nihatzi99 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα σ' ολους , μολις πηρα εναν legion 5 amd 4600H 15,6' και οι θερμοκρασίες που φαινονται απο το hdd sentinel ειναι υψηλες οπως τις βλεπω εγω , δλδ 55-60 C. Σημειωνω οτι δεν παιζω παιχνίδια, η θερμοκρασία εφτασε με πολυ απλη χρηση (doc, pdd, chrome ανοιχτά) σε ~60C μετα απο κανα 2ωρο και δεν το εχω ξαναδεί - εως τωρα ειχα συνηθισει σε intel ( τοσο ο σταθερος αλλα το αλλο λαπτοπ με ιντελ δεν εχουν ανεβασει ποτέ τετοιες θερμοκρασίες ). Γνωριζει καποιος τι ευθύνεται; Εχω κανει καμμια λαθος ρυθμιση; Είναι νορμάλ αυτες οι θερμοκρασίες; Κυριως με ενδιαφέρει να μην παθουν κατι οι σκληροί (ο ssd πιανει 60C και ο Μ2 55C), ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Αν ο δίσκος είναι NVME στα ζόρια και 80 μπορεί να φτάσει. Καλό δεν είναι, αλλά δεν μπορείτε να κάνετε και κάτι. Το πολύ-πολύ μια ψύκτρα σαν αυτή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triplex1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Παρε και βαλε κατι τετοιο και θα εισαι μια χαρα https://www.skroutz.gr/s/3267880/Deepcool-MultiCore-X6.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα