Aruil Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2021 57 minutes ago, Mitroglou7 said: Εγω γιατι θυμαμαι να εχω shaco/soj/oculus/maras/lidless σε 2-3 μερες απο mephisto runs και πρακτικα να μην υπαρχει καλυτερο gear? Θυμαμαι λαθος; Πιθανότατα ή ήσουν απίστευτα τυχερός. Π.χ. το harlequin crest στο Mephisto έχει chance 1:571 (Hell, στο Nightmare δεν πέφτει καν), οπότε ακόμα και να προσπεράσουμε το χρόνο που χρειάζεσαι για να φτάσεις να μπορείς να τον φαρμάρεις θέλεις πολλά runs. Αν βάλουμε και runewords, ξεφεύγει ακόμα περισσότερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Έπαιξα act 1...δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα ρε παιδιά.Δεν χωράει στην εποχή μας όσο καλούπωμα και να φάει. Καλή η νοσταλγία, αλλά δε θέλω να νοσταλγήσω τα 40€ που ζητάει... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από xtrmsnpr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Έπαιξα act 1...δε μπορώ να πω ότι τρελάθηκα ρε παιδιά.Δεν χωράει στην εποχή μας όσο καλούπωμα και να φάει. Καλή η νοσταλγία, αλλά δε θέλω να νοσταλγήσω τα 40€ που ζητάει... Τι περιμενες δηλ ? Γραφικα 3d / 4k texture ? Κρατωντας την ιδια "engine" απο πισω , βελτιωσανε οσο μπορουσαν τα γραφικα/ηχο/αναλυσεις , διατηρωντας την ατμοσφαιρα του παλιου παιχνιδιου. Δεν εγινε δηλ diablo 3 καρτουνιστικα. Επαιξες με το κουμπι "g" να δεις την διαφορα ? Εποχες τελη 90 - αρχες 2000 , παιζαμε ενα σωρο παιχνιδια και τα θεωρουσαμε κορυφαια απο θεμα γραφικων και τα βλεπεις σημερα και λες τι επαιζα ρε φιλε ? Τι χοντροκομμενα γραφικα ειχαν και τα θεωρουσα θεικα ? Μιλαμε για αναλυσεις 640x480 , αντε στην καλυτερη κανα 800x600. Και τωρα που εχω την ευκαιρια να παιξω ενα απο αυτα τα παιχνιδια με "συγχρονα" γραφικα..ε ναι θα το κανω Οχι μονο για την νοσταλγια , αλλα γιατι εχει γινει καλη δουλεια , αντικειμενικα. Τωρα αν χωραει το αποτελεσμα στην εποχη μας ή αν η τιμη ειναι ακριβη , περι ορεξεως... Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2021 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ''παλιατζούρα'' που βγάζει, αλλά το ατελείωτο grinding για να ντυθείς. Αν ισχύει ότι θα θες μήνες ή και χρόνια για να αποκτήσεις σοβαρό gear, δεν..Προσωπικά θα το προσπεράσω και θα ασχοληθώ με το 4 όταν με το καλό βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 42 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Προσωπικά θα το προσπεράσω και θα ασχοληθώ με το 4 όταν με το καλό βγει. ή Diablo Immortal 😛 you have a phone, right? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Το πρόλαβα κι εγώ 2 ωρίτσες χτες βράδυ, ίσα να το νιώσω και ο ίδιος. Μάλλον pass τελικά, για ΜΡ δεν έχω χρόνο να το πιάσω στοιχειωδώς σοβαρά (για να έχω ένα κίνητρο παραπάνω), για SP είναι πάρα πολύ άδειο και "παλιακό". Για κάποιο λόγο εν τω μεταξύ μετά από λίγη ώρα τα fps έπεσαν στη μέση, με τη gpu να κααααθεται, δροσερή για καλοκαίρι (δεν τρώει throttle σε Battlefield, όχι εδώ...) και είχα και αρκετό lag (ok, ούτε πρόσεξα που είχα συνδεθεί). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, mphxths είπε Τι περιμενες δηλ ? Γραφικα 3d / 4k texture ? Κρατωντας την ιδια "engine" απο πισω , βελτιωσανε οσο μπορουσαν τα γραφικα/ηχο/αναλυσεις , διατηρωντας την ατμοσφαιρα του παλιου παιχνιδιου. Δεν εγινε δηλ diablo 3 καρτουνιστικα. Επαιξες με το κουμπι "g" να δεις την διαφορα ? Εποχες τελη 90 - αρχες 2000 , παιζαμε ενα σωρο παιχνιδια και τα θεωρουσαμε κορυφαια απο θεμα γραφικων και τα βλεπεις σημερα και λες τι επαιζα ρε φιλε ? Τι χοντροκομμενα γραφικα ειχαν και τα θεωρουσα θεικα ? Μιλαμε για αναλυσεις 640x480 , αντε στην καλυτερη κανα 800x600. Και τωρα που εχω την ευκαιρια να παιξω ενα απο αυτα τα παιχνιδια με "συγχρονα" γραφικα..ε ναι θα το κανω Οχι μονο για την νοσταλγια , αλλα γιατι εχει γινει καλη δουλεια , αντικειμενικα. Τωρα αν χωραει το αποτελεσμα στην εποχη μας ή αν η τιμη ειναι ακριβη , περι ορεξεως... όχι, δε μίλησα ποτέ για τα γραφικά ρε συ. Τώρα δε ξέρω γιατί κάθεσαι και μου αναλύεις τα γραφικά, (ναι σαφώς σε μια 15αρα οθόνη και σε 800χ600 ήταν τεράστια όλα, αλλά κλάιν) θα το ξέρεις καλύτερα εσύ και δε θέλω να μπω σε καμία αντιπαράθεση μαζί σου . Αλλά τα core mechanics δεν είναι πλέον αυτά για την εποχή μας. Δείχνει παλιό επειδή το νιώθεις παλιό, παίζεται παλαιικά και το aoe έκαναν remaster και κόστιζε 20€, του οποίου και αυτού τα core mechanics είναι παλιά. Όπως έγραψα, καλή η νοσταλγία αλλά μπα για 40€ όχι ρε φίλε, ζω και χωρίς d2 remaster. Ας πούμε ένα πράμα που με χαλάει είναι η διαχείριση του inventory, θα μου πεις έτσι είναι και το poe, αλλά ούτε κ αυτουνού του παιχνιδιού μου αρέσει. Δε μου άρεσε επίσης η ταχύτητα του χαρακτήρα, των mobs, τα animations τους και αδιάφορος ήχος. Ναι τους καταλαβαίνω τι ήθελαν να κάνουν, αλλά ρε παιδιά προχωράει ο κόσμος νταξ... Μου θυμίζει όλο αυτό, "αχ τι καλά που ήταν το 1950 ρε γμτ, είχαμε οικογένειες ρε γμτ, κάναμε 6-7 παιδιά τί πειράζει που πέθαναν τα 5 και τα υπόλοιπα επειδή ήταν φτωχές οι οικογένειες δε τελειωναν καν το σχολείο και δούλευαν στα χωράφια, τώρα πια έχει χαλάσει αυτό", ε σορι όχι . Αλλά όπως είπες, περί ορέξεως και σαφώς να το παίξει κάποιος που του άρεσε, δεν είπα ποτέ μη το πάρετε, είπα δεν δίνω 40€ γιαυτό το παιχνίδι (remaster) γιατί το θεωρώ πολύ παλιό για το σήμερα. Δεν είναι συχωροχάρτι ότι είναι blizzard και ότι ήταν ένα από τα καλύτερα arpg πριν 21 χρόνια, φρέσκιες ιδέες θέλουμε. Σε κάνα κλειδάδικo ή vpn αν το βρω στο 10αρι θα το πάρω, μέχρι τότε, ας βγει καλό το d4 τουλάχιστον! Αυτά, προχωράμε . Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2021 από xtrmsnpr 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Αλλά τα core mechanics δεν είναι πλέον αυτά για την εποχή μας. 