Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα τα θεωρητικα ας παμε στα πρακτικα:

το συγκεκριμμενο αμαξι οπως εγραψε και καποιος ειναι αμαξι βολτας ή σ/κ και οχι καθημερινοτητας. Δε θα δωσει ο αλλος μια περιουσια για να καλυψει τις πρακτικες αναγκες με αυτο το αυτοκινητο οπως να φορτωσει ψωνια, να βαλει τη παρεα μεσα για εκδρομες ή να κανει γυρο πελοποννησου.

Αυτο σημαινει οτι θελει τρελο ελεγχο στο μοτερ, στα λαστιχα ενω οπως λενε και οι παλιοι μια οπτικη επαφη με το λεβιε ή τα αλλα μερη που αγγιζουμε αναγκαια (π.χ καθισματα, χειρολαβες) θα σου δειξει αν εχει χιλιοχρησιμοποιηθει (leasing/rent a car). Ο κινητηρας ειναι πολυ καλος, αλλα αν εχει θεματα τη $#@ες. Εφοσον ειναι εισαγωγης μπορεις να ζητησεις το χαρτι ΚΤΕΟ/TUV κτλ που καθε ιχ κουβαλαει και εκει θα δεις το ιστορικο (και ελεγξε χονδρικα χλμ).  Σε καποιες χωρες ακομα και καινουργιο να ειναι, για τη μεταβιβαση ζητειται ΚΤΕΟ.

Δημοσ.

Έχω χαρτιά με πόσα κμ έφυγε από Γερμανία,τα σέρβις σε επίσημο αντιπρόσωπο και φαίνονται ηλεκτρονικά όλα. Εγγραφή εγγύηση χιλιομέτρων, εγγραφή εγγύηση για ένα χρόνο για βλάβη και εγγραφή εγγύηση ότι είναι ατρακαριστο και ότι τα κμ είναι πραγματικά. Σε βόλτα και έλεγχο από μένα που δεν έχω γνώσεις ιδιαίτερες, δεν φάνηκε κάτι. 

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, marksk είπε

Έχω χαρτιά με πόσα κμ έφυγε από Γερμανία,τα σέρβις σε επίσημο αντιπρόσωπο και φαίνονται ηλεκτρονικά όλα. Εγγραφή εγγύηση χιλιομέτρων, εγγραφή εγγύηση για ένα χρόνο για βλάβη και εγγραφή εγγύηση ότι είναι ατρακαριστο και ότι τα κμ είναι πραγματικά. Σε βόλτα και έλεγχο από μένα που δεν έχω γνώσεις ιδιαίτερες, δεν φάνηκε κάτι. 

Ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας

Εφοσων έχεις αυτά τα χαρτιά, ειδικα με τα service στην επίσημη γερμανική αντιπροσωπεία, που σίγουρα θα μπορούν να στο επιβεβαιώσουν, μιας και θα είναι καταχωρημένα, δεν νομίζω να υπάρχει πιθανότητα να μην ισχύουν τα χλμ. Έπεσες προφανώς σε επαγγελματία έμπορο και όχι μαντρα. Επίσης πολύ πιθανό το αμάξι να μην έχει δει ποτέ αλάτι,μιας και τέτοια οχήματα πολλοί τα κυκλοφορούν μόνο Απρίλιο-Οκτώβριο. 

Με μια ματιά στο mobile,σχεδόν όλα τα mx5 του 2017 είναι μεταξύ 20.000-40.000χλμ.

Οπως και να έχει,παρόλο που όλα φαίνονται οκ, πολύ καλό έλεγχο. 

Επεξ/σία από jmmys

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...