Georgram Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κάτι έχεις καταλάβει λάθος, το όριο των 1.000€ αφορά μόνο τα γκισέ, και συγκεκριμένα στα γκισέ των τραπεζών η κατάθεση μετρητών επιτρέπεται μόνο για ποσά άνω των 1.000€. Η κατάθεση μετρητών σε ΑΤΜ δεν έχει κανένα όριο, πέρα από αυτό των 50 χαρτονομισμάτων ανά δεσμίδα. Μα αν δεις στο παραπάνω μήνυμα μου το ίδιο πραμα λέμε για τα γκισέ! Απλά για την κατάθεση μετρητών σε ΑΤΜ εγώ θυμάμαι υπήρχε οριο,ίσως και να κάνω λάθος
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, Georgram είπε Μα αν δεις στο παραπάνω μήνυμα μου το ίδιο πραμα λέμε για τα γκισέ! Απλά για την κατάθεση μετρητών σε ΑΤΜ εγώ θυμάμαι υπήρχε οριο,ίσως και να κάνω λάθος Μα και μένα η ένσταση μου ήταν πάνω σε αυτά που έγραψες για το ATM, αν διαφωνούσα με το προηγούμενο μήνυμα θα έκανα quote το προηγούμενο μήνυμα. Τα ATM πάντα είχαν και έχουν όριο στην ανάληψη, όχι στην κατάθεση.
Georgram Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 52 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μα και μένα η ένσταση μου ήταν πάνω σε αυτά που έγραψες για το ATM, αν διαφωνούσα με το προηγούμενο μήνυμα θα έκανα quote το προηγούμενο μήνυμα. Τα ATM πάντα είχαν και έχουν όριο στην ανάληψη, όχι στην κατάθεση. Είχα την εντύπωση ότι είχαν και στην κατάθεση μετά τον κοβιντ! My bad τότε
Joshua21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 30 λεπτά πριν, Georgram είπε Είχα την εντύπωση ότι είχαν και στην κατάθεση μετά τον κοβιντ! My bad τότε Λόγω covid μπήκαν όρια μόνο στο γκισέ, >400 για ανάληψη.
Nipenthes Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 2:51 ΜΜ, Runner25 είπε παιδιά τα έβαλα από το μηχάνημα που κάνουν μέσα καταθέσεις και φάνηκαν σε ένα λεπτό ολα καλά )) Πώς γίνεται κατάθεση από το εσωτερικό μηχάνημα? Δεν θέλει κάρτα και λογαριασμό?
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Nipenthes είπε Πώς γίνεται κατάθεση από το εσωτερικό μηχάνημα? Δεν θέλει κάρτα και λογαριασμό? καρτα όχι απαραίτητα,λογαριασμό ναι,τον πληκτρολογείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα