Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Χρειάζεται να ολοκληρώσουμε την φορολογική δηλωση της γυναικας μου για να την καταθέσει σε μια άλλη υπηρεσία.

Το 2020 είχε λάβει :

1. Επίδομα Ασθενείας απο το ΙΚΑ

2. Επίδομα Λοχείας κλπ 119 ημέρες απο το ΙΚΑ

3. 2000 απο την γέννηση του παιδιού

4. 800ευρώ απο την 1ή αναστολή λόγω covid

Ολα τα παραπάνω δεν φαινονται στην βεβαιωση αποδοχών ούτε κάπου στο taxis ακόμα.

Επειδή έχουμε προσθεσμία 8 ημέρες για να την ολοκληρώσουμε,

έχω ρωτήσει ήδη 2 λογιστές και δεν έχουν ιδέα πως θα δηλωθούν αυτά τα ποσά ακόμα και μας έχουν στην αναμονή.

https://www.taxheaven.gr/news/54866/oee-na-epilyooyn-amesa-12-problhmata-sthn-ypobolh-forologikwn-dhlwsewn

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για τα παραπάνω, κάθε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

εγώ αυτό που γνωρίζω είναι πως καμία δημόσια υπηρεσία δεν μπορεί να ζητάει δήλωση πριν την ημερομηνία λήξης της υποβολής.

Για κάνε μια επισήμανση να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sbou είπε

Καλησπέρα,

εγώ αυτό που γνωρίζω είναι πως καμία δημόσια υπηρεσία δεν μπορεί να ζητάει δήλωση πριν την ημερομηνία λήξης της υποβολής.

Για κάνε μια επισήμανση να δεις τι θα σου απαντήσουν.

Κι όμως, πρόκειται για παιδικό σταθμό. Εχω καλέσει στον Δήμο και περιμένω να με καλέσουν για να δουμε τι θα γίνει.

Δημοσ.

Οι δήμοι είναι λίγο εκτός πραγματικότητας που ζητάνε εκκαθαριστικά, όταν δεν είναι καλά καλά έτοιμο το taxis (έχει όλες τις ελλείψεις που ανέφερες και αρκετές ακόμα).

Κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε ορθά κοφτά να δώσεις την αίτηση με μια υπεύθυνη δήλωση ότι θα προσκομίσεις το εκκαθαριστικό πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Αν επιμείνουν πολύ, μπορείς κι εσύ να στείλεις τη δήλωση όπως είναι, να τους δώσεις ένα ωραιότατο εκκαθαριστικό που δεν θα περιλαμβάνει κανένα από τα έξτρα επιδόματα/εισοδήματα, και μέχρι τέλος Αυγούστου κάνεις μια τροποποιητική για να τα συμπεριλάβεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...