chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Παράτολμο εγχείρημα ακόμα και για το κοινό που απευθύνετε που είναι οι οικογένεια και το να παίζεις μαζί με άλλους γιατί ήδη εκεί είναι κυρίαρχη η nintendo αλλά εμένα μου αρέσει που τολμάνε να το κάνουν. H νέα κονσόλα της Intellivion ή Amico έρχεται καθαρά σαν μια οικιακή διασκέδαση. Η ίδια η εταιρεία είναι μια από τις πιο ιστορικές εταιρείες στον χώρο. To site τους είναι αυτό εδώ https://intellivision.com/ η τιμή της κονσόλας είναι στα 250 δολάρια άρα και ευρώ φαντάζομαι αν ποτέ έρθει προς τα εδώ · Moυ αρέσει πάντως στο πως είναι σχεδιασμένη κάτι τελείως καινούργιο στο χώρο αν και θυμίζει και εδώ τι ήθελε να κάνει η nintendo και δεν της βγήκε στο Wii U Και εδώ η παρουσιάση της στην Ε3
vorlon68 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Παλι καλά που δεν την ονόμασαν Palistation ή Xbix ή Mimendo........ Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από vorlon68 2
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Παλι καλά που δεν την ονόμασαν Palistation ή Xbix ή Mimendo........ ναι ίδιο είναι....
skiabox Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Με 50 ευρώ παραπάνω παίρνεις xbox series s και είσαι άρχοντας!
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Ενδιαφερον concept αλλα κακη τιμη και κυριως απιστευτα κακο timing.
chek2fire Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 και εγώ πιστεύω δεν θα έχει και μεγάλη τύχη. Πάντως αν έρθει από Ευρώπη θα το αγοράσω μόνο και μόνο για την συλλογή. Αυτές οι σπάνιες κονσόλες μετά από χρόνια είναι δυσεύρετες.
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, vorlon68 είπε Παλι καλά που δεν την ονόμασαν Palistation ή Xbix ή Mimendo........ Amiga /amico πολυ κοντά είναι 😁 Επίσης intel(ivision) 😛 Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από The_Judas 1
chek2fire Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 intellvision ήταν αυτές εδώ οι αρχαίες κονσόλες που έβγαζε στις αρχές του 80 οι mattel https://en.wikipedia.org/wiki/Intellivision από τι κατάλαβα αυτοί εδώ ήταν αυτής της εταιρείες? κάτι τέτοιο
nyne Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2021 Ok περιεργο εγχειρημα,δεν μπορω να καταλαβω ακριβως σε ποιους απευθυνεται,επισης το design δεν μου αρεσει καθολου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα