youraccount Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Κόψε το μηχανάκι. Μηχανάκι μαθητής λυκείου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Morosana Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Αν σε παίρνει να το κανεις why not. Απλά δώσε του τα σαν μορφή bonus (βαθμοί συμπεριφορά κτλ) και όχι σαν πάγιο μισθό όποτε σε κάθε μαλακια να ξέρει ότι θα το χάσει το έξτρα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Εχω μια απορία. Αν κάποιος παίρνει χαρτζιλίκι 280€ το μήνα όταν είναι 16 ετών, μόνο για τα γούστα του και χωρίς να πληρώνει κάτι, γιατί να πάει να δουλέψει στο μέλλον με πρώτο μισθό 500€ το μήνα....? Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από sphinxgr 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Raylan είπε Στα 18 θα βγάλει το δίπλωμα του και θα του παραχωρήσω ένα αυτοκίνητο, του το έχω τάξει.. 11 ώρες πριν, momotis είπε Σε άυτο το σημείο, να διευκρινιστεί οτι του Raylan του "αρέσει η καλοπέραση", οπως αναγράφει στο προφίλ και με αφορμή αυτο, να δώσω τα εύσημα για τις 5 σελίδες. Γλέντα τους. Και όπως φαίνεται και του γιου του. Μεγάλα γλέντια! 😂 9 ώρες πριν, Lanike71 είπε Δε θα έλεγα ότι μας γλεντάει, από τη στιγμή που δεν πρόκειται για τρολλοθέμα τύπου "Πέθανε η γιαγιά μου αλλά δε θέλω να φορέσω μαύρα, τι να κάνω;". Το ζήτημα του χαρτζιλικίου είναι υπαρκτό και απασχολεί πολλούς γονείς και παιδιά. Και όμως το θέμα κινείται στα όρια του trolling. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από Aurumnus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iasonas Pav Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 14 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Εχω μια απορία. Αν κάποιος παίρνει χαρτζιλίκι 280€ το μήνα όταν είναι 16 ετών, μόνο για τα γούστα του και χωρίς να πληρώνει κάτι, γιατί να πάει να δουλέψει στο μέλλον με πρώτο μισθό 500€ το μήνα....? Και αν από αύριο πληρώνεσαι μόνο με ρεπό δεν θα πρέπει να υπάρχει καν χαρτζιλίκι; Η κατάντια των 500 ευρώ είναι διαφορετικό ζήτημα απο μόνο του. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να συγκρίνεται κατά αυτόν τον τρόπο με το ποσό του χαρτζιλικιού. Και ναι, είναι πολλά 280 ευρώ χαρτζιλίκι σε τέτοια ηλικία. Ανεξάρτητα του πρώτου/δεύτερου/ν-οστού μισθού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, Raylan είπε έδωσε πήρε τα κατάφερε πέρασε το δικό του. Πήγαμε στα 70€/βδομάδα. Του χρόνου θα θέλει αυτοκίνητο και 10€ρικάκι κάθε μέρα… νομίζω μετά από αυτό, ότι και να σου πούμε δεν έχει νόημα.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 10 λεπτά πριν, Iasonas Pav είπε Και αν από αύριο πληρώνεσαι μόνο με ρεπό δεν θα πρέπει να υπάρχει καν χαρτζιλίκι; Η κατάντια των 500 ευρώ είναι διαφορετικό ζήτημα από μόνο του. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να συγκρίνεται κατά αυτόν τον τρόπο με το ποσό του χαρτζιλικιού. Και ναι, είναι πολλά 280 ευρώ χαρτζιλίκι σε τέτοια ηλικία. Ανεξάρτητα του πρώτου/δεύτερου/ν-οστού μισθού. Αν ο βασικός ήταν 10.000€, το χαρτζιλίκι θα ήταν 7.000€. Είναι θέμα αναλογιών. Το θέμα όμως δεν είναι καθαρά οικονομικών αναλύσεων, για να αναλύσω το ότι "σημασία δεν έχει ο βασικός μισθός πόσο είναι, αλλά το πόσο παραπάνω παίρνεις από το βασικό μισθό και από τους υπόλοιπους κατοίκους της χώρας σου. Αν όλοι παίρνουν 100.000€ και εσύ παίρνεις τα ίδια, τότε απλά είσαι φτωχός ...." 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Είναι πολλά που παίζουν ρόλο. Τι εισόδημα έχετε. Τι ανάγκες έχει το παιδί. Τι έξοδα θες να έχει το παιδί Αν με αυτά αγοράζει και ρούχα βενζίνες, τρώει απέξω, τσιγάρα κλπ καλά είναι. Εγώ δε ήθελα να δίνω για τσιγάρα, καθημερινά φαγητά απέξω, πανάκριβα ρούχα κλπ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, Raylan είπε έδωσε πήρε τα κατάφερε πέρασε το δικό του. Πήγαμε στα 70€/βδομάδα. Του χρόνου θα θέλει αυτοκίνητο και 10€ρικάκι κάθε μέρα… Του χρόνου θα θέλει 20ράκι plus την ημέρα! Το 10ράκι το πήρε ήδη! 70 την εβδομάδα μας κάνει 10 την ημέρα, άρα 300 το μήνα! Όντως, για καριέρα ως "ημιπιτσιρικάς" προετοιμάζεται ο γιος! Να είστε καλά να τον χαρτζηλικώνετε εφ' όρου ζωής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lnwolfgr Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Να πάει σε νυχτερινό λύκειο και να βρει μια δουλειά πρωινή να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Εγώ αυτό έκανα πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δεν υπάρχει λόγος να το κάνει αυτό. Ας μειώσει τις απαιτήσεις του και να τελειώσει το σχολείο του κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kontinos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Διαβαστε και λιγο τι γραφει ο ανθρωπος. Κι εμενα μου φανηκαν πολλα τα χρηματα αρχικα, αλλα το παιδι πληρωνει μονο του το κινητο του, το νετφλιξ, το κουρεμα του, την βενζινη του, εχουν κλεισει τα σχολεια, οποτε εχει απλετο χρονο, και μαλλον πρεπει να αγοραζει μονος και τα ρουχα του. Μια χαρα ειναι 200ευρω. Το θεμα ειναι να μην δινετε αυξησεις αλλα να του γινει κατανοητο οτι θα προσαρμοσει τις αναγκες του με βαση αυτα τα χρηματα, κι οχι το αντιστροφο. Επεξ/σία 15 Ιουνίου 2021 από kontinos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JLEE Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Εγώ λύκειο έπαιρνα 3€ καθημερινές και 20€ το Σάββατο αλλά μου πλήρωναν το γυμναστήριο. Οπότε τους έβγαινε περίπου 200€ το μήνα. Κάποια Σάββατα βοηθούσα και σε μια μεταφορική οπότε έβγαζα και κάποια χρήματα για τα ρούχα. Έχουν περάσει βέβαια 15+ χρόνια. Εγώ αυτό που θα έκανα είναι να δω πόσα παίρνουν οι φίλοι του και θα του έδινα το ίδιο ακριβώς. Ούτε παραπάνω ούτε παρακάτω. Έτσι δεν θα νιώθει μειονεκτικά και δεν θα τον εκμεταλλεύονται κάποιοι "φίλοι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
archer100 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Για να μην του φτάνουν τόσα που του δίνετε, πιθανότατα καπνίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Βάλτον σε μνημόνιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις