Kostasspil Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά τι γράφετε, δεν γεννηθήκαμε 35 χρονών, όλοι περάσαμε απ τα 17. Τι πάει να πει "πληρώνει και της κοπέλας και δεν του φτάνουν"; Ποια είναι η κοπέλα του, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Επίσης, ρούχα, βενζίνες, Νετφλιξ, κούρεμα και δεν ξέρω τι άλλο, είναι δαπάνες που τις ρυθμίζει ο ίδιος. Δεν πληρώνει ΕΦΚΑ και ενοίκιο που είναι πάγια έξοδα και δεν τα γλυτώνεις. Υπάρχει κούρεμα με 10€, υπάρχει και με 40. Υπάρχει μπλούζα με 5€ υπάρχει και με 60. Ας κάνει τα κουμάντα του, ας μοιραστεί το Νετφλιξ με κανα φίλο του. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από Kostasspil 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasdel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 17 hours ago, Raylan said: Το άνοιξα καθαρά για την ψυχική μου υγεία, να βρω μια συμπαράσταση, να δω άλλοι γονείς ποσά δίνουν στα παιδιά τους, αν κάνω λάθος εγώ και είναι λίγα τα 200€ Αν δίνουν περισσότερα, λιγότερα γενικά τι παίζει.. υποχρέωση μας είναι σαν γονείς να δίνουμε χαρτζιλίκι στα παιδιά μας.. Βασικά υποχρέωση είναι ο γονέας να δώσει στο παιδί αρχές και ευτυχία. Το χαρτζιλίκι ίσως είναι απλά ένα μικρό μέσο για αυτόν τον στόχο. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις