλεσμα σε θέμα ήχου είναι καταπληκτικο...ερώτηση επειδή τα τροφοδοτικά pc πιάνουν χώρο αρκετό είναι ασφαλές να βάλω τροφοδοτικό cctv 12v 10a η θα με κρεμάσει?....το ηχοσύστημα jvc λέει πάνω ότι είναι 10 αμπέρ.....

Δίνει ήχο μέσω aux

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, σε κάτι αντίστοιχο πού έχω φτιάξει εγώ για το εργαστήριο μου μετρημένο με αμπερόμετρο 3-4A Μαξ τραβάει. Καλό θα είναι τα ηχεία που έχεις να είναι 4Ω 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, e1995kati είπε

ερώτηση επειδή τα τροφοδοτικά pc πιάνουν χώρο αρκετό είναι ασφαλές να βάλω τροφοδοτικό cctv 12v 10a η θα με κρεμάσει?

ποσο τεράστια είναι η διαστασιακη διαφορά  που θα πρέπει να πας σε κατι άλλο 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, e1995kati είπε

Δεν έχεις άδικο ναι......όσο για τα  ομ δεν κοίταξα θα δω ομως

4ω είναι....ευχαριστώ για τις απαντησεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...