Προς το περιεχόμενο

2-in-1 Laptops (απόψεις, εμπειρίες, προτάσεις κλπ)

sakura22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας και πέρα από μεμονωμένες περιπτώσεις δεν βρήκα κάποιο αντίστοιχο θέμα είπα να ξεκινήσω ένα γενικό θέμα για ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα 2-in-1 laptops.

• Αξίζουν πλέον ή ακόμα είναι πολύ πιο ακριβά σε σχέση με λάπτοπ αντίστοιχων προδιαγραφών;
  • Είναι η εμπειρία γραφής παρόμοια με -καλά- tablet; (Πχ είδα κάπου οτι σε αντίθεση με τα tablet η οθόνη γυαλίζει έντονα ειδικά αν υπάρχει φως από πάνω).

Γενικότερα θα με ενδιέφερε να ακούσω τις εμπειρίες σας σχετικά με αυτά τα λάπτοπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ειχα ψαξει αρκετα για τα συγκεκριμενα μιας και ηθελα ενα λαπτοπ  ελαφρυ,να μεταφερεται ευκολα  για browsing,video,ταινιες και δουλεια αν χρειαστει.

Οποτε με εξυπηρετουσαν τα 13αρια αρκετα.

Ξεκινησα με κινεζικα που βγαινανε στα 300Ε περιπου.

Teclast F6 Plus και Bmax Y13.Παραγγειλα συνολο 5 και ηρθαν ολα ελαττωματικα.

Μετα ανεβασα το μπατζετ για να παω σε κατι επωνυμο.Στα 600Ε παιζουν μονο τα Lenovo που να αξιζουν καθως οι αλλες μαρκες η θα ειναι με ΤΝ οθονες,η με χαμηλη αναλυση η με επεξεργαστες της πλακας.

Τσιμπησα τελικα ενα C640-13IML με εναν 10110U.

Μου ηρθε και αυτο με κολλημενο πιξελ αλλα το εκανα γαργαρα.

Γενικα αξιζει,μιας και ειναι 1,3 κιλα με γαιδουρι μπαταρια και αναλογα πως καθεσαι το διπλωνεις και το κανεις ταμπλετ και βολευει.

Κανει ανετα οτι του ριξεις παρα το 2πυρηνο επεξεργαστη και η μπαταρια κραταει υπερβολικα πολυ(το συγκεκριμενο εχει αρκετα μεγαλη,60wh).

Γραφη δε πολυδοκιμασα (ειχε γραφιδα μαζι) αλλα λιγο που προσπαθησα με το καρπο που βρισκει κατω δε τα παει ιδιαιτερα καλα.

Σε σχεση με αλλα λαπτοπ παρομοιων προδιαγραφων ειναι λιγακι ακριβοτερα αλλα οχι καμια τρελη διαφορα.

Αν εψαχνα καθαρα απο θεμα αποδοση ναι με ενα 50αρικο παραπανω επαιρνα 6πυρηνο επεξεργαστη κτλ,αλλα μιλαμε μετα για 15,6αρια και πας 2+ κιλα.Σκοπος μου ηταν το μικρο βαρος/μεγεθος.

Με την οθονη δεν εχω καποιο ιδιαιτερο θεμα,αλλα δε το εχω δοκιμασει και ιδιαιτερα στον ηλιο.Το μονο μειον του ισως οι αργοι χρονοι αποκρισης.Οκ δε παιζεις αλλα σε βιντεο στο youtube με γρηγορη κινηση,αν εχεις ματι που εχει συνηθισει σε γρηγορη οθονη,το παρατηρεις.Αλλα δεν ενοχλει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...