planetman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πώς στον κόρακα κατεβάζω τα αρχεία του fsr mod; Πρέπει να έχω κάποιο λογαριασμό; Επίσης, μπορώ να ενεργοποιήσω SAM με Β450 chipset; Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2023 από planetman
chrisde Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, planetman είπε Πώς στον κόρακα κατεβάζω τα αρχεία του fsr mod; Πρέπει να έχω κάποιο λογαριασμό; Επίσης, μπορώ να ενεργοποιήσω SAM με Β450 chipset; Ναι και στα 2. Ίσως χρειαστείς bios update αν έχεις παλιά έκδοση. Τσέκαρε το site της μητρικής σου να δεις.
just_a_dude Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, Tambas91 είπε το παιχνίδι μονο rt shadows έχει? Ναι 1
Tambas91 Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι νόμιζα είχε και RTAO καλά όχι ότι το χρειάζεται αλλα είχα αυτή την εντύπωση... θα το πιάσω να το τερματίσω
just_a_dude Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, Tambas91 είπε νόμιζα είχε και RTAO καλά όχι ότι το χρειάζεται αλλα είχα αυτή την εντύπωση... θα το πιάσω να το τερματίσω Ναι ακόμη και χωρίς RT τούμπανο είναι στα γραφικά. Σαν game ε ε ε ...Εγώ το βαρέθηκα σε κάποια φάση.
_Theo_ Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 23 λεπτά πριν, just_a_dude είπε Ναι ακόμη και χωρίς RT τούμπανο είναι στα γραφικά. Σαν game ε ε ε ...Εγώ το βαρέθηκα σε κάποια φάση. Ουσιαστικά walking simulator είναι ή κάνω λάθος;
just_a_dude Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου 3 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Ουσιαστικά walking simulator είναι ή κάνω λάθος; κατά 80% ναι και έχει τα γνωστά awkward stealth όπως στο πρώτο που κρύβεσαι στα χόρτα και τα σχετικά. Έχει μερικά καινούργια mechanics σε σχέση με το πρώτο, αλλά πάνω κάτω στο ίδιο style. Αυτά τα games είναι για το story, το οποίο εντάξει καλό είναι. Αλλά εκεί που άρχισα να βλέπω πάλι τα ποντίκια, και πάλι να ρίχνεις πέτρες για να περάσεις πίσω από τους φρουρούς κτλ, ε βαρέθηκα. Βέβαια 'ντάξει έτσι είναι το είδος του game. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 11 ώρες πριν, just_a_dude είπε κατά 80% ναι Υπερβολή dude, άμα λες αυτό walking sim, τότε και το TLOU για παράδειγμα είναι walking sim. Third-person narrative-driven action-adventure είναι, με focus στο stealth, απέχει πολύ από walking sim. 3
just_a_dude Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 16 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Υπερβολή dude, άμα λες αυτό walking sim, τότε και το TLOU για παράδειγμα είναι walking sim. Third-person narrative-driven action-adventure είναι, με focus στο stealth, απέχει πολύ από walking sim. Ναι οκ, ίσως υπερέβαλα. 2
Tambas91 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Υπερβολή dude, άμα λες αυτό walking sim, τότε και το TLOU για παράδειγμα είναι walking sim. Third-person narrative-driven action-adventure είναι, με focus στο stealth, απέχει πολύ από walking sim. Κλασικός Γιάννης πάντα υπερβάλει … φαντάσου τι θα λέει στα κορίτσια να τα ρίξει …. 4
just_a_dude Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Tambas91 είπε Κλασικός Γιάννης πάντα υπερβάλει … φαντάσου τι θα λέει στα κορίτσια να τα ρίξει …. "Έχω Nvidia κάρτα. Πάμε μια βόλτα στη Night City να σου δείξω τις αντανακλάσεις;;" 3
Tambas91 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 32 λεπτά πριν, just_a_dude είπε "Έχω Nvidia κάρτα. Πάμε μια βόλτα στη Night City να σου δείξω τις αντανακλάσεις;;" “Έλα να σου δείξω την κάρτα που έχω στο κουτί μου.. είναι 30 εκατοστά” lol 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα