Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, jerry banana είπε

Ρε παιδιά άνετες θέσεις θέλουμε και λίγο πιτσικοκο να τρώμε κάτι της .Όχι wifi .Ουτοσιαλως οι περισσότεροι κοιμούνται .

Πάρε business ή πρώτη θέση, δεν στο απαγόρευσε κανείς.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, tombyraider13 είπε

Ποιος ξέρει πόσο θα πηγαίνει το μαλλί, για την παροχή wifi... Μάλλον θα τσούξει...

Στην μια εταρια υπάρχουν πακέτα. 5€ για chat εφαρμογές (viber κτλ) 15€ για facebook instagram κτλ 30€ ξεκλείδωτο και αρκετά mbit ώστε να μπορείς να κανεις τα παντα. χωρίς ογκοχρεωση σε κανενα πακέτο. Αν θυμαμαι καλα στο speedtest εβγαζε 40-50mbit

Τώρα παλι σε αλλη εταιρια ειχε 20€ μονο ενα πακετο χωρις κανενα περιορισμο.

Δημοσ.

είμαι 63 πετάω από τα 17 μου Αθήνα Μελβουρνη.....17-19 ώρες στο αεροπλανο το τελευταίο πράγμα που σκέπτομαι όταν πηγαίνω(οικονομική θέση) είναι το wifi  , εχεις 600μβ δωρεαν)και τι να πεις (Facebook) τωρα πεταω πανω απο τον ινδικο.....αφου σε βλεπουν απο το flight radar που ειμαι....

άνεση-φαγητο και καμμία ταινία πιστεύω ότι είναι προτεραιότητες των περισσοτερων

όταν επιστρέφω (business)  ο καλος υπνος εχει προτεραιοτητα   ...wifi στο αεροπλανο εχει αξια για καποιεσ κατηγοριες επιβατων  ........

στη τελευταία πτήση ήταν η πρώτη φορά που στο μπαρ του 380 ,15 ατομα περίπου δεν είχε κανένας τηλέφωνο στο χερι,ολοι ποτά ενώ είχε  Ίντερνετ ....λολ

Δημοσ.
On 14/06/2021 at 19:05, Aurumnus said:

Δηλαδή μόνο η SpaceX και η Amazon θα έχουν 7400 δορυφόρους σε τροχιά! 

😲

Που να μπουν και άλλες εταιρείες... βάλε και τους δορυφόρους (υπάρχοντες και μελλοντικούς) από τις κρατικές διαστημικές υπηρεσίες της κάθε χώρας...

Bye Bye Night Sky Watching. 

Πώς είναι ο πλανήτης γη.. Και συνεχίζουν να βάζουν δορυφόρους..:

https://platform.leolabs.space/visualizations/leo

Δημοσ.
1 ώρα πριν, renaxan είπε

Πώς είναι ο πλανήτης γη.. Και συνεχίζουν να βάζουν δορυφόρους..:

https://platform.leolabs.space/visualizations/leo

Αυτή η απεικόνιση τα δείχνει εκατοντάδες/χιλιάδες φορές μεγαλύτερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Έλεος με την παραπληροφόρηση.

Δημοσ.
6 hours ago, grayden said:

Αυτή η απεικόνιση τα δείχνει εκατοντάδες/χιλιάδες φορές μεγαλύτερα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Έλεος με την παραπληροφόρηση.

Δεν το νομίζω. Η εταιρεία ενοικιάζει το real-time με παραμέτρους. Επίσης μην ξεχνάμε και τα σκουπίδια που έχει γύρω γύρω η γη..

P.S: σαν απεικόνιση τα δείχνει μεγάλα για να μπορείς να κάνεις κλικ να δεις πληροφορίες για το καθένα. Το πραγματικό μέγεθος σε σχέση με το πλανήτη μας είναι κανονικά μη εμφανές..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, renaxan είπε

Δεν το νομίζω. Η εταιρεία ενοικιάζει το real-time με παραμέτρους. Επίσης μην ξεχνάμε και τα σκουπίδια που έχει γύρω γύρω η γη..

P.S: σαν απεικόνιση τα δείχνει μεγάλα για να μπορείς να κάνεις κλικ να δεις πληροφορίες για το καθένα. Το πραγματικό μέγεθος σε σχέση με το πλανήτη μας είναι κανονικά μη εμφανές..

Στην πραγματικότητα είναι ένα Αθήνα και το άλλο Θεσσαλονίκη ενώ τα περισσότερα είναι σε τροχιές που δεν επηρεάζουν τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...