Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλος το θέλει μεγάλο, άλλος μικρό, άλλος πλατύ, άλλος κόντο... Σημασία έχει ότι όλα είναι θέμα γούστου. 

Δεν υπάρχει σωστό και λάθος.

Κάποιοι θέλουν τη μεγάλη οθόνη, οπότε είναι διατεθειμένοι να υποστούν το μεγάλο μέγεθος. Άλλοι το θέλουν για πιο βασική χρήση και το θέλουν πιο μικρό και βολικό.

Αν θέλεις πχ να βλέπεις Netflix, να παίζεις παιχνίδια, να serfάρεις ασταμάτητα κτλ δεν παίρνεις εύκολα κινητό με μικρή οθόνη.

Στο άρθρο: η κάμερα κάτω από την οθόνη δε νομίζω ότι θα δουλέψει καλά, εκτός κι αν αλλάξει κάτι στην τωρινή τεχνολογία. Η αλήθεια είναι ότι η Xiaomi τον τελεταίο 1 χρόνο και κάτι κάνει έναν πραγματικά μεγάλο αγώνα απένταντι στο iphone... στην τιμή. Σε λίγο θα το φτάσει, μπορεί και να το ξεπεράσει.

Αυτοί που αγοράζουν iphone δεν το κάνουν για τα specs. Για την ακρίβεια δεν ξέρουν και δεν τους ενδιαφέρει ΚΑΝ. Αυτό που θέλουν είναι να δουλεύει σωστά και απροβλημάτιστα ή απλά τους αρέσει το iOS. Δε νομίζω ότι με τεχνολογικές καινοτομίες και MiUi παίρνεις πελάτες από την Apple.  

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 4
Δημοσ.
  • Xiaomi Mi11 Lite
  • Xiaomi Mi11 Lite 5G
  • Xiaomi Mi11i
  • Xiaomi Mi11
  • Xiaomi Mi11 Pro
  • Xiaomi Mi11 Ultra

Και τωρα και Mi11T.

Και ολα αυτα στο πρωτο μισο του 2021.

Μετα μαρεσει που αναρωτιουνται καποιοι γιατι χανει την μπαλα η Xiaomi στο κομματι software υποστηριξης και ενημερωσεων.

• Like 5
  • Thanks 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fotoalexandros είπε

Ολα ωραία και καλά όμως η XIAOMI παραμένει ίσως η μόνη εταιρία που δεν έχει ενσωματώσει στην γκάμα της συσκευές με "ανθρώπινες" διαστάσεις, πλην κάποιον εισαγωγικών μοντέλων. Παράτησα το POCO X3 γι αυτόν τον λόγο και πήγα σε honor 10 χωρίς να το μετανιώσω στιγμή. Δεν κουβαλούν όλοι ταγάρια. Υπάρχουν και άνθρωποι με τσέπες

Αυτός είναι ο λόγος που ακόμη είμαι με το Redmi 4X.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  • Xiaomi Mi11 Lite
  • Xiaomi Mi11 Lite 5G
  • Xiaomi Mi11i
  • Xiaomi Mi11
  • Xiaomi Mi11 Pro
  • Xiaomi Mi11 Ultra

Και τωρα και Mi11T.

Και ολα αυτα στο πρωτο μισο του 2021.

Μετα μαρεσει που αναρωτιουνται καποιοι γιατι χανει την μπαλα η Xiaomi στο κομματι software υποστηριξης και ενημερωσεων.

Κι όταν δε μπορεί να βγάλει άλλα μοντέλα, τους αλλάζει τα ονόματα κατά περιοχή. Έτσι, για ποικιλία...

Δημοσ.
5 hours ago, fotoalexandros said:

Ολα ωραία και καλά όμως η XIAOMI παραμένει ίσως η μόνη εταιρία που δεν έχει ενσωματώσει στην γκάμα της συσκευές με "ανθρώπινες" διαστάσεις, πλην κάποιον εισαγωγικών μοντέλων. Παράτησα το POCO X3 γι αυτόν τον λόγο και πήγα σε honor 10 χωρίς να το μετανιώσω στιγμή. Δεν κουβαλούν όλοι ταγάρια. Υπάρχουν και άνθρωποι με τσέπες. 

συμφωνω απολυτα.εψαχνα να βρω κινητο για συγγενικο προσωπο με μικρες διαστασεις.Δεν υπηρχε τιποτα..γενικοτερα στην αγορα,αλλα ειδικα στην χιαομι. απο τιμες ειναι σουπερ για basic τηλεφωνα αλλα με 6.5 ιντσες το μικροτερο...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Ναυαρχίδα ΚΑΙ στην τιμή και να μη μπορείς να βάλεις nova launcher με gestures γιατί οι devs της εταιρίας δεν προλαβαίνουν να υποστηρίξουν την στρατιά των μοντέλων που λανσάρει. 

Όταν τα specs, δε λένε όλη την αλήθεια. 

