marksk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο να αγοράσω, 2017 μοντέλο με 35000 κμ. Είναι σε έμπορο και δίνει εγγύηση γραπτή για τα κμ και για βλάβη για ένα χρόνο. επειδή είμαι από άλλη πόλη και δεν έχω κανένα γνωστό συνεργείο εκεί, πως να κινηθώ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Ψαξε για γνωστο που να εχει καποιο συνεργειο εκει . Να κοιταξει και το βιβλιο με τα service αλλα και το χαρτι του ΚΤΕΟ που γραφει τα προηγουμενα ΚΤΕΟ Λογικα εχει περασει τουλαχιστον μια φορα (2019)
Georgram Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Καινούργιο αυτοκίνητο είναι,πολύ πιθανόν ούτε ΚΤΕΟ να έχει περάσει ακόμα,όχι και τουλάχιστον μια φορά! Δες για spotmechanic εφόσον δεν έχεις κανένα γνωστο
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, marksk είπε Καλησπέρα Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο να αγοράσω, 2017 μοντέλο με 35000 κμ. Είναι σε έμπορο και δίνει εγγύηση γραπτή για τα κμ και για βλάβη για ένα χρόνο. επειδή είμαι από άλλη πόλη και δεν έχω κανένα γνωστό συνεργείο εκεί, πως να κινηθώ; Πόσο μακριά είναι η άλλη πόλη; Δεν μπορείς να πας να το δεις; Επίσης Κτεο, αφού είναι του 2017,περνάει για πρώτη φορά φέτος, το 2021.Αν δεν έχει περάσει, θα ήταν καλή κίνηση να το περνούσε ο έμπορος πριν στο πουλήσει. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από jmmys
marksk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Το αμάξι το έχω δει περνώντας από Θεσσαλονίκη το Σάββατο. Δεν έχω και πολλές γνώσεις, έκανα ένα τυπικό τεστ drive και το χάζεψα. Βασικά επειδή ενδιαφερόμουν για καινούριο και δεν υπάρχει καινούριο σε έκθεση να δω πήγα να το δω. Μου άρεσε, του έκανα και μια προσφορά καθώς μπλέκει και αυτοκίνητο ανταλλαγής και σήμερα μου απάντησε και ψάχνω πως να το κάνω. Η γραπτή εγγύηση για τα κμ οτί είναι άβαφο-ατρακάριστο και η εγγύηση για μηχανικά κτλ δεν λένε τίποτα; Είμαι κοντά 250 κμ μακριά. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από marksk
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 39 λεπτά πριν, jmmys είπε Πόσο μακριά είναι η άλλη πόλη; Δεν μπορείς να πας να το δεις; Επίσης Κτεο, αφού είναι του 2017,περνάει για πρώτη φορά φέτος, το 2021.Αν δεν έχει περάσει, θα ήταν καλή κίνηση να το περνούσε ο έμπορος πριν στο πουλήσει. Μετα απο 2 χρινια αν θυμαμαι καλα δεν περνανε πρωτη φορα ΚΤΕΟ;
marksk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στα 4 αν δεν κάνω λάθος 1η φορά και μετά ανά 2 χρόνια 1
terry308 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μετα απο 2 χρινια αν θυμαμαι καλα δεν περνανε πρωτη φορα ΚΤΕΟ; 4 , φέτος το 2021 θα πρέπει να περάσει, αν δεν έχει περάσει ήδη 2 ώρες πριν, marksk είπε Έχω βρει ένα μεταχειρισμένο να αγοράσω, 2017 μοντέλο με 35000 κμ. Είναι σε έμπορο και δίνει εγγύηση γραπτή για τα κμ και για βλάβη για ένα χρόνο. επειδή είμαι από άλλη πόλη και δεν έχω κανένα γνωστό συνεργείο εκεί, πως να κινηθώ; Να κλείσεις ραντεβού στην κοντινότερη αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία για έλεγχο, κανα 50€ περίπου λογικά θα κοστίσει , service book ζητάς, αν και ίσως λόγω καινουργιλας να περνούσε αντιπροσωπεία, οπότε βάσει κωδικό πλαισίου να βρεις πληροφορίες μέσω αντιπροσωπείας απευθείας . Πιθανόν να είναι κι από leasing, να διαβάσεις με προσοχή τους όρους της όποιας εγγύησης. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, terry308 είπε 4 , φέτος το 2021 θα πρέπει να περάσει, αν δεν έχει περάσει ήδη Σωστα ..Ειδα το δικο μου του 2008 που περασε το 2012 και γραφει τα τοτε χλμ . TS για τι αμαξι μιλαμε ? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Γιάννης Platano
Georgram Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δεν μας δείχνεις και την αγγελία; Να δουμε και τον έμπορο μπας και έχουμε ακούσει κάτι και εμείς που είμαστε από Θεσσαλονίκη για να σε βοηθήσουμε; 1
marksk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 https://e-autoparts.car.gr/cars/ Σιγά μη σας στείλω ποιο είναι. Θα με φάει η γυναίκα αν το πάρετε
tsofras Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 9 λεπτά πριν, marksk είπε https://e-autoparts.car.gr/cars/ Σιγά μη σας στείλω ποιο είναι. Θα με φάει η γυναίκα αν το πάρετε Βέβαια του 17 με 35.000χλμ ένα έχει 😎 Και από ότι βλέπω ΚΤΕΟ πρέπει να περνάει το άλλο μήνα
marksk Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Βέβαια του 17 με 35.000χλμ ένα έχει 😎 🤐
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, marksk είπε https://e-autoparts.car.gr/cars/ Σιγά μη σας στείλω ποιο είναι. Θα με φάει η γυναίκα αν το πάρετε Μαλλον αυτο https://e-autoparts.car.gr/cars/view/25059375/ Μπορει να κανω λαθος αλαλ αν θυμαμαι καλα εχει μεγαλες καταναλωσεις .Με επιφυλλαξη Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Γιάννης Platano
Georgram Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Η αλήθεια είναι πως πας να σκάσεις πολλά λεφτά σε μεταχειρισμένο ιδιαίτερο αμάξι! Δεν φαίνεται κάτι ύποπτο για το αυτοκίνητο ούτε και τον έμπορο! Σε είπε αν είναι εισαγωγης; Γνωμη μου εφόσον έχεις σκοπό να δώσεις τόσα χρήματα,φώναξε τους spotmechanic για πιο σίγουρα! Επίσημη αντιπροσωπεία δεν νομίζω να πολύ ασχοληθεί μαζί σου παρά μόνο να σε φάει το 50αρικο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα