Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μου έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ πριν λίγες μέρες 2 ειδοποιητήρια για αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής σε δύο ακίνητα που κατέχω και στα οποία έχω κάνει διακοπή ρεύματος εδώ και 7-8 χρόνια. Μου δίνουν 1 μήνα προθεσμία για επανασύνδεση αλλιώς θα προβούν στην αποξήλωση της ηλεκτρικής παροχής. Απορία: Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λέει "Αποξήλωση παροχής" εννοεί ότι θα αφαιρέσουν την χελώνα με τον μετρητή ή ότι θα αφαιρέσουν και το καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗ που συνδέεται στον μετρητή του ακινήτου; Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Οτι και να κάνουν εσένα δεν σε αφορα, ειναι δική τους δουλειά Αυτο που πρέπει να ξερεις εσυ ειναι οτι για να ξαναπατήσεις μετρητη πρεπει να γινουν ολα απο την αρχη, βεβαίωση ηλεκτρολόγου, νομιζω πολεοδομια, δημος κλπ
Basilhs23___ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Ο ΔΕΔΔΗΕ αφαιρεί τον μετρητή σε κάποιες ανενεργες παροχές κάποιων ετών για να χρησιμοποιήσει τον μετρητή σε άλλες παροχές λόγω έλλειψης. Το κακό είναι πως αν θελήσεις να κάνεις επανασύνδεση πληρώνεις πάλι κάποιο τέλος για την τοποθέτηση του μετρητη. Είναι βλακεια αυτο που γίνεται, αλλά έχει το δικαίωμα να το κάνει. Εγώ έχω στον κάτω όροφο κομμένο το ρεύμα από το 92, δεν μας έχουν ενοχλήσει ποτέ, ο μετρητής είναι μέσα στο σπίτι. Πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου χρειάζεσαι έτσι κι αλλιώς κάθε 14 έτη. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από Basilhs23___
GREGORYMO Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 37 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Αφαιρούν καλωδιο, κιβωτιο και μετρητη 300 συν ΦΠΑ είναι το κόστος για νέο μετρητή ? Είχα ακούσει για παραπάνω.
takoulou Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, insomniac1979 είπε Μου έστειλε ο ΔΕΔΔΗΕ πριν λίγες μέρες 2 ειδοποιητήρια για αποξήλωση ηλεκτρικής παροχής σε δύο ακίνητα που κατέχω και στα οποία έχω κάνει διακοπή ρεύματος εδώ και 7-8 χρόνια. Μου δίνουν 1 μήνα προθεσμία για επανασύνδεση αλλιώς θα προβούν στην αποξήλωση της ηλεκτρικής παροχής. Απορία: Όταν ο ΔΕΔΔΗΕ λέει "Αποξήλωση παροχής" εννοεί ότι θα αφαιρέσουν την χελώνα με τον μετρητή ή ότι θα αφαιρέσουν και το καλώδιο από την κολώνα της ΔΕΗ που συνδέεται στον μετρητή του ακινήτου; Καλησπερα... Μπορεις να ζητησεις επανανσυνδεση του ρευματος... Θα το κανεις και μετα απο 2-3 μηνες κοβεις το ρευμα... Αν θελεις για να μην σου παρουν τον μετρητη...Μπορει και να χρειαστεις και πιστοποιητικο ηλεκτρολογου ... Αν εχει ληξει.. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από takoulou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα