starmanwarz Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Σχεδον 5 ωρες ειναι πεσμενοι οι servers... Kυριακατικα. Α ρε Blizzard... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Παιδια εχω φιλο που θελει να αγορασει το Diablo αλλα εχει windows 7 ??? στις απαιτησεις του παιχνιδιου ζηταει windows 10 ... Θα μπορει να το παιξει σε win 7 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 53 λεπτά πριν, starmanwarz είπε Σχεδον 5 ωρες ειναι πεσμενοι οι servers... Kυριακατικα. Α ρε Blizzard... Εμενα μου ετυχαν πεσμενοι servers για κανα μισαωρο. Παιζω κανονικα ολη μερα. 15 λεπτά πριν, billvwrulez είπε Παιδια εχω φιλο που θελει να αγορασει το Diablo αλλα εχει windows 7 ??? στις απαιτησεις του παιχνιδιου ζηταει windows 10 ... Θα μπορει να το παιξει σε win 7 ??? Η λογικη σου τι λεει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 8/10/2021 στις 6:11 ΜΜ, mphxths είπε Και αμα βγουν τα 4 sockets με τον cube να με χεσετε Τι εννοεις; 2 ώρες πριν, billvwrulez είπε Παιδια εχω φιλο που θελει να αγορασει το Diablo αλλα εχει windows 7 ??? στις απαιτησεις του παιχνιδιου ζηταει windows 10 ... Θα μπορει να το παιξει σε win 7 ??? https://quoramarketing.com/how-to-play-diablo-2-resurrected-on-windows-7/ Το βιντεο εχει αρκετα downvotes. Δεν γνωριζει εαν ισχυει.. Υπαρχουν παντως καποια λιγα ποστς στο ιντερνετ με αναφορες απο χρηστες windows 7 οτι καταφεραν να τρεξουν το παιχνιδι. Τωρα ειναι και 40 ευρω.. Δοκιμασε το απο τον θειο πρωτα για καλο και για κακο. @Xorxhs! Παιζεις ακομα generals; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 28 λεπτά πριν, Lazostat είπε Τι εννοεις; Υπαρχει cube recipe , για να βαζεις socket σε shield,armor,weapons , κλπ. Τα maximum sockets που σηκωνει ενα item εξαρταται απο το ilvl του. Οταν λοιπον χτυπας την recipe για να βαλεις τα sockets , δεν ειναι σιγουρο ποσα sockets θα μπουν. Ειναι με πιθανοτητες. Εως τοσα... απο ενα..εως το μαξιμουμ του αντικειμενου. Τα runewords θελουν συγκεκριμενο αριθμο sockets...αν δηλ. θελει ενα runeword , 4 sockets , δεν κανεις δουλεια ουτε με 1 , ουτε με 2 , ουτε με 3 , ουτε με 5... Και το recipe , κοστιζει σε runes/gems... Προς το παρον μου εδωσε ο chg7 , ετοιμη ασπιδα φτιαγμενη με runewords και σημερα εβγαλα 4 sockets (κωλοφαρδια) σε flail που βρηκα. Και για το runeword που θελω να του βαλω , μου λειπει ενα rune... το vex rune. Για αυτο αφηστε τα πολλα τα λογια εδω περα , και λιωστε στο παιχνιδι , μπας και το βρειτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Παιδια, έχει βρει κανεις κανα titans revenge για να ντυσω την javazon μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Xorxhs! είπε Παιδια, έχει βρει κανεις κανα titans revenge για να ντυσω την javazon μου? Έπαιζες παλιά generals; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 6 λεπτά πριν, Lazostat είπε Έπαιζες παλιά generals; ναι ναι, παιχνιδαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billvwrulez Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Παιδια οι servers τα εχουν παιξει τις τελ μερες ... να ρωτησω κατι οταν εχεις Merc μαζι παιρνεις λιγοτερο experience ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Μάλλον είμαι ο γκαντέμης της υπόθεσης.... Όταν βρίσκω λίγο χρόνο να παίξω οι server είναι down.... Τι να πει κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, billvwrulez είπε Παιδια οι servers τα εχουν παιξει τις τελ μερες ... να ρωτησω κατι οταν εχεις Merc μαζι παιρνεις λιγοτερο experience ??? Δεν νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nevermore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Πάλι down είναι ρε παιδιά? Δεν με αφήνει να μπω γμτ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
starmanwarz Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, nevermore είπε Πάλι down είναι ρε παιδιά? Δεν με αφήνει να μπω γμτ.... Δυστυχως ναι. Εχει παραγινει το κακο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
altair Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2021 Έλεος δηλαδή ουτε startup εταιρεια να ήταν ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα