Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το αμάξι είναι εισαγωγής. Δίνει γραπτή εγγύηση για τα χιλιόμετρα και ότι δεν είναι τρακαρισμένο-βαμμένο. Καθώς και ένα χρόνο εγγύηση για τα μηχανικά-ηλεκτρικά και το αυτοκίνητο γενικά. Ελλάδα ήρθε το 19 με 20000κμ 

Δημοσ.

Εισαγωγης τώρα πιασταυγο και κούρευτο...Μπορει να είναι από τρακαρισμενο-ανακατασκευασμενο μέχρι λιωμένο σε τίποτα αχανείς  στέπες με τα τριπλάσια και βάλε χιλιομετρα....

Δεν ξέρω,πολλά τα λεφτά...Αν και όμορφο εγώ δεν θα το τιμούσα....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, stefan123 είπε

Εισαγωγης τώρα πιασταυγο και κούρευτο...Μπορει να είναι από τρακαρισμενο-ανακατασκευασμενο μέχρι λιωμένο σε τίποτα αχανείς  στέπες με τα τριπλάσια και βάλε χιλιομετρα....

Θα φανει ....δεν θα φανει απο κοντα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Απο σχεδον 27000 καινουργιο 

https://www.newsauto.gr/offers/ananeosi-gia-to-mazda-mx-5-times/

Mazda MX-5 1.5 λτ. (soft top) Takumi: 36.115 ευρώ

όχι και 36, κοντά στα 33 καινούριο με την έκπτωση 

Επεξ/σία από marksk
  • Like 1
Δημοσ.

Άρα θα είσαι ο 3ος ιδιοκτήτης; Με 25κ; Φιλε μου ξανά σκέψου το,αν ήταν από ιδιώτη εδώ Ελλάδα ναι,αλλά τώρα πολλά λεφτά για εισαγωγής που δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να το έχει κάνει ο πρώτος! 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν ο έμπορος δεχτεί κάθε έλεγχο,τότε οκ. 

Τα χλμ είναι φυσιολογικα για τέτοιο αμάξι, δεν παίρνεις mx5 για να κάνεις 200χλμ την ημέρα να πας στη δουλειά σου. 

Έπειτα αν ήταν από ιδιώτη, ποιος μου λέει ότι ο Έλληνας ιδιώτης θα το συντηρουσε και οδηγούσε πιο σωστά από τον ξένο.

Αμάξι του 2017 είναι. Καλό έλεγχο. 

9 ώρες πριν, Georgram είπε

τι μπορεί να το έχει κάνει ο πρώτος! 

Ενώ από τον Ελληνα ξέρεις. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, marksk είπε

Σιγά μη σας στείλω ποιο είναι. Θα με φάει η γυναίκα αν το πάρετε

13 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Μαλλον αυτο 

https://e-autoparts.car.gr/cars/view/25059375/ 

Μπορει να κανω λαθος αλαλ αν θυμαμαι καλα εχει μεγαλες καταναλωσεις .Με επιφυλλαξη 

Ωραίο, είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα. Έχω και όλο το ποσό μετρητά. Πάω να το κλείσω

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Nabuko είπε

Ωραίο, είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα. Έχω και όλο το ποσό μετρητά. Πάω να το κλείσω

Η πεθερά μου θα σε λατρέψει

13 ώρες πριν, Klausx είπε

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Αν είναι κανένα τρελό μιλφόνι δεν έχω πρόβλημα

Δε βλέπω να συμπεθεριάζουμε

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Rpanagos είπε

Θα φανει ....δεν θα φανει απο κοντα?

Μεγάλε, βρωμάει……… ξεκολλατε από την άποψη ότι στο εξωτερικό πουλάνε να αμάξια με λίγα χλμ και ότι είμαστε οι έξυπνοι που τα αγοράζουμε σχεδόν καινούργια…..εάν ήταν καλό δεν θα χρειαζόταν να το κάνουν εξαγωγή σαν μεταχειρισμένο, μια χαρά μπορούσε να πουληθεί και στην χώρα του..

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, costas1973 είπε

εάν ήταν καλό δεν θα χρειαζόταν να το κάνουν εξαγωγή σαν μεταχειρισμένο, μια χαρά μπορούσε να πουληθεί και στην χώρα του..

Στη χώρα του, Γερμανία κυρίως  θα έφευγε σε μικρότερη τιμή,λόγω του ότι υπάρχει πολλαπλάσια προσφορά και ανταγωνισμός, οπότε μια χαρά πουλάνε αμάξια για εξαγωγή, για περισσότερο κέρδος. Αυτή η καραμέλα ότι δεν πουλιόταν εκεί γιαυτό ήρθε εδώ δεν στέκει καθόλου. 

4 μολις mx5 2017-2020 στο car.gr,

314 mx5 2017-2020  στο mobile.de

Ένα ίδιο από ιδιώτη, με λιγότερα χλμ

https://m.mobile.de/auto-inserat/mazda-mx-5-skyactiv-g-131-exclusive-line-gehrden/322484952.html?searchId=ae654b88-d8a0-c4cd-62d0-8d21c25d7606&type=ad

Θεωρητικά ένας ψαγμένος έμπορος θα το αγοράσει αυτο 16 χιλιάρικα, και θα το πουλήσει εδώ 25.

Τέλος το mx5 της ελληνικής αγγελίας,

δεν είναι G132, το 132 έβγαινε από το 2018,οπότε αν είναι του 2017 είναι G131. 

Υπάρχουν μαντραδες, υπάρχουν και επαγγελματίες έμποροι. Λίγοι αναλογικά με τους μαντραδες, αλλά υπάρχουν. 

Για τον μέσο insomniac, όλοι είναι μαντραδες. Ο καθένας με την άποψη του. 

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντάξει κι εσύ, δεν στέκει καθόλου.... Μάλλον κάπου στην μέση είναι η αλήθεια κι εδώ. Υποθέτω η γερμανική αγορά είναι κατά τι μεγαλύτερη από την ελληνική όχι μόνο στην προσφορά, αλλά και στην ζήτηση.

Πέραν του ότι πόσο παραπάνω κέρδος να βγάλεις και από deal εξαγωγής όταν πρέπει να μπουν στην μέση και εκτελωνισμοί και μια καλή μεροκαματάρα για τον εδώ έμπορο;

Επεξ/σία από Bigi444444

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...