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε αλλά ρε παιδιά προχωράει ο κόσμος νταξ... 3 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε γιατί το θεωρώ πολύ παλιό για το σήμερα. Μα , δεν ειναι καινουργιο παιχνιδι για να το συγκρινουμε με τα δεδομενα της σημερινης εποχης. Το D4 οταν βγει με το καλο , θα το κρινουμε με τα δεδομενα της εποχης αυτης ή οποιας τελοσπαντων θα εχει ερθει μεχρι να βγει. Αυτο ειναι ενα αντικειμενικα πετυχημενο remaster ενος παλιου παιχνιδιου. Οποιος το ειχε παιξει τοτε , θα χαρει να παιξει την βελτιωμενη (εμφανισιακα) εκδοση του τωρα . Τοσο απλα. Δεν εχει νοημα να το κρινουμε με τα σημερινα δεδομενα , ουτε να λεμε τι μας ενοχλει. Ο,τι μας ενοχλει τωρα , μας ενοχλουσε και τοτε Ενταξει βελτιωσανε 1-2 πραγματα , αλλα δεν προκειται να το ξαναγραψουν απο την αρχη. Και μενα με ενοχλει το θεμα με το inventory , αλλα ετσι ηταν τοτε , ετσι το αφησαν και τωρα...αν ειναι να τα αλλαξουν ολα , τοτε μιλαμε για το D4 οχι για remaster του 2. Οσο για το 40αρι..την νοσταλγια θα την πληρωσεις ... ΥΓ : Το D4 θα αργησει τουλαχιστον 2-3 χρονια και λιγα λεω. Μεχρι τοτε να σε δω τι θα παιζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 14 λεπτά πριν, mphxths είπε Οσο για το 40αρι..την νοσταλγια θα την πληρωσεις ... ΥΓ : Το D4 θα αργησει τουλαχιστον 2-3 χρονια και λιγα λεω. Μεχρι τοτε να σε δω τι θα παιζεις Διαφωνώ για το πρώτο, τα remakes της Blizzard βαράνε στο σταυρό διαχρονικά σε αντίθεση με άλλες εταιρίες. Για το δεύτερο, Path of Exile για online καταστάσεις, για offline Van Helsing πρώτη μου πρόταση και Torchlight, Grim Dawn ή ένα από τα τόσα πολύ αξιόλογα Diablo clones. Ευτυχώς δε λείπουν οι επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 4 λεπτά πριν, Tobajara είπε Διαφωνώ για το πρώτο, τα remakes της Blizzard βαράνε στο σταυρό διαχρονικά σε αντίθεση με άλλες εταιρίες. Για το δεύτερο, Path of Exile για online καταστάσεις, για offline Van Helsing πρώτη μου πρόταση και Torchlight, Grim Dawn ή ένα από τα τόσα πολύ αξιόλογα Diablo clones. Ευτυχώς δε λείπουν οι επιλογές. Γενικως εχω παρατηρησει οτι , ο,τι χτυπαει στο συναισθημα του δινουν και καταλαβαινει. Ειτε μιλαμε για remakes , ειτε για νεες εκδοσεις κονσολων. Ποιος ηταν που εβγαλε μια κονσολα σε mini εκδοση ? Σκεφτονται να βγαλουν και την amiga 500 τωρα διαβαζω , οπως και το quake remaster (4k) στα 10$ . 10$ για εναν τετοιο παπατζο-remake και παλι πολλα τα λες. Γενικως την νοσταλγια εχω δει οτι την βαρανε στο ψαχνο , στο μετρο που το επιτρεπει η καθε υλοποιηση προφανως. Οσο για τις προτασεις που παραθετεις για εναλλακτικες , το PoE ποτε δεν το συμπαθησα , το Van helsing δεν θυμαμαι αν το εχω παιξει , το torchlight 1-2-3 τα εχω παιξει (αγορασμενα κανονικα και με τον νομο) αλλα εχουν γινει κουραστικα μεχρι αηδιας με τις επαναληψεις στο end game (ειδικα 2 & 3) και το grim dawn του εχω λιωσει το κορμι...δεν εχει αξια πια Που καταληγουμε ? D2 ressurected Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sartiv Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 8 ώρες πριν, mphxths είπε Γενικως εχω παρατηρησει οτι , ο,τι χτυπαει στο συναισθημα του δινουν και καταλαβαινει. Ειτε μιλαμε για remakes , ειτε για νεες εκδοσεις κονσολων. Ποιος ηταν που εβγαλε μια κονσολα σε mini εκδοση ? Σκεφτονται να βγαλουν και την amiga 500 τωρα διαβαζω , οπως και το quake remaster (4k) στα 10$ . 10$ για εναν τετοιο παπατζο-remake και παλι πολλα τα λες. Γενικως την νοσταλγια εχω δει οτι την βαρανε στο ψαχνο , στο μετρο που το επιτρεπει η καθε υλοποιηση προφανως. Οσο για τις προτασεις που παραθετεις για εναλλακτικες , το PoE ποτε δεν το συμπαθησα , το Van helsing δεν θυμαμαι αν το εχω παιξει , το torchlight 1-2-3 τα εχω παιξει (αγορασμενα κανονικα και με τον νομο) αλλα εχουν γινει κουραστικα μεχρι αηδιας με τις επαναληψεις στο end game (ειδικα 2 & 3) και το grim dawn του εχω λιωσει το κορμι...δεν εχει αξια πια Που καταληγουμε ? D2 ressurected Το The last epoch το εχεις δοκιμασει ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, Sartiv είπε Το The last epoch το εχεις δοκιμασει ; Δεν ειμαι σιγουρος. Σιγουρα το ειχα τσεκαρει σε καποια φαση αλλα δεν θυμαμαι αν το επαιξα τελικα. Υπηρξε μια περιοδος που εψαχνα diablo clones να παιξω. Μindless hack n slash , archetypes characters , dungeon crawlers , isometric , χωρις να ειναι περιπλοκο με skill trees και τετοια. Ειχα δοκιμασει αρκετα . Τα μονα που αξιζαν ηταν το grim dawn αλλα ο ατελειωτος χαρτης κατανταει καπου κουραστικος , τα torchlights αλλα τα καρτουνιστικα γραφικα και τα ακυρα characters στο 3 (και καλα για να διαφοροποιηθει απο τα αρχετυπα) δεν σε τραβαει σε τελικη αναλυση. Τελευταια ειχα ασχοληθει με το wolcen , αλλα οκ ... αδιαφορο γενικοτερα. Α και το titan quest. Αλλα και αυτο κουραζει με τους ατελειωτους χαρτες... Θες να φαρμαρεις κατι , τρεχεις δεξια και αριστερα... Το diablo το ειχε απλοποιησει , ειδικα στο 1. Ολα ειχαν εισοδους (ανα καποια levels) στην πολη. Η πολη ηταν το επικεντρο. Για μενα το diablo ηταν το απολυτο της κατηγοριας. Ατμοσφαιρα σοβαρη , οχι χαχα και χουχου ... εμπαινες στα dungeons και ηξερες οτι θα πεσει στυλιαρι μονο και μονο απο την ατμοσφαιρα και τους ηχους. Επισης δεν συγχωρουσε . Αν εκανες λαθος με τα attribute points , λιγες ευκαιριες να επανορθωσεις.. σορρυ θα μαθεις στον επομενο character. Aν ψοφαγες , τραβα παρε items/gold αναμεσα σε ορδες... Θυμαμαι προ αμνημονευτων ετων που επαιζα με εναν φιλο μου το diablo 1 , που ειχαμε πεθανει απο κατι succubus και μεχρι να παρουμε τα πτωματα μας καναμε μιση ωρα.. ειχαν στηθει σε μια γωνια καμμια 15αρια και σκαγανε κατι ranged μαλακιες με το που μας βλεπανε... Και δεν ελεγε να πουμε , δεν γαμιεται , quit , δεν πειραζει...