Iskantar Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σε όλους! Σκοπεύω να αντικαταστήσω μια 55αρα Samsung smart tv που την είχα αγοράσει το 2013 με 1100 ευρώ. Τα οικονομικά πια είναι διαφορετικά δυστυχώς και μπορώ να διαθέσω μόνο μέχρι 500 ευρώ. Τα ζητούμενα είναι 55 ίντσες, smart φυσικά και 4K. Χρήση κυρίως ταινίες και gaming (σε ανάλυση όμως 1080p). Θα ήθελα όσοι ξέρετε ή ίσως έχετε στην κατοχή σας τις προτάσεις σας για την καλύτερη (για τα χρήματα που έχω) επιλογή Tv. Δεν έχω κόλλημα για εταιρείες (δηλ. μόνο Samsung). ΥΓ: Χρησιμοποιώ πολύ συχνά την δυνατότητα PIP διαφορετικών sources για να παίζω games και να έχω σε μικρό παραθυράκι τα κανάλια (είμαι παντρεμένος όπως καταλάβατε 😄), οπότε θα ήθελα το επόμενο μοντέλο που θα πάρω να έχει πάλι τη συγκεκριμένη δυνατότητα. Ευχαριστώ πολύ όλους προκαταβολικά!
CaptainChris Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 TCL 55P715 εχω την ιδια σε 43" και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ωραιο ντιζαην, εκπληκτικη οθονη με υπεροχα χρωματα και μαυρα που ειναι μαυρα. Ηχος πολυ καλος και γεματος. εχει φυσικα και λειτουργια PIP. Android TV το λειτουργικο με πληθος εφαρμογών που μπορεις να κατεβασεις. Κι εγω Samsung ειχα, απο το 2015, πριν και δεν μου ελειψε καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα