Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε παίδες,

Έχω ένα Google Pixel 3a και η οθόνη του έσπασε... Το ερώτημα λοιπόν είναι αν μπορεί να αλλαχτεί με ίδια οθόνη (όχι απλά μια lcd).
Υπάρχει κάποιος επίσημος συνεργάτης για να απευθυνθώ; Εσείς πώς θα το αντιμετωπίζατε;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Επίσημος στη Ελλάδα όχι

Να το στείλεις εξωτερικό θα έλεγα ότι δεν αξίζει

Γιατί δεν το δίνεις σε κάποιον που αυτή είναι η δουλειά του? Θα σου αλλάξει οθονουλα και πολύ φθηνότερα

Δημοσ.

Δυστηχως σε θεματα που αφορουν τα Pixel,μονο με την ιδια την Google μιλας,αλλιως ψαχνεις καποιο τεχνικο/μαγαζι service αν δεχεται να σου κανει την αλλαγη οθονης.

Δημοσ.

Κανείς δεν μπορει να βρει την oled οθόνη του Pixel... Παντού βάζουν κάτι φθηνές απομιμήσεις LCD.

Όπως και να'χει, ευχαριστώ παίδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, dimxr είπε

Κανείς δεν μπορει να βρει την oled οθόνη του Pixel... Παντού βάζουν κάτι φθηνές απομιμήσεις LCD.

Όπως και να'χει, ευχαριστώ παίδες...

iFixit;

https://www.ifixit.com/Store/Android/Google-Pixel-3a-Screen/IF356-100?o=2

Επεξ/σία από Dinos_12345
Δημοσ.
Στις 18/6/2021 στις 1:31 ΜΜ, Dinos_12345 είπε

Μόνο US store. Ευχαριστώ πολύ πάντως.

Στις 18/6/2021 στις 3:32 ΜΜ, zaccki είπε

Καλόοοο... Αυτό δεν το είχα πιάσει. Θα το τσεκάρω.

Πόσο είναι ένα γενικά τίμιο κόστος για αλλαγή οθόνης;
Θα δω αν μπορώ να το αλλάξω κι εγώ, μιας και είναι κάτι που έχω ξανακάνει, αλλά παίζει να μου λείπουν διάφορα εργαλεία...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κόστος να σου πω την αληθειά δε γνωριζω καθως όσες φορές χρειαστηκε το έχω κανει μονος μου. Αν δεν ειναι θρυμμιατισμενη η οθονη να καθεσαι να βγαζεις ενα ενα τα κομματακια, ενας εμπειρος τεχνικός δε νομιζω να θελει πάνω από 10-15 λεπτα για την αλλαγή. Τωρα ποσο κοστολογειται αυτο εξαρτάται από τον καθένα μας πιστευω. Γιατι πολλές φορές ξεχνάμε το πως συντηρείται μια επιχειρηση και λέμε πχ καλα τοσα λεφτα (x ποσο) για 10 λεπτά δουλειά?

Στην προκειμένη εφόσον το έχεις ξανακάνει νομίζω ότι είναι αρκετά απλή διαδικασία για σένα. Ενα πιστολάκι μαλλιών (ιδανικά πιστολι θερμού αέρα), ένα opening kit (plastic pry tool (σαν τις πενες κιθάρας, βεντουζα μικρη και δες λιγο στο νετ τι κατσαβιδακι θα χρειαστείς για το pixel, νομίζω χρειαζεται για να αφαιρεσεις την καλωδιοταινια της οθονης) και ενα adhesive sticker (απαραιτητο για σκονες, νερα κτλ) για την καινουρια οθονη - https://www.ebay.co.uk/itm/324010928547?epid=27041210762&hash=item4b708e69a3:g:ARkAAOSw889d8r3C ).

Με ενα βιντεακι στο youtube ή αν υπαρχει καποιος οδηγος στο ifixit και εισαι ετοιμος!

Επεξ/σία από zaccki

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...