Εδώ έκαναν κίνημα μαζικών παραπόνων στο διαδίκτυο οι φίλοι της Τσαόμι, μόνο στον δρόμο για διαμαρτυρία που δεν βγήκαν για τα software προβλήματα που αδιαφορεί να διορθώσει η εταιρεία, αλλά εδώ μέσα όποιον fanboy και να ρωτήσεις, όλα δουλεύουν ρολόι :lol:

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Dantε είπε

Ποσο αληθεια.

Εχω μεινει με το Mi 9 SE 2,5 χρονια τωρα επειδη δε βρισκω αξιολογο κινητο σε αυτο το μεγεθος.Βγαζουν ελαχιστα μικρα μοντελα και τα πιο πολλα πανακριβα.Κατω απο 155 χιλιοστα σε υψος δεν υπαρχει σχεδον τιποτα!Δε μπορω τις παντοφλες/τηλεκοντρολ οποτε θες πες τα.

Υπάρχουν αρκετά κινητά κάτω από 15 εκατοστά, όπως iPhone 12, Google Pixel 5 και το καινούριο Asus Zenfone 8. Αλλά πράγματι οι τιμές τους ξεφεύγουν λίγο. 

Επεξ/σία από intruder99
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, stivaks72 είπε

Ναυαρχίδα ΚΑΙ στην τιμή και να μη μπορείς να βάλεις nova launcher με gestures γιατί οι devs της εταιρίας δεν προλαβαίνουν να υποστηρίξουν την στρατιά των μοντέλων που λανσάρει. 

Όταν τα specs, δε λένε όλη την αλήθεια. 

Εγώ έχω το Mi 11 με Nova launcher και πάει σφαίρα.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Με δύο καινοτόμες αναβαθμίσεις η Xiaomi θέλει να κερδίσει τον αγώνα απέναντι στο iPhone 13.

Τι να κάνει; 

Με τέτοιο ελλεινό software, όπως και επίσης ελλεινή υποστήριξη όχι την Apple, αλλά ούτε την One Plus δεν μπορεί να κερδίσει. Την Samsung δε, ούτε καν την ακουμπάει.

• Like 4
Δημοσ.

Έχει χάσει τη μπάλα στο θέμα OS. Ωραίο το MIUI αλλά έχει μπλέξει ποιο μπαίνει που.

POCO X3, πολύ ωραίο φθηνό και πλήρες, μόλις έκανα την επίσημη αναβάθμιση αρχισε τα προβλήματα.

Περίμενα 7 μέρες να με αφήσει να ξεκλειδώσω bootloader να βάλω ελληνική MIUI (XTRV) για να έχω πάλι τηλέφωνο.

Δε λέω, βρέθηκε λύση αλλά δεν είναι όλοι power users να πειράζουν bootloader, recovery και λειτουργικά.

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, barman_ είπε

χωρις gestures

Ομολογώ ότι δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ άρα δεν ξέρω.

Πάντως ο Nova δουλεύει όπως και στο προηγούμενο κινητό μου γι'αυτό έγραψα.

Ότι είχα το έχω. Δεν αμφισβητώ αυτό που λες για τα gestures.

Από την άλλη, τα αντίστοιχα specs σε Samsung (οθόνη, ανάλυση κλπ) μου βγαίναν 1500+ οπότε ευτυχώς που υπάρχει και η xiaomi, εγώ έτσι το βλέπω. 

Και πήρα και snapdragon 888 (triple eight 😁)

Δεν τις έφτασε ακόμη τις 2 μεγάλες, αλλά είναι πολύ κοντά!

Δημοσ.
1 hour ago, thanosAIAS said:

Από την άλλη, τα αντίστοιχα specs σε Samsung (οθόνη, ανάλυση κλπ) μου βγαίναν 1500+ οπότε ευτυχώς που υπάρχει και η xiaomi, εγώ έτσι το βλέπω. 

προφανως και δουλευει,το προβλημα ειναι αυτο που κανουν οι κατασκευαστες με τα gestures,δλδ θελουν να κρατησεις τον δικο τους για να δουλεψουν.και once you go gesrures,you'll never come back

και γω αγαπω Nova,τον εχω πληρωμενο δεκα χρονια τωρα,αλλα τον εχω αφησει πλεον,δυστυχως

Δημοσ.
6 ώρες πριν, thanosAIAS είπε

Mπορεί να έχεις τα "ίδια specs" με συσκευές των 1500 ευρώ, αλλά τα specs από μόνα τους δεν λένε τίποτα. Αν μία συσκευή δεν έχει το σωστό λογισμικό ώστε τα δυνατά "specs" να παντρεύουν όσο καλύτερα γίνεται το S/W με το H/W και να μην δουλεύουν σωστά και απρόσκοπτα όλα, είναι σαν να μην τα έχεις (τα specs). Εκτός αν τα specs τα αγοράζουμε για τα benchmarks μόνο.

Κάτι αντίστοιχο λέει και ο @Mrwhostheboss στο Youtube, που σύγκρινε το κορυφαίο μοντέλο της Τσαόμι (Mi 11 Ultra) με το S21 Ultra. Μπορεί στα benchmarks το πρώτο να είναι κορυφή, αλλά το δεύτερο κάνει πολλά πράγματα καλύτερα και είναι πιο αξιόπιστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...