ηταν το καλο μας gear εκει περα... Και ολοι ξερουμε ποσο ευκολα πεφτει καλο gear στα diablo 1 & 2. Τωρα (ακομα και στο diablo 3) , αυτοματoποιημενα attribute points , πεθανες ? ε δεν εγινε και κατι , ressurect στην πολη και ουτε γατα ουτε ζημια... παιχνιδια για φλωρους Θες gear ? Τρεξε μερικα rifts/grifts και ντυθηκες σε μια μερα... τι ειναι αυτα ρε? Αν εχετε να μου προτεινετε κατι που να καλυπτει τα παραπανω υπογραμμισμενα , παρακαλω καντε το Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 επειδη συμφωνουμε σε ολα το Wolcen λες οχι??το ειχα σταμπαρει γμτ απο οταν αποφασισα να μην ξανασχοληθω με παιχνιδι της blizzard... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω μαζί σου μπηχτάκο! Να συγκρίνουμε μήλα με μήλα , το D2 Ressurected με κάποιο αλλο dungeon crawl RPG. Αναφορικά με την τιμή που είναι τσουχτερή για revamp α) εχουν κάνει πολυ καλή δουλειά, β) δεν απευθύνεται σε πιτσιρικάδες, απευθύνεται στους μπαμπάδες τους που έχουν παίξει D1 D2 and so on, οι οποίοι οταν τους την βαράει δεν έχουν πρόβλημα να σκάσουν 50 και 80 και παραπάνω ευρώ. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από altair Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Στις 23/8/2021 στις 8:46 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ''παλιατζούρα'' που βγάζει, αλλά το ατελείωτο grinding για να ντυθείς. Αν ισχύει ότι θα θες μήνες ή και χρόνια για να αποκτήσεις σοβαρό gear, δεν..Προσωπικά θα το προσπεράσω και θα ασχοληθώ με το 4 όταν με το καλό βγει. Οταν εχουμε το ακριβως αντιθετο στο D3 , χανεται και η ουσια ομως. Αν φτιαξεις νεο char στο D3 και σε τρεξει μερικα runs ενας αλλος , εχεις μαξαρει level και εχεις μαζεψει ενα οποιοδηποτε σετ της αρεσκειας σου μεσα σε λιγες ωρες. Χανεται η αξια των αντικειμενων ... θα μου πεις ισως το κανουν για να ντυνεται σε ευλογο χρονικο διαστημα και ο casual παιχτης και να μην αποθαρυννεται. Κατανοητο ως ενα βαθμο. Αλλα δεν ξερω...καταληγει να μην επιβραβευεται ο hardcore παιχτης. Μην παρεξηγηθω και εγω casual θεωρουμαι πλεον , αλλα θελω να υπαρχουν και οι ισορροπιες. 9 ώρες πριν, dalan2007 είπε επειδη συμφωνουμε σε ολα το Wolcen λες οχι??το ειχα σταμπαρει γμτ απο οταν αποφασισα να μην ξανασχοληθω με παιχνιδι της blizzard... Δεν ειναι κακο παιχνιδι. Αν εξαιρεσουμε τα cinematic cuts και τους διαλογους που οκ το παρακανανε (δεν τα εκοβα για να δω λιγο το στορυ) , σε γενικες γραμμες ηταν καλο παιχνιδι. Λιγο το end game με χαλασε . Αφου τελειωσεις το main quest line , αυτο που κανεις μετα ειναι να ... παιζεις civilization Και εξηγουμαι... Αυτο που κανεις ουσιαστικα ειναι να διοικεις την πολη που ειχες ως βαση καθ'ολη την διαρκεια του παιχνιδιου. Εχει διαφορα "κτιρια" τα οποια αναβαθμιζεις και τα οποια αυτα με την σειρα τους σου προσφερουν διαφορα. Blacksmith , armory , barracks , κλπ κλπ. Για να αναβαθμιστουν , χρειαζονται καποιου ειδους "ποντων" , τους οποιους συλλεγεις κανοντας αποστολες , bounties κλπ , που ειναι ουσιαστικα , τραβα στο ταδε dungeon και καθαρισε το. Καπου το παρατησα , γιατι περα απο το γεγονος οτι θελω να παιζω ολα αυτα που περιεγραψα και οχι civilization , για να αναβαθμισεις ενα "κτιριο" οι ποντοι που απαιτουνται δεν ειναι 1-2 runs , αλλα αντιστοιχοι των 5-6-10 runs , αναλογως το "κτιριο". Ε καπου κουραζει , γιατι στην ουσια απλα grind-αρεις dungeons διχως αυριο... Θα μου πεις αυτη δεν ειναι η ουσια σε αυτα τα παιχνιδια ? Κανεις κατι διαφορετικο στα αλλα ? Στο diablo ? Προφανως οχι , αλλα οπως ειπα και στον φιλο στην παραπανω παραθεση/απαντηση , στο diablo δεν μαζευεις gear αμεσα , εκτος και αν εισαι τιποτα κωλοφαρδος. Οποτε grind-αρεις και εχεις κατι να περιμενεις ... καλυτερο gear . Στο D3 φαρμαρεις rifts/grifts και τι περιμενεις αν εισαι ηδη σε ενα καλο επιπεδο gear ? To 0.000001% να πεσει το ιδιο gear με καλυτερα stats ? Ή ancient gear του char που παιζεις ? Οι πιθανοτητες ειναι γελοιωδως λιγες. Που για να βγαλεις στοχευμενο ancient πλεον , πρεπει να παιξεις με convert στον cube , αρα θες materials απο τα bounties . Αρα να φαρμαρεις bounties διχως αυριο.... Οσες φορες το εχω κανει , και μαλιστα σε γκρουπ για πιο γρηγορα.... η βαρεμαρα ερχεται πολυ γρηγορα Τουλαχιστον στο D2 θα πας στα bosses και εχεις ελπιδες να βγαλεις κατι που θα ειναι οντως upgrade ... και τα boss fights ειναι σοβαρα , με επιπτωσεις... οχι time penalty και μαλακιες 3 ώρες πριν, altair είπε Να συγκρίνουμε μήλα με μήλα , το D2 Ressurected με κάποιο αλλο dungeon crawl RPG. Για να συγκρινουμε μηλα με μηλα , πρεπει να συγκρινεις το D2 ressurected με καποιο remake παιχνιδιου της ιδιας εποχης και του ιδιου στυλ (hack n slash , dungeon crawler). Το rpg κομματι του diablo ειναι υπο συζητηση 3 ώρες πριν, altair είπε Αναφορικά με την τιμή που είναι τσουχτερή για revamp α) εχουν κάνει πολυ καλή δουλειά, β) δεν απευθύνεται σε πιτσιρικάδες, απευθύνεται στους μπαμπάδες τους που έχουν παίξει D1 D2 and so on, οι οποίοι οταν τους την βαράει δεν έχουν πρόβλημα να σκάσουν 50 και 80 και παραπάνω ευρώ. Κοιτα , εγω εσκασα το 40αρι γιατι ειδα οτι εχει γινει καλη δουλεια σε ενα καλο για την εποχη του και οχι μονο παιχνιδι. Για το warcraft 3 reforged δεν θα τα εσκαγα που ακουω οτι δεν εγινε καλη δουλεια , ασχετα που το original παιχνιδι το ειχα λιωσει εκεινη την εποχη. Για το Age of empires 4 , που ειμαι στην closed beta δεν θα τα εσκαγα , ασχετα που εχω λιωσει ολη την σειρα την εποχη που ειχαν βγει ... Αναφερω το Aoe4 στην συζητηση γιατι ουσιαστικα ειναι Aoe2 με καινουργια γραφικα , δεν προσφερει τιποτα ως καινουργιο release... Προφανως για την εποχη που διανυουμε το D2 ressurected ειναι παλιακο , αλλα οπως λες , θα το παιξουν οι μεγαλοι που ζησανε τις δοξες του και θα νοιωσουν μια καποια νοσταλγια... Σκεψου οτι ακομα και τωρα εχω εγκατεστημενο το original diablo2 + median xl mod , να αναπολω που και που εκεινες τις εποχες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα