343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Γειά σας παιδιά και καλώς σας βρήκα... Καθώς ανοίγω τον υπολογιστή μου βλέπω πως δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ. Τρέχω την αντιμετώπιση προβλημάτων και μου βγάζει αυτό. Έκανα επαναφορά ρυθμίσεων του δικτύου, αλλά πάλι το ίδιο έβγαλε... Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω? Γιατί δίνω και μαθήματα και δεν θα μπορώ να δώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Στο device manager, η καρτα δικτυου σου εχει θαυμαστικο διπλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 3 λεπτά πριν, jim_p είπε Στο device manager, η καρτα δικτυου σου εχει θαυμαστικο διπλα? Όχι δεν μου βγάζει κάτι μόνο αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Άρα δεν την βλέπει καν! Είναι onboard/pci-e/usb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, comfuzio είπε Άρα δεν την βλέπει καν! Είναι onboard/pci-e/usb? Ναι είναι onboard... Σε αυτή την περίπτωση μπορώ να πάρω μια κάρτα δικτύου? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από 343_Viper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δες από το BIOS/UEFI για αρχή να την κάνεις disable, save, reboot και μετά πάλι enable μπας και! Και δες και για firmware update. Αν πάλι δεν, τότε την κλείνεις για τα καλά από bios και βάλε μια pci-e Κάτι άλλο, αν έχεις κάποιο Live linux usb/dvd κάνε ένα Boot από εκεί και δες αν την βλέπει το άλλο λειτουργικό. Έχω δει κάτι τρελά να μην την βλέπει με τίποτα σε windows και να παίζει μπάλα σε linux! Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2021 από comfuzio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Είναι αυτό που βλέπω σωστά? Κάνω disable το onboard LAN και save? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Το Onboard H/W Lan είναι, αυτό που βλέπουμε εδώ πρέπει πάντα να είναι Disabled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, comfuzio είπε Το Onboard H/W Lan είναι, αυτό που βλέπουμε εδώ πρέπει πάντα να είναι Disabled Ωραία το έκανα disable και enable και ξανά το ίδιο. Άρα το κρατάω στο disable και παίρνω κάρτα δικτύου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δες το μια και ένα Live linux αν έχεις και μετά μάλλον ναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δυστυχώς δεν έχω, οπότε πάω για κάρτα... Πάντως ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου φίλε μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μπορείς να πάρεις και ένα ασύρματο στικάκι. Φρόντισε να είναι κάποιο αξιόπιστο και με κεραία για καλύτερη λήψη. Επίσης, αν το pc είναι στριμωγμένο πάρε ή βρες και μια προέκταση usb αλλά να μην είναι πάνω από μισό μέτρο γιατί μπορεί να μην δουλέψει το ασύρματο. Όσο για την κάρτα, πες μας ποια μητρική έχεις. Επίσης, στην διαχείριση συσκευών που δείχνεις, πάνε μενού Προβολή-¨>Εμφάνιση κρυφών συσκευών και δε μήπως είναι κρυφή η κάρτα δικτύου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, micos000 είπε Μπορείς να πάρεις και ένα ασύρματο στικάκι. Φρόντισε να είναι κάποιο αξιόπιστο και με κεραία για καλύτερη λήψη. Επίσης, αν το pc είναι στριμωγμένο πάρε ή βρες και μια προέκταση usb αλλά να μην είναι πάνω από μισό μέτρο γιατί μπορεί να μην δουλέψει το ασύρματο. Όσο για την κάρτα, πες μας ποια μητρική έχεις. Επίσης, στην διαχείριση συσκευών που δείχνεις, πάνε μενού Προβολή-¨>Εμφάνιση κρυφών συσκευών και δε μήπως είναι κρυφή η κάρτα δικτύου. Το έκανα και το εμφάνισε νομίζω. Όσο για την μητρική είναι η gigabyte h67m-d2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες τι σου λέει; Μήπως είναι απενεργοποιημένη; Εδώ είναι οι drivers για 8-64bit->https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_lan_realtek_w8.1.exe Όλοι οι drivers εδώ για την 1.0 ->https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H67M-D2-rev-10/support#dl και για την 1.1 -> https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H67M-D2-rev-11/support#support-dl-driver Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2021 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
343_Viper Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Αν κάνεις δεξί κλικ->ιδιότητες τι σου λέει; Μήπως είναι απενεργοποιημένη; Εδώ είναι οι drivers για 8-64bit->https://download.gigabyte.com/FileList/Driver/mb_driver_lan_realtek_w8.1.exe Όλοι οι drivers εδώ για την 1.0 ->https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H67M-D2-rev-10/support#dl και για την 1.1 -> https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H67M-D2-rev-11/support#support-dl-driver Στις ιδιότητες μου λέει ότι αυτή η συσκευή δεν είναι συνδεδεμενη με τον υπολογιστή... Δοκίμασα και τους drivers και με λέει ότι δεν βρέθηκε το network controller